Kızlarrrrrrrrrrrr sonuç pozitif,size güzel haber vermek çok istiyordum.rabbim bu anı yaşattı bana.allah ım bu anı yaşamayı herkese nasip etsin.inş tek tek güzel haberler duyarız hepinizden.değerim 100,3 çıktı perşembe günü tekrar yaptırıcam,inş. Daha çok yükselir.
canım benim çok sevindim.bu duyguyu allahım herkeze yaşatmayı nasip etsin inşallah
AMİNNNNNN CANIM İNŞALLAH.DEĞERİM ÇOK FAZLA YÜKSEK ÇIKMAMIŞ AMA İNŞ.PERŞEMBE DAHA DA YÜKSELİR.
olsun canım bebişin tutundu ya sana değerlerin yükselir merak etme çok mutlu oldum.kaç haftalık şimdi
çok sağol canım yaaaa,inş daha çok yükselir.değerlerime göre 3 haftalık oluyor.rabbim herkese nasip etsin.2 olumsuzdan sonra RABBİM 3.DE yüzümü güldürdü.demekki vakti zamanı ne zamansa o zaman gerçekten.
inşallah canım hayırlısıyla yükselir.rabbim herkesin yüzünü güldürsün.ay nekadar güzel ya çok güzel bir duygu ben bazen konuşuyorum.beni duyduğunu hissediyorum.haftayı dört gözle bekliyorum bebeğimi yada bebeklerimi görcem diye
gözün aydın rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder
slm canım....nasılsın????.
biz iyiyiz...bu hafta ayrıntılı ultrason çektiricem...biraz karın ağrım var...bide akıntım oluyor ve kötü kokuyor..doktora söyledim...antibiyotik vereyim dedi..sonra araya başka şeyler girdi ikimizde unuttuk..ama çarşamba günü yine gidicem...çok şükür başka bir sorun yok şimdilik...sen nasılsın???? kızın nasıl???..
evet ya çok güzel olurdu,ama çoğunuz ist.dışı herhalde.keşke öyle bir şansımız olsaydı.görüşürdük.birbirimize daha çok destek olurduk.sizler zaten hep dualarımdasınız,ayrı ayrı burda tanıdıklarıma hep dua ediyorum.en zor anlarımda hep siz vardınız yanımda.sizler hep kalbimdesiniz,keşke görüşmekde nasiip olsaydı.ama ist.yolun düşerse senide görmek isterim.
bu gün senin günün bu heycanın mutluluğun tadını çıkart darsıda kucakladığın günlere olsun inşşş
canım ya istb o kadar çok arkadaşım var ah bir yolum düşse hepiniz tanımak isterimmm bazı kızlar var telde görüşüyoruz hepinizde çok kıymetlisiniz hepiniz seviyorummm
Kızlarrrrrrrrrrrr sonuç pozitif,size güzel haber vermek çok istiyordum.rabbim bu anı yaşattı bana.allah ım bu anı yaşamayı herkese nasip etsin.inş tek tek güzel haberler duyarız hepinizden.değerim 100,3 çıktı perşembe günü tekrar yaptırıcam,inş. Daha çok yükselir.
aminnn canım benim.bende sizleri görmesemde kalben tanıyor gibiyim.inş.bi gün yollarımız kesişir görmeyide nasip eder.sizin yeriniz bende çok ayrı,sizinle ağladım,sizinle dertleştim,en yakınlarıma bile anlatamadığımı sizinle paylaştım.görmeden sevmek bu olsa gerek.her zaman sizinleyim,hep böyle konuşalım inş.
sağol canım.aminnnnnnnn.inş öyle olur.senin ilk test sonucun neydi.
bisde çok iyiyis şükür cnm bende bugün tetenos aşımızı olduk ayrıntılı ultrason çektiriştim ben sırada tahliller ve şeker yüklemesi var bnmde 2 hafta sonra ondan sonra memleketime gidicem nasipse kardeşimin dügünü var akıntıya dikkat et kokuluysa kötü hadi iyi haberler inşallahh
herkese günaydınlarrrr:16.
IRAMAK bizim başka bit topiğimiz var bayağı eski dostlar var orada geçe yıl benim eşim ameliyat olduğunda yoğun bakım süreceinde o topikteki kızlar topluca dualr okudularr beni aradılar hepsi türkiyenin farklı yerlerindeler ama o kadar çok destek oldularki haklarını alsa ödeyemem (bir tek o topik değil bir çok yerden destek oldular)ve dün arkadaşlarımdan bir tanesi topiğe şöyle bir şey yazmışşş.......................(canım güzel arkadaşım çok duygulandırdın beni tabi çokta üzdün ne çok istiyorum sizleride anne olarak görmeyi yakından görememeye bile razıyım hatta bidaha burda bile konuşamamayı haber alamamayı bile kabul ederim yeterki sizler de anne olun ben kızımı şükür kucağıma aldım ama hala yarımım çünkü daha 4 evlat daha bekliyorum siz dostlarım da evlat sahibi olmadan benim yolum daha bitmedi bu yola birlikte girdik ailk bendi ama sonrada 4 arkadaşımız daha hamiş kaldı şimdi 4 kaldı sizlerde hamile kaldımı hepimizin yolu tamamlanacak kızımı kucağıma aldığımda ayşemin yavrucuğunun minnoşumun haberini aldım inşallah kızım doğumgünün ardındanda sizlerden birinin haberini almayı nasip eder rabbim bana kızım için yazdığın güzel şeyleri rabbim kendi kızının kulağına fısıldamayı nasip etsin rabbim muhammedimin yerine bana öykümü verdim eminim oğlum siz kardeşi için dualar eden teyzeleri için mevlamdan birer melek dileyecektir o cennette sizlere dua ettikçe annesi sizlerden razı oldukça sizler böle temiz kalpli ağızında dualar olan güzel insanlar oldukça benim mevlamdan hiç inançsızlığım yok çok kısa bir süre sonra siz kardeşlerimide güldürecek imtehanınız artık bitecektir rabbim sizleri artık evlat hasreti ile sınamayacaktır
kızım da sizlere inşallah melekliği ile duacıdır ama ben yinede kızımla yakın bir zamanda sizler için yuşa hz. lerine gitmek istiyorum havalar güzelken rabbim nasip ederse çok istiyorum hepiniz istanbula gelemiyorsunuz belki bizim duamız kabul olur).................İŞTE BÖYLE GÜZEL YÜREĞİ OLAN ARKADAŞALRIM VAR NASIL SEVMEYEYİM BEN BU İNSANLARI(SİZLERİ)MÜMKÜNMÜ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?