Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

güllücan bak meldirim cnm gelldi soruna o şimdi cvp verir
meldirimmmmmmmmmmmm tatlımmmmmmmmmmm

kız ne bıleyım ulun beyde dun toplantısı vardı.sogan suyu felan dedı zarar olmayan seylerı denenebılır dedı.olsun bız yınede ıcmeye devam edelım.amerıka alternatıf tıpa yonelmıs bızımkılerde kımyasal baska bır sey yok.hem ılaclar hem bıtkıler devam edıcem.eee fakultedemı yaptırcaksınız nasıl gıdıp gelceksınız sureklı.fakulte bayagı yogundur dımı.bır kere doktor konusuyor ama ıcraatte bır sey nasıl.bız calısanlar ıcın zor fakulte hastanelerı.benımde bugun kartal egıtıme randevu aldım kromozom testını orda yaptırcaz.ulun bey olur dedı oralarda guvenılır dogru sonuclar verır dedı.ne yapıp kızı bası 150tl.umutun bu yonunu beyenıyorum.ıllakı bızde demıyor uygun olan yerde yaptırın dıyor ama spermıyogramı baska yerden pek ıstemıyor cunku dogru sonuc olmayabılır dıyor.ne yapmayı dusunuyon.asm vazmı gectınız yanı.

gullucan bildiğim kadarıyla uzun protokol ilaçla 1 ay adet gördükten sonra tedaviye başlama yöntemi arasında uzun kısa bir fark yok 1 ay fazla beklediğin için uzun diyorlar sanırım :)

opu'su olan kızlar geçmişşş olsun nevincim benimde çok sancım olmuştu toplamadan sonraki akşam kıvranmıştım ama kanamam yoktu iğneli bir işlem olduğu için kanama olması normal demişti dr.um

maralcım rahim kalınlığı 7 ve 14 mm arasında olmalıymış ne eksik ne fazla :) bildiklerim bunlar :)

gullucan bugün tahlil sonucu almaya gittiğimde tüp bebek bölümüyle görüşeceğim bakalım bilmiyorum yol sorun değil araba varda zaten raporda ayarlayacağım onları kafama takmıyorum olmadı işten çıkarım napim bundan daha önemli değil hiç bişi aslında içimde hep asm var ama burasıda çok uygun bide diyorum rabbim yazmışsa vakti gelmişse nerde olsa tutar çokta zorlamaya luzum yok

kızlar üzücü bir haberim var ne yazııkki sudenaz cım kuzum negatif sonuç aldı ((((

gullucan sudenazda umutta yaptırdı cnm ama çok memnun hastaneden de ekiptende

gizemcim ben devlet hastanelerinede güveniyorum. aslında ben bu gittiğim özle klinikten önce hast. dr.una başlamıştım ama adam hödük çıkınca çok kızdım işe gidiyorum bu kadar süre gelemem kolaylık sağlayın dediğimde herkes çalışıyor dedi ve ben vazgeçtim ayrıca hastanenin tüp bebek bölümüde özel klinik gibiydi çok şaşırmıştım ama iş yüzünden gidemedim biliyorsun parasal durumlar... biraz hast. hakkında araştırma yap bence olacaksa her yerde oluyor işte birazda kader ama tabi benim son dr.um gibi hata yapma olasılıklarıda daha azdır daha tecrübelilerdir diyorum.

günaydın kızlar bnd ebiliosunuz 20.gün adet oldum..kist vrdı solda ondan olabilir aşılamada olmuştum geçen ay oda yapmış olabilirmiş....zaman kaybı oldu ama geç olsun güç olmasın... böyle işte kızlarr.Allahım hpimizin yardımcısı olsun....

AVCI BÖREĞıNE bayıldılar ama arkadaşlarım gelmedi
eşimin akrabası ve kız arkadaşı geldi hihihi

meldir cnm bugün iyice bi araştıracağım bakalım nedir ne değildir internetten bakıyorum kocaeli tıpla memorial dr ları anlaşma yapmışlar kök hücre çalışmalrını birlikte yürütüyolarmış başarı oranı içinde %50 deniyor ama direk konuşucam profla hihih belkide hemen başlarım ne dersin

eğer imkanım olsa devleti tercih ederdim hakkında hayırlısı olsun canım benim
böreği beğenmelerine sevindim :)

yaa bırakıp geldik orada :)))
kız kardeşim diyo yerleri bellimi :)))

kız meldir bu zehirlermiştir gelen misfirleri ben inanmıyorum beğendiklerine:)))

meldir cnm kurtarıcım oldu senin börek hemde kolaymış yapılışı sağol cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…