Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kıslarrrr
evet geldim doktordan estrafem başladı bugün lucrın e devam perşembe görüşelim dedi salıdan önce transfer olmaz dedi bakalımmm
evet hulyacım böyle başladık iştee
sen nasılsın yoksunnn

aman da aman nevinim özlemiş mi beni hihihihiii
bizim bebekler hastanede kısss benimkiler yatıyolar 2 aydır baksana
ya şaka maka insanın aklı kalıyo onlarda kan işte:)))

maralın ve ayşenin de toplanmıştır dinleniyolardır hanımlarr
inşşş bebişlerle dönsünler onlarda
oyy oyy valla herkesin aynı döneme denk geldi peşpeşe inşşşşş ayyy içim bi tuhaf olduu yaa

CANLARIM MALUM HASTANE UZAK BEN ÇIKMAK ZORUNDAYIM kız songülüm naptın sen yaa söle bakim
ben sanırım tıp fakültesinde yaptıracağım maddi olarak yaniii ççokkkk uygun çünkü

nevin bu gizem kocaeli üniversitesine mi gitti görüşmeye oraya mı yaptıracak tam anlamadımm kafa malum dumanlııııı:)))))))

gizem burdamısın sen yaa
varmısın yokmusun
belli değil:))
bencede görüş arkadaşım benim buda olmazsa görüşücem orayla

songül bacım rabbim yazmışsa nerde olsa olur diyorum ben yaa
o kadar para vermeye luzum yok bence ama drlarını bi araştıracağım tabiki dandirik olursa gitmem biliyosun ben zaten korkuyorum
eğer stajerler falan ilgilenicekse asla gitmem yani
bakalım artık işte yaa eray bey varmış orada bi kaç kişiden onu duydum kendini bugün görürsem konuşacağım inşallah sanada bilgi veririm

bebişlerini ne zaman alıcaksın cnm
hadi artık getir yeğenlerimi

songülüm 3 yıl evli olma şartı doğru hatta azosperm olsan bile 3 yıl bekletiyolar çoookkk saçma adamda hiç sperm yok zaten neyi bekliyo 3 yıl ürolog bile aynısını söledi cuma günü
rapor çıkarana tüp 850 tl ddüşün artık özel hastaneler tarafından ne kadar söğüşlendiğimizi

inş gizem im canım
bencede millet muayenede aşılama yaptırıyo ikiz doğuruyo nasip işte
bencede o kadar para vermeye gerek yok bak ben işte aşılamalarımı asm de yaptırdım paraları döktüm olmadı hala aşımala yapalım diyolar yuhh dedim ya hala ne aşılaması 3 kere yapmışız

benim bebişler salıdan önce olmazmış sanırım 10 günüm var ayyy heyecan basmaya başladııı
hadi gizem im sende bismillah de başla yeni yıl yeni umutlar muratlar getirsin

hepinizi çok seviyorum yol boyunca dualarımı okuycam canlarım benim
rabbim cümlemize yardım etsin tez vakitte hepimizi evlat sahibi yapsın
isteyen herkese en kolayından versin rabbim

amin cnm benim aminnnnnnnnn
çıkıyorum çıkamıyorum of yaaa öptüm canlarım bnmmm

ahaaa ben ne dedim yaa bu nevin 16 tane birden doğurucak valla yaaa
kız hepsini trasfer ettirsene huahauhauhuahu

tabi gizem ya
sen zaten asm de fiyatı göze almıştın raporsuz dene bi arada acayip fark var
erdem de uygundu mesela elleirnden geleni yaptıklarını düşünüyorum orası içinde burda herkes anlatıyo yapılanları ya hiçbir farkı yoktu yanii ii bi hastane orası da
bence bi görüş aklına yatarsa hiç bekleme asm de o kadar para vereceğine burda 2 kere denersin hatta belki de 3 kere asm çok şişiriyo yaa

nevin maşaallah güzelim yaa
toptan hallettin bi daha yumurtlamana gerek yok
çözdürüp çözdürüp doğurursunnn:))))

maşaallah valla süper haberrr
bebiş olsunlar inşşşş

ayyyy kızlar ne şanslısınız bizim burda 1 tane mekez var seçme şansımız yok gerçi dr umdan memnunum ama yinede siz şanslısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…