Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız nevin kıskanma seninde olur hihihii
valla fazla yaptım böreği birazınıda buzluğa attım hihihi akşamları kocişime ısıtıp yediricem
kıskananlar çatlasın dicem ama nevinim zaten çatladı huahuhaha

Meldırcım bana cevap vermedın
uzun protokol neden yapılıyor.yumurta daha fazlamı oluyor uzunda.

kız nevin doğum tarihlerini saatlerini not aldınmı bacım burçları ne hihihih

evet meldir kurtarmış bak ağzıyla söylüyo :))) hepsinden kurtulmuş :)))

güllücan canım sağol

uzun protokolde aynı ya sadece lucrini önceden başlıyon yapmaya gerisi aynı adet olunca başlıyon yumurta iğnelerine kısada lucrin yapmadan adette başlıyon hemen

kız nevin senin pc ne oldu heee hala tellemi takılıyon nete huahuahauhauha
kız söle nereyse ben gidiyim servisede oklavamı bi göstereyim hihiihihi

gidip bi kahvaltı yapim sonrada yumoşlarıma güzel vitamnili bi çorba yapim götüreyim hastaneye içsinler :))))) hem özledimde :))yazık hasta bakıcılar bakmazlar ana yüreği işte :))))

benim pc geldi gizem hanım aha bu çıkan yeni şarkıyıda sana armağan ediyorum dinle tatlımmm

songül gece cik yapmış yok hiç oda ayrıca haftasonuda sensiz çok sessiz geçti günler geçmek bilmedi sana kavuşmak için :))

fizy / closed

kızım babannedeydi haftasonu dün hastane çıkışında özlemiştim aldık bişeyden haberi yok üzülmesin diye :)) gelirdi yoksa durmazdı.akşam annesiyle ilgilendi ama gör birde gelip sarılıp göbeğimi sevdi oy oy kardeşim felan o heralde transfer sandı :)))

bana kavuşmak iiçin hehehehe
nevinim kuzum ben birazdan çıkacağım bebem
hastaneye gieceğim sperm testini alacağım ve tüp bebek servisiyle bi görüşeceğim tıp fakültesinde sanırım orada yaptıracağım çünkü fiyat çok uygun bakalım rabbim yazmışsa nerde olsa tutar diyorum tek endişem orası araştırma hastanesi olduğu için stajerlere kobay olmaktan korkuyorum bu konuyu detaylı bir şekilde konuşacağım
allahtan hepimiz için hayırlısını diliyorum bol bol hepimiz için dua ediyorum cnm bnm

cnm yaa sölesene daha trasfer olmadığını bilsin çocuk yaa
kardeşlerinin hastane odasında büyüdüklerini :)))))))))))

hadi sana kolay gelsin canım
söyledim biliyo teyzesi dedi kızıma kız bacıların kardeşlerin :)) oradalar

günaydın azra sağol canım
gece yazmışsın tşkrler
sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…