İnşallah ayın 11 de her şey istediğin gibi olur,eşin ve sen bir oh çekersiniz....
canım inş tertemiz bir sonuç alırsın.seni bekleyen güzel yollar sonuna kadar açılır,sonundada inş. Seni feraha kavuşturur.
bende iyyim canım dün kontrolüm vardı herşey yolundaymış çok şükür gelişimi falan 2,52 cm boyu
MAŞALLAH MAŞALLAHminik büyüyor desene ne güzel.benimde haftaya kontolüm var.acaba testler ne zaman yapılacak,sen yaptırdınmı?
2,5 hafta sonra ense kalınlığı testi yapılcakmış testler verdi onları yaptırcam iki hafta sonrada inşallah seninde herşey yolunda gider canım seninde
yasmincim , yetercim dualarım hep sizinle. İnşallah sizlerde bir gün hamile haberinizle bizleri sevindirirsiniz burdan. Dualarımdasınız hep. Rabbim olmayan herkese nasib etsin inşallah.
Benim bebişler 10 haftalık oldular. Gerçi biri diğerinden 3 , 4 gün sonra tutunmuş. Yani biri 9 , biri 10 haftalık ouyor. 18ine kontrolüm var. Gelişmeleri haber ederim inşallah.
yasmincim , yetercim dualarım hep sizinle. İnşallah sizlerde bir gün hamile haberinizle bizleri sevindirirsiniz burdan. Dualarımdasınız hep. Rabbim olmayan herkese nasib etsin inşallah.
Benim bebişler 10 haftalık oldular. Gerçi biri diğerinden 3 , 4 gün sonra tutunmuş. Yani biri 9 , biri 10 haftalık ouyor. 18ine kontrolüm var. Gelişmeleri haber ederim inşallah.
İnşallah hepiniz iyisinizdir yerteeer eşinin mr sonuçları ne oldu :44::44:
Hayırlı cumalar bayadır yazmıyorum buraya tüp bebekle ilgi bir şey olmayınca yazacak bir şeyde bulamıyorum ki :44::44:
Dolu dolu bir ay geçiyorum pehhh temizlik yapıyorum halıları mı yıkıyorum bir yanda evleri temizleyip yerleştiriyorum yorganları havalandırıyorum yastık yünlerini kabartıyorum kokmuşum kokmuş
Ama sokak gezmem eksik olmuyorum o kadar iş arasında birde kendimi gezdiriyorumarada buralara uğrayıp kahve keyfi yapıyorum sonra tekrar işe geri dönüyorum...
Ders çalıyorum dışarıdan orta okul bitirmeye çalışıyorum,bazen diyorum sıkışınca keşke bende bir iki tane daha olsaydı....
Birde doktor mesele var ona da inşallaaaaaah bu ay içinde gitmeyi planlıyorum
İnşallah hepiniz iyisinizdir yerteeer eşinin mr sonuçları ne oldu :44::44:
Hayırlı cumalar bayadır yazmıyorum buraya tüp bebekle ilgi bir şey olmayınca yazacak bir şeyde bulamıyorum ki :44::44:
Dolu dolu bir ay geçiyorum pehhh temizlik yapıyorum halıları mı yıkıyorum bir yanda evleri temizleyip yerleştiriyorum yorganları havalandırıyorum yastık yünlerini kabartıyorum kokmuşum kokmuş
Ama sokak gezmem eksik olmuyorum o kadar iş arasında birde kendimi gezdiriyorumarada buralara uğrayıp kahve keyfi yapıyorum sonra tekrar işe geri dönüyorum...
Ders çalıyorum dışarıdan orta okul bitirmeye çalışıyorum,bazen diyorum sıkışınca keşke bende bir iki tane daha olsaydı....
Birde doktor mesele var ona da inşallaaaaaah bu ay içinde gitmeyi planlıyorum
Miraç kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu gece bütün dualarımızı kabul etsinCANIMMMM İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİMMMMM YADIKLARINDAN MUTLU OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜMMM HEP BÖYLE OL DR İŞİNİDE HALET VE BEBİŞLEİRNİ ALIP GEL İNŞŞŞ HAYIRLISYLAAA
yavrum mr sonucumuz aynı (stabil)ilaç tedavimiz devem ediyor birde pskiyatr gördü eşimi (ameliyat sebebiyle pskolojisinin etkilendiğini düşünüyor dr lar)ilaçlar başlandııı
HİLKAMMMMMMMMMMMM SEN NASILSIN BALIMMM
Miraç kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu gece bütün dualarımızı kabul etsin
Allah şükür iyiyim mutluyum azcıkda yorgun
Eşin durumunun iyi olmasına sevindim ,hani derler ya moral her şeyin ilacı belki eşin aile dışından birisi ile konuşması daha iyi olur..
Rabbim en hayırlı neyse onu versin sana eşinde inşallah bu zor günleri en kısa zamanda atlatır...
canımmm seninde kandilin mübarek olsungünaydınnn canlarımmmm hayırlı kandillerr rabbimdularımız kabul etsin inşşşş
iyiyim cnm şu mübarek günde inşallah allah eşine şifalar versin bütün hastalarla beraberCANIMMMM İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİMMMMM YADIKLARINDAN MUTLU OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜMMM HEP BÖYLE OL DR İŞİNİDE HALET VE BEBİŞLEİRNİ ALIP GEL İNŞŞŞ HAYIRLISYLAAA
yavrum mr sonucumuz aynı (stabil)ilaç tedavimiz devem ediyor birde pskiyatr gördü eşimi (ameliyat sebebiyle pskolojisinin etkilendiğini düşünüyor dr lar)ilaçlar başlandııı
HİLKAMMMMMMMMMMMM SEN NASILSIN BALIMMM
Miraç kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu gece bütün dualarımızı kabul etsin
Allah şükür iyiyim mutluyum azcıkda yorgun
Eşin durumunun iyi olmasına sevindim ,hani derler ya moral her şeyin ilacı belki eşin aile dışından birisi ile konuşması daha iyi olur..
Rabbim en hayırlı neyse onu versin sana eşinde inşallah bu zor günleri en kısa zamanda atlatır...
Görmemişimoyyyy oyy bu sıcakta dersmi çalışıyonnn yazık kız sana inşallah bitirirsin ne zaman düşünüyorsun dondurulmuşları yuvalarına almayı?
amiinnyasminnnn seninde kandilin kutlu olsun sana yazdığımı görmedin galiba bende çok yorgunum iki haftadır misafir ağırlıyorum bide sıcak yoruldum valla..
kızlarrrrrrr ikinizide öpüyorummmallah gönlümüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?