GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRR
seda ben daha öncede yazdık kız kardşimin arakadaşı tüp bebekle hamile kaldı ikili üçü testlerde sorun olduğu amniyosentez istedi dr kız gitti ama bu işlem yapılırken çok ağrısı olduğu için masadan kalkıp geldi alah ne verirse hayırlısnı versin dedii şimdi nur topu gibi sağlıklı bir oğlu varrrr rabbim yardımcın olsunnnn
hanımlar nasılsınız
seda_d5 üzülme bebeğini de üzme inşallah her şey yoluna girer
Pazartesi Antalya ya gittik eşimin yeğenin mezuniyetine Allahım yok böyle bir sıcak 3 lt su tükettik banamısın demedi vücut
Günü birlik gittik ilk deniz sefamıda sürdümgüzel ve çok yorucuydu sabah 4 de çıktı tekrar sabah 4 de eve geldik 24 saatimiz yollarda geçti pestilimiz çıktı
yavrum biz ona AKDENİZ SICAĞI DİYORUZZZZZboşunama ağlıyorum ben burada yanıyoruz diyeeeeeeeeee
evet bizde mersindeyiz gerçekten yanıyor buralar:26::26::26: geceleri bile serinlemiyorrrrr :44::44::44::44: ama deniz iyi olmuşşşşşşş
hanımlar nasılsınız
seda_d5 üzülme bebeğini de üzme inşallah her şey yoluna girer
Pazartesi Antalya ya gittik eşimin yeğenin mezuniyetine Allahım yok böyle bir sıcak 3 lt su tükettik banamısın demedi vücut
Günü birlik gittik ilk deniz sefamıda sürdümgüzel ve çok yorucuydu sabah 4 de çıktı tekrar sabah 4 de eve geldik 24 saatimiz yollarda geçti pestilimiz çıktı
aaaaa antalya ya mı geldin.... antalyamız çok güzel ...tek kötü tarafı sıcak...çok sıcak....inan klimasız kesinlikle yaşanmıyor....ama kışı ve baharına da doyum olmuyor...napalım bizde 3 ay elektrik faturalarına kıyıp klima ile yaşıyoruz....
yasmin cim keşke vakitli gelseydiniz...burda ali fuat şengör diye bir doktor var....gerçekten çok ii bir doktor....internetten de araştırabilirsin..yurt dışından bile hastaları geliyor...kendi hastanesi var ...vitale kadın doğum diye...ssk ile de anlaşmalı...adam nokta atışı yapıyor .... bize de aynı şey oldu... sadece sonuçlara baktı bir kaç soru sordu şansımızı ne, ne kadar sürede olacağını tedavi yöntemini ve ücreti söyledi....görüşme sadece 5-10 dakika sürdü...ve söylediklerinin hepsi yanılma payı olmaksızın çıktı...burda çok ünlü bir doktor...tek sorun hasta sayısı çok ... kapısında 2-3 saat bekleyebiliyorsun...
ben bir araştır derim...
Evet günü birlik güzel bir yer ama çok sıcaaaaaak
ah kuzum ah bana çok uzak orası bir istanbula gittik iki kere trenle 6 saat yol birde uykusuzluk,doktoru bile dinleyemedim yorgunluktan...
Birde benim eşim veteriner serbest çalışıyor muayenehanemiz var ha deyince çıkıp gelinmiyor doğum oluyor inek felç geçiriyor birde Allah kesmesin müşterileri de sanki eşim insan değilmiş gibi triplere giriyorlar,bir tatile çıkıyoruz bir ton laf ediyorlar neden gidiyormuşuz diye...
Yarına doktordan randevu alabilirsek ank. gidicez inşallah doktorda muayenehane açmış hastanedeyken iyiydi yavv randevusuz çalışıyorlardı gittikmi hemen muayene oluyorduk...
haklısın en az 1 ay antalyada kalmanız lazım...eşinin iş şartlarına göre de imkansız...hayırlısı olsun...inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun canım...
evet imkansız 1 ay çok uzun bir süre...
Rabbim isteyen herkese nasip etsiz evladını sende hayırlısı ile doğumunu yaparsın inşallah..
Yarın 4 de randevu aldık bakalım doktor ne diyecek inşallah temmuz ayı başlarım bir aksilik çıkmaz.
Günaydın Hayırlı Cumalar Rabbim bu mübarek günde ve bu mübarek aylarda bütün dualarınızı kabul etsin...
Hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı eli ayağı düzün aklı başında evlatlar olsunlar...
Hastalıklara şifa versin Rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın inşallah... (AMİİN)
Ben dün doktora gittim her şey yolunda rahim temiz,yumurtalığım temiz hiç bir sorun görünmüyor ama doktor gizli şekerden şüpheleniyor (babamda şeker var) ilaç verdi bide vitamin adet olduğumda kanda hormonlara baktırıcam ona göre ilaca başlıcam embriyolarım iyi kaliteymiş merkezi arayıp öğrendi...Lucrin kullanmıcam (sanırım) rahim kalınlaştırmak için hap verecekmiş...
İnşallah bir sorun çıkmadan hayırlısıyla bu sefer Allah yüzümüzü güldürür emeklerimizi boşa çıkarmaz...
4-5 gün buralarda olamıcam biraz kafa dinlemek için tatile gidicez...
yasmincim inşallah herşey yolunda gider dualarımız seninle gönlünü ferah tut tatilin tadını çıkar keyfine bak herşey iyi olcak
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Raporulu olursa UMUT TÜP BEBEK 2.000 TL alıyormuş,tüp bebek tedavisinden.RAPORLU'dan kastınız ne? Ben 2007 yılında ALAMAN HASTANESİNDEN ''sadece tüp bebekle gebe kalabilir'' raporu almıştım.Ancak BANKAM 40 YAŞINA KADAR 3 TÜP BEBEĞE KADAR KARŞILADIĞINDAN,MAALESEF karşılamıyor,.rapordan kastınız rapor yeter li mi? Yoksa yaş sınırı da var mı?Bilenler n'olur cevap versin.Benim için çok önemli.
arkadaşlar raporlu olursa tüp bebek merkezleri indirim yapıyormuş.RAPORDAN KASTINIZ NE?YAŞ SINIRI VAR MI?
slm arkadaşlar doktordan geldim bebeğim kızmış çok mutluyum çok şükür herşeyde yolunda
canımmm gözün aydın sağlıkla kucakla inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?