Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

anne olmak

bir gözü gerçeklere bakarken
bir gözünle hayalere dalmaktır ..
Anne olmak
yumşacık tutunğun kalbinle
her sıkıntıya dağ gibi durmaktır ,..
Anne olmak
günah dolu dünyada işlenen en büyük sevaptır
anne olmak
her türlü gürültüde evladıyın tek nefesini bille duymaktır
anne olmak
bahşettiği lütüfdan dolayı yaradana yanaşmaktır ..

(bir gün bizde anne olup bu güzelikleri yaşayacakmıyız acaba )

inşallah canım sende anne olcaksın ve mükemmel bir anne olcaksın Allahım büyük sanada annelik duygusunu tatdırsın inşallah

inşallah canım sende anne olcaksın ve mükemmel bir anne olcaksın allahım büyük sanada annelik duygusunu tatdırsın inşallah

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
sonucumu öğlen aldım ama vaktim olmadı nete giremedim..

Sonucum 1,20 çıktı negatif yani gene gol yedim 4-0 oldu

Nasılsın derseniz çooook kötüyüm cumartesi tekrar kan vericem ama hiç umudum yok bu değer ikiye de katlasa bir şey çıkmaz.....

canım çok üzüldüm hemde çokkk ne desem boş şu andaaa 5.0 yenilmiş birisi olarak seni anlıyorumm

ETTİĞİNİZ HER DUA DERDİMİZE DEVA..
HASTALARIMIZA ŞİFA..GÖNÜLÜMÜZE HUZUR ..
EVLERİMİZE BEREKET..
GEÇMİŞLEMİZE RAHMET OLSUN..
DUALARIMIZ KABUL...
İBADETLERİMİZ MAKBUL OLSUN...
RABBİM HEPİMİZDEN RAZI OLSUNNNN ....
hayırlı cumalar

çok üzüldüm yasmin... allahımmm çok zor bir sınavdan geçiriyor seni... hayırlısı diyorum.... nolur üzme kendini ... kendine dikkat et...

canım çok üzüldüm hemde çokkk ne desem boş şu andaaa 5.0 yenilmiş birisi olarak seni anlıyorumm

Kader diyelim vardır bunda da bir hayır Allah dermansız dert vermesin ne yapalım,vakti zamanı gelmemiş anne olmanın.

Senden de Razı Olsun Amin
çok üzüldüm yasmin... allahımmm çok zor bir sınavdan geçiriyor seni... hayırlısı diyorum.... nolur üzme kendini ... kendine dikkat et...

iyiyim şuanda bir gün üzülürüm geçer Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin..

Son düzenleme:

canım ne diyeceğimi bilemiyorum.çok üzgünüm.

canım gercekten cok uzuldum. ne kadar uzulme desek de elde olmadıgını bılıyorum. ama ınancını yıtırme elbet var bı vaktı zamanı vardır. allah bır gun bızlere de 'OL' dıyecek ve bızde anne olacagız ınsallah .....

Tatlım Allah tan gelen herşeyde bir hayır vardır mutlaka siz elinizden geleni yaptınız mutlaka rabbim ol demeyince olmuyor maalesef.Rabbim sabır versin üzülme diyemiycem çünkü insan üzülüyor bu süreçlerden geçmiş birii olarak.bugün cerrahpaşa olayı beni çok üzdü duymuşsundur mutlaka.KENDİNE DİKKAT ET.eşinle birbirinize sımsıkı sarlın çünkü onlarda çoook yıpranıyorlar rabbim sizi ayırmasınnn...öptüm o tuzlu yanaklardann

Üzülme ben iyiyim ırmak a dediğim gibi geçti gitti ben üzülmüyorum daha kötüde olabilirdi hamile kalıp doğurduğumda kucağıma alamadan da kaybedebilirdim hayırlısı olsun

Allah evlatlarınızı eşinize ve size bağışlasın

Evet yıpranıyoruz ama sınavı geçmek için azıcık olsa da bu eziyeti çekicez,eşim benden daha çok üzüldü ama ne yapalım dün çok kötüydüm ama bugün çok iyiyim yarın gene test yaptırıcam tam gününde bu sefer kocaman bir 0 bekliyorum

Allah eşimden bin kat razı olsun eksikliğimi hiç bir zaman dile getirmedi Rabbim ona sağlık versin

Bende seni ve miniğini kocaman öpüyorum Allah sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah

üzülmeee ben çok iyiyim allaha şükür aman geçti gitti alıştım artık ne yapalım hayat iyisi de kötüsü de bizim için

allah eşini başından eksik etmesin,onların desteği çok önemli zaten.rabbim ne zaman ol derse gerçekten o zaman.dediğin gibi sen elinden geleni yaptın.inş.tedavisiz kendiğinden rabbim sana evladını verir.

allah eşini başından eksik etmesin,onların desteği çok önemli zaten.rabbim ne zaman ol derse gerçekten o zaman.dediğin gibi sen elinden geleni yaptın.inş.tedavisiz kendiğinden rabbim sana evladını verir.

Aminn

Kız tedavisiz hamile kalırsam tıp tarihine ismimi altın harflerle yazarlar

Tüpler yok tam takır kuru bakırım tek yumurta ve rahim dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…