sonucumu öğlen aldım ama vaktim olmadı nete giremedim..
Sonucum 1,20 çıktı negatif yani gene gol yedim 4-0 oldu
Nasılsın derseniz çooook kötüyüm cumartesi tekrar kan vericem ama hiç umudum yok bu değer ikiye de katlasa bir şey çıkmaz.....
kızlar iyi geceler nasılsınıs sizden bnm için dua etmenizi isteyebilirmiyım bu cuma kızım dünyaya geliyor hayırlısı ileee ben isim olarak aklımda tutamıyorum ama bu topiktekı bütün arkadaşlarım için ediyorum hakkınısda hayırlısı bnmde öleee heycan ve korku çok fazla rabbim korkularımı alırr
kızlar iyi geceler nasılsınıs sizden bnm için dua etmenizi isteyebilirmiyım bu cuma kızım dünyaya geliyor hayırlısı ileee ben isim olarak aklımda tutamıyorum ama bu topiktekı bütün arkadaşlarım için ediyorum hakkınısda hayırlısı bnmde öleee heycan ve korku çok fazla rabbim korkularımı alırr
Eylülde histeroskopi yapalım dedi doktorum inşallah kötü bir şey çıkmaz :18::18:
İNŞŞ ÇIKMAZ BEBEĞİMMMM zaten kolay bir işlemmmmmm için rahat eder hem
inşallah
Belkide rahimde bir şey var bebekler bu yüzden tutmuyor :44::44:
Doktorda zaten içimiz rahat etsin diye yapmak istiyor...
canım biliyorsun benim tedavileride bana yaptı dr belki sebebi buluruz diye ama bir şey çıkmadıııııı ama içimiz rahat etmişti sizinde eder inşş bir şeyyy çıkmaz
Aslında çıksın diyorum en azından sebep buymuş derim diyorum bir yandan da çıkmasın diyorum bakalım eylül adeti bitince gidicez...
haklısın aslında sornun ne olduğunu bilsen ona göre davranırısınn ama şunu çok iyiy biliyorsun ki rabbim ol derse hiç bir sorun engel olamaz yeterk zamanı gelmiş olsunnn
Haklısın inşallah o zaman geç olmaz ben benden geçmeden gelir
İnşallah bizlerde anne olabiliriz boynumuz büyük kalmaz eksikliğimiz biter zamanı geldiğin degeç olmaz canımmmm zamanı geldiğinde rabbin layık gördüğündedir asıl zamannnKIZ BEN BİLE GEÇ KALMIYORUM SANA NE OLUYORRRRRRRRR:26::26::26::26::26:
İnşallah bizlerde anne olabiliriz boynumuz büyük kalmaz eksikliğimiz biter zamanı geldiğin de
Umudum tükeniyor en azından hamile kalsaydım belki bu kadar umutsuz olmazdım ama hiç hamile kalmadım yani o kan değerim sadece kimyasal gebelikte çoğaldı bir daha hep negatifi gördüm belki de bu yüzden umutsuzluğum...
Düşünerek tüketiyorum kendimi birazcık da sanırım
cnım hamile kalmak çok önemli :26::26::26:ama daha önemlisi o gebeliğin sağlıklı ekilde ilerlemesiii :26::26::26:ayrıca sen şanslı bir kadınsın bak embiyoların oluyorhatta donduruluyorlar bana bak birde embiryom bile olmuyor inşş bir gün o embiryolar büyüüp sana anne diyecek
Evet yumurta oluyor ama nedeni belli olmayan bir şekilde rahim bebekleri kabul etmiyor...
İnşallah bizlerde anne olur o gün gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?