Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım senin ikiside erkek değilmiydi ben öyle hatırlıyorum sanki çok svindim benimde kızım oluyor.ben de alara naz koyacağım kızımın ismine zümrada kuzenim koydu kızının ismine oda bizim gibi tüp bebekle hamile kaldı ve okadar tatlı güzelki zümramız.

alarakayracım teşekkür ederim. BEn ilk defa yazdım canım cinsiyetelerini. Oğlan demedim hiç yani. Rabbim bütün isteyenlere nasib etsin inşallah.

alarakayracım teşekkür ederim. BEn ilk defa yazdım canım cinsiyetelerini. Oğlan demedim hiç yani. Rabbim bütün isteyenlere nasib etsin inşallah.

pardon canım ya ben karıştırdım kusura bakma çok sevindim hayırlısıyla inşallah kucağımızada alırız inşallah doğum ne zaman kısmetse

allahım kendi rahmetin bütün güzel isimlerin ve en büyük ismiyin hürmetine bu geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız vatanımız ordumuz ailelerimiz çocuklarımız için şifa ,hayır, rahmet, rızık, huzur ,kavuşma , afiyet ve esenlik vesilesi kıl... Bizi bu gece ve günün değerini bilenlerden eyle ...aminnn ya rabbel alemin

pardon canım ya ben karıştırdım kusura bakma çok sevindim hayırlısıyla inşallah kucağımızada alırız inşallah doğum ne zaman kısmetse

Benim doğum benim tahminime göre 20 aralık ve sonrası haftaya doktor kontrolünde doktora sorcam o ne diyecek bakalım. Ama gitgide zorlaşıyor bu aralar nefes almakta zorlanıyorum . Ne yesem mideme taş gibi oturuyor. son 3 ay nasıl geçecek bilmiyorum.

benimde 20 aralık sonrası olcak kısmetse evet git gide zorlaşoyor bende nefes alamkata zorlanıyorum bazen hayırlısıyla geçsinde sağlıklı sıhatli alalımda kucağımıza bebeklerimizi bu arada kaç kilo aldım bu zamna kadar

slm kızlar...
çok şükür oğlumu kucağıma aldım.... 15 eylülde oğlum dünyaya geldi..şimdilik çok sağlıklıyız... allahım böyle devam ettirsin...
doğum anında annenin duası kabul olurmuş... hepinize dua ettim.. aklıma ilk yeter ve yasmin geldi... birde isteyen herkese diye... inşallah dualarım kabul olur...
bende adını ali arda koydum.... adıyla büyür inşallah
geceleri uykusuz ama güzel geçiyor...

rabbim bu duyguyu herkese tattırsın inşallah..

Gözün aydın sağlıklı uzun ömürlü olsun Ali Arda inşallah...

Bizlere de senin gibi evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin Yaradan

İnşallah duaların kabul olur

Son düzenleme:

çok sevindimmm sağlıkla büyüt inşşş

111---gullays-----27 eylül test tarihi---3.tüp bebek--amerikan hastanesi -----?????

gözün aydın canım çok sevindim inşallah bizlerde bebklerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla kimbilir ne güzel bir duygudur.

selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum yarında kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım

canımmm bence normal inşş güzel olur her şey

selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa

CANIM KATLAMASI GAYET NORMAL GÖRÜNÜYOR BENCE

Arkadaşlar merhaba bende yeniyim buralarda eşimin işi nedeniyle bir süre malatyada yaşadık şimdi ise tayinimiz istanbulla çıktı 6 yıllık evliyim ve 3 senedir çocuk istiyorum yumurtlama takibi 3 kez aşılama denedik ama hiçbirinde sonuç alamadık şimdi ise merkez araştırması yapıyorum istanbul çok fazla tüp bebek merkezi var nereden başlayacağımı bilmiyorum

hoşgeldin aramıza taksim alman hastanesini dr.serkan oralı tavsiye ederim.bende orda oldum tüp bebek tedavisini şuan 7 aylık hamileyim çok güzel ilgileniyorlar en önemlisi doktorum harika biri işinin ehli biri ben çok memnun kaldım.

beni hatırladınızmı bilmiyorum.yeter ve yasmin bana çok yardımcı olmuştu.şimdi 9 aylık hamileyim.ilk tüp bebek denememizde şükürler olsun hamilelik oluştu. 28 eylül cuma günü sezeryanla oğlumu alıcam inşallah kucağıma.darısı en kısa zamanda tüm isteyenlerin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…