Günaydın kızlar uzun zamandır giremiyorum internete . Hepinizi merak ettim. Benim de 24. haftam hamilelikte ve iki tane kızım olacak inşallah ve hep dualarımdasınız Rabbim hepinizine böyle çifter çifter nasib etsin inşallah.
Birinin adını azra birinin adını zümra koymayı düşünüyorum. ve sizlerin de iyi haberlerini bekliyorum inşallah.
alarakayracım teşekkür ederim. BEn ilk defa yazdım canım cinsiyetelerini. Oğlan demedim hiç yani. Rabbim bütün isteyenlere nasib etsin inşallah.
pardon canım ya ben karıştırdım kusura bakma çok sevindim hayırlısıyla inşallah kucağımızada alırız inşallah doğum ne zaman kısmetse
Benim doğum benim tahminime göre 20 aralık ve sonrası haftaya doktor kontrolünde doktora sorcam o ne diyecek bakalım. Ama gitgide zorlaşıyor bu aralar nefes almakta zorlanıyorum . Ne yesem mideme taş gibi oturuyor. son 3 ay nasıl geçecek bilmiyorum.
slm kızlar...
çok şükür oğlumu kucağıma aldım.... 15 eylülde oğlum dünyaya geldi..şimdilik çok sağlıklıyız... allahım böyle devam ettirsin...
doğum anında annenin duası kabul olurmuş... hepinize dua ettim.. aklıma ilk yeter ve yasmin geldi... birde isteyen herkese diye... inşallah dualarım kabul olur...
bende adını ali arda koydum.... adıyla büyür inşallah
geceleri uykusuz ama güzel geçiyor...
rabbim bu duyguyu herkese tattırsın inşallah..
slm kızlar...
çok şükür oğlumu kucağıma aldım.... 15 eylülde oğlum dünyaya geldi..şimdilik çok sağlıklıyız... allahım böyle devam ettirsin...
doğum anında annenin duası kabul olurmuş... hepinize dua ettim.. aklıma ilk yeter ve yasmin geldi... birde isteyen herkese diye... inşallah dualarım kabul olur...
111---gullays-----27 eylül test tarihi---3.tüp bebek--amerikan hastanesi -----?????tüp bebek tedavisine başlayanlar başlayacaklar daha önce yapmış olanlar şimdi tüp bebek yöntemiyle gebe olanlar hepimizin ortak sorunu olan infertilitede acaba kaç kişiyiz. ve ne gibi haklarımız var sgk ve bağkur olarak.nerelere başvuruda bulunabiliriz.her türlü sorunumuzu paylaşalım.dertleşelim.rahatlayalım.ne dersiniz ???
1 ) gizem_im ------------------- tedavi mart 2010a kadar ertelendi
2 ) sudenaz222 ---------------- umut tüp bebek
3 ) eylül08 ---- ------------------ karadeniz tüp bebek merkezi
4 ) bebekteyiz ----------------- erdem hastanesi
5 ) talya83 ----------------------- hollanda
6 ) nevin71------------------------ bahçeci kliniği-------------------------------------------HAMıLE
7 ) nevin_ ------------------------ elazığ ufuk jinofertil-------------------------------------HAMıLEEE
8 ) marall ------------------------ genart tüp bebek merkezi---------------------------HAMıLEEEE
9 ) meldir ------------------------ dondurulmuşlar için şubat 2010 bekliyor
10 ) seraxi ----------------------
11 ) scjtuba---------------------
12 ) gurbetkuşu --------------- yurtdışı
13 ) silam ----------------------- yurtdışı
14 ) hurıya ------------------------------------------------------------------------------------HAMıLE
15 ) a.acele---------------------- antalya tüp bebek merkezi-----------------------------------HAMıLEEEEEEE
16 ) nevra73 -------------------- anadolu sağlık merkezi
17 ) mlkpinar------------------- memorial hastanesi
18 ) hituci --------------------------------------------------------------------------------------HAMıLE
19 ) özlem-----------------------
20 ) evremlaru------------------
21 ) dr Gunay------------------ Bahçeci kliniği-----------------------------------------HAMıLE
22 ) azra2------------------------
23 ) windy-----------------------
24 ) nefes55--------------------
25 ) Dryan-----------------------
26 ) 7106papatya ------------
27 ) denser----------------------
28 ) apple23---------------------
29 ) demet_yaren----------------------------------------------------------------------------HAMıLE
30 ) mrt---------------------------
31 ) hilall85---------------------- umut tüp bebek merkezi----------------------------------------HAMıLEE
32 ) meldayel-------------------
33 ) aymilewya----------------
34 ) sedayıldız-----------------
35 ) sena81--------------------
36 ) cellist1--------------------- ???????????????----trasfer tarihi 19/12/2009 ( 115 tefriciye okundu )-----------HAMıLE
37 ) artvinli9876--------------- bahçeci kiliniği---------------------------------------------------HAMıLE
38 ) yavruum------------------ yurtdışı
39 ) ebi26----------------------------------------------------------------------------------------------------HAMıLE
40 ) Rahel----------------------
41 ) Befair-----------------------
42 ) Beloş----------------------
43 ) lansor17------------------
44 ) cannur82-----------------
45 ) sel76-----------------------
46 ) simge_wxyz---------------------------------------------------------HAMıLEEE
47 ) meryem42---------------
48 ) tok--------------------------
49 ) bebetom------------------
50 ) ecemnurr-----------------
51 ) nutella ---------------------
52 ) mentol --------------------- kavaklıdera tüp bebek merkezi
53 ) turkuaz ------------------- acıbadem hastanesi
54 ) nrcnözbk ---------------- fertijin tüp bebek merkezi
55 ) senay79 ----------------- izmir kent hastanesi
56 ) ilayda255 ---------------- umut tüp bebek merkezi
57 ) halidem ------------------- bursa acıbadem hastanesi
58 ) dudusum------------------ hatay
59 ) nisa89 -------------------- memorial hastanesi-----------------------HAMıLEEEEEEE
60 ) yeteeeerrr----------------
61 ) nurrsen -------------------
62 ) eminenisa--------------- jinemed kalamış tüp bebek merkesi
63 ) esengülüm ------------- maya tüp bebek merkezi
64 ) Herodox-----------------
65 ) güzgüzeli1769--------
66 ) funda_ey---------------
67 ) berkal--------------------
68 ) sarımelekA&B -------
69 ) hulya59------------------
70 ) asuman73---------------
71 ) nurten74-----------------umut tüp bebek merkezi
72 ) gullucan-----------------Umut tüp bebek merkezi
73 ) zuhale--------------------
74 ) Ay-ser--------------------
75 ) merseray----------------anatolia tüp bebek merkezi
76 ) meldayel----------------umut tüp bebek merkezi
77 ) ceylafur-----------------Eskişehir tıp merkezi
78 ) Horasan46------------
79 ) simal18----------------
80 ) kaymaklım-----------------------
81 ) tlyerc-------------------anadolu sağlık merkezi gebze
82 ) titanya ---------------- yeditepe üniv.-----------------------------------------------------------HAMıLE
83 ) sudenur80-------------
84 ) Haymatlos ------------ Alman Hastanesi
85 ) karanfil28---------------------------- tüp bebek annesi
86 ) umutefe01---------------------adana başkent seyhan tbm---------------
87 ) rady-------------------------medicana--------
88 ) ilayda79-----------------
89 ) mersinli----------------eurofertil---------------------------------------------HAMıLEEEEEEEE
90 ) sevdanehri54-------------- umut tüp bebek merkezi
91 ) modelist25-------------------------------------------------HAMıLEEEEEEEEEEE
92 ) biricim--------------------adana başkent tbm---------HAMıLEEEEEEEEE
93 ) arzuece--------------------medicana beylikdüzü--------
94 ) bafo-----------------------
95 ) ARKAMAHALLE-------------------yurtdışı
96 ) sevvalzeynep---------------------
97 ) mavielle------------------------izmir şifa hastanesi
98 ) AayşeA------------------------
99 ) çiğdem32-------------------------------HAMıLEEEE
100 ) gülizr-----------------------------------------------HAMıLEE
101 ) pearlheart----------
102 ) fatmma--------------
103 ) nurtopu-------------
104 ) berkal--------------
105 ) oz80-----------------bahçeci kliniği-----------HAMıLEEE
106 ) melrosee----------
107 ----güneş29-----------------
108 ----ersu----------------
109 ---bebiş_asuman
110----fatmaanur----------------------------------------HAMıLE
slm kızlar...
111---gullays-----27 eylül test tarihi---3.tüp bebek--amerikan hastanesi -----?????
112 nurcan 25 eylül test tarihi 2.tüp bebek alman hastanesi
selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum yarında kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım
selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa
Arkadaşlar merhaba bende yeniyim buralarda eşimin işi nedeniyle bir süre malatyada yaşadık şimdi ise tayinimiz istanbulla çıktı 6 yıllık evliyim ve 3 senedir çocuk istiyorum yumurtlama takibi 3 kez aşılama denedik ama hiçbirinde sonuç alamadık şimdi ise merkez araştırması yapıyorum istanbul çok fazla tüp bebek merkezi var nereden başlayacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?