beni hatırladınızmı bilmiyorum.yeter ve yasmin bana çok yardımcı olmuştu.şimdi 9 aylık hamileyim.ilk tüp bebek denememizde şükürler olsun hamilelik oluştu. 28 eylül cuma günü sezeryanla oğlumu alıcam inşallah kucağıma.darısı en kısa zamanda tüm isteyenlerin başına inşallah.
CANIM KATLAMASI GAYET NORMAL GÖRÜNÜYOR BENCE
bugunku testmde 312 cıktı
beni hatırladınızmı bilmiyorum.yeter ve yasmin bana çok yardımcı olmuştu.şimdi 9 aylık hamileyim.ilk tüp bebek denememizde şükürler olsun hamilelik oluştu. 28 eylül cuma günü sezeryanla oğlumu alıcam inşallah kucağıma.darısı en kısa zamanda tüm isteyenlerin başına inşallah.
bugunku testmde 312 cıktı
mrh.bende yeni katıldım öncelikle senin adına sevindim allaha kucağına almayıda nasip eylesin.kaçıncı tüp bebek deneyimindi,benim ilk tüp bebek deneyimim negatif dün 12. günümdü kan testinde 3.89 çıktı yani negatif içim acıyo bebeğim tutunamadı dünden ağlamaktan başka bişey yapamıyorum çaresizlik çok kötü bişey rabbim kimseye acıtmasın 5 yıllık evliyim umudum yok
canım sakına böyle düşünme benimde 3.de tuttu şuan 6 aylık hamileyim.RABBİM ne zaman ol derse gerçekten o zaman.o sonuçlar insanı tabikide üzüyor,seni çok iyi anlıyorum.ama lütfen üzülme.geleceğe bak.inş.2.tedavinde bebeğine kavuşursun.
nasılsın ırmak hamilelik nasıl gidiyor.cinsiyeti bellimi
teşekkürler canım,evet erkek ALLAH nasip ederse ocak sonu gibi doğacak.sen nasılsın senin daha az kalmıştı sanırım.
bende iyiyim canım evet benimde az kaldı kızımı kucağıma almaya aralık sonunda kısmet olursa benimde
ALLAH IM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bu topikde kimler varsa RABBİM en kısa zamanda onlarında yüzünü güldürsün.bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin.mevlam kimseyi evlatsız bırakmasın.
Arkadaşlar merhaba
öncelikle hepiniz umarım en kısa zamanda hamile kalır ve bebeklerinizi kucağınıza alırsınızz
ben aranıza yeni katıldım. 4 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk yapmaya çalışıyoruz... ilk denemem dış gebelikle sonuçlandı iğneyle düşürmeye çalıştık ama büyümeye devam etti sonunda bebeğimide tüpümün birinide kaybettim sonra bi gebelik daha 2 aylıkken düşükle sonuçlandı. sonra bi tane daha oda düşükle sonuçlandı Araştırmaya başladılar kanda pıhtılaşma problemi yumurta rezervlerimde azalma dediler bu arada düşüklerden sonra panik atak oldum bi sürede onun tedavisini gördüüm. şimdi de doktorum fazla geç kalmadan tüp bebek yapmalısın dedi.
bu süreç beni korkutuyoo. Sizlerden destek almak istedim paylaşımlarınız çok güzel destek verici
Allah önce bu yolda yardımcın olsun çok yavaş ilerleyen ve zor bir süreç ama evlatlarımız için her şey bize kolay geliyor.
Bebeklerine çok üzüldüm inşallah başka kayıp vermeden miniğini kucağına alırsın
Korkma çünkü ne güzel ki tedavisi olan bir şey kan pıhtılaşması ve yumurta rezervi her şeyin bir çaresi var demek ki buda senin sınavın,burda hamile olan ve bebeğini kucağına alan arkadaşlar var ve onlar sınavını bitirdiler şimdide bebekleri ile yeni bir sınava başladılar bizde bu sınavı inşallah bitiricez ve onlar gibi evlatlarımız kucağımıza alıcaz.
Merhaba Kizlar.
Uzunca bir süreden sonra yeniden buralardayim.. Cok Sükür Toparladim Kendimi Fakat Ikinci Defa Denemeye Nedendir Bilmiyorum Fakat Hazir Hissedemiyorum Kendimi Belkide Psikolojik..
Gecmisi Okuyamadim Ama Herkesler iyi sanirim Rabbim Hepimize IyiLik Saglik Herseyin Hayirlisini Nasip Etsin Insallah..
ben de kendini hazır hissedemeyenlerdenim.yasmin ve yeter sizin için dua ediyorum.çok fala yorum yazmıyorum ama hep sizlerle buralardayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?