yetercim tedaviye başlamana çok sevindim
inşallah busefer bebegin seninle olur
ben yasin okuyabilirim
sana 5 tane diyeyim
taşınma işim var ev topluyorum
fazla okursam söylerim
yasin tedavin içinmi okunacak
duamı onun için yapıyım diyecektim
cnm niyetine 1 yasin okudum inşallah kabul olur Allah yardımcın olsun
ben histeroskopi için para biriktiriyorummarttan sonra sanırım gidecek gibiyiz bakalım
Yeteeeeeer 1 Yasin de bende Rabbim tüm okunan Yasin-i şerifleri kabul etsin Allah yardımcın olsun Rabbim bu sefer evladınla yüzünü güldürsün inşallah
kızlar ne yaptınız hangi aşamalardasınız??:26:
ben histeroskopi için para biriktiriyorummarttan sonra sanırım gidecek gibiyiz bakalım
Yeteeeeeer 1 Yasin de bende Rabbim tüm okunan Yasin-i şerifleri kabul etsin Allah yardımcın olsun Rabbim bu sefer evladınla yüzünü güldürsün inşallah
benim yarın kontrolüm var inş her şey yolundadır
Amin.....canım neden ünverst de yaptırmadınn hiçücret ödemezdinnn gayette iyi ilgileniyorlar birkitirdiğin paraylada tüp bebişini yaptırırdın
teşekür ederim kuzum allah razı olsun inşşşşşşş banada o mukades duyguyu yaşatır rabbim sanada ve tüm yolarkadaşlarımızada
Amininşallah herşey ikinizinde gönlünden geçen gibi olsun Allah yardımcınız olsun benim tekrar için hiç cesaretim kalmadı
inşallah herşey ikinizinde gönlünden geçen gibi olsun Allah yardımcınız olsun benim tekrar için hiç cesaretim kalmadı
Amin.....
Doktorum kendim yapıcam dedi.Bizde bir aksilik olmasın diye ona yaptıralım dedik bu yüzden para biriktiriyorum 3 3,5 istiyorlarözelde yapacak hastanede de yapabilir ama bilmiyorum bakalım gitmeden bir sürü test yaptırıcam...Biraz dişimizi sıkı veririz
Nisan ayından sonra rahatlıyoruz tüp bebeği yaptırırım,biraz sıkışık olunca histeroskopiye para topluyorum...
Nasip kısmet olacaksa hayırlısı olsun olmayacaksa hayırlısı olsun...
Amin
Yeteeeer de geçen sene öyle diyordu ama bak gene başladı inşallah son olacak.
Sende son bir kez dene ilerde pişman olma.
Ben hem çoook istediğim için çabalıyorum hemde diyorum kendime keşkelerim pişmanlıklarım olmasın neden vakit varken bir kere daha denemedim dememek için bu kadar eziyetler çekiyorum...
hiç kolay olmadı yeniden bu yola çıkmak hem maddi hem maneviiiii ama ÇIKTIK İŞTE BİRKERE DAHA HAYILRISI OLSUN HAKIMIZDA
Allah utandırmasın gönlüne göre versin vardır bunda da bir hayır belki de zamanı gelmiştir bebeğini gelmesinin
yetercimm
5tane yasin okudum niyetine
allahım kabul etsin inşallahhh
hiç kolay olmadı yeniden bu yola çıkmak hem maddi hem maneviiiii ama ÇIKTIK İŞTE BİRKERE DAHA HAYILRISI OLSUN HAKIMIZDA
rabbim yolunda senı ve yolarkadaşlarını hayırlı evlatlarla karşılaştırsın inşallah çok fazla topige giremiyorum ama arada bir ne var neyok die bakıyorum dualarım sizinle inşallah bu sene tedavilerinis hayırlı sonuçlar verir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?