Benim faaliyet inşallah bir şey olmazsa Şubat ayı başlayacak gibi histeroskopi yaptırıcam
hadi bakalım arkasındanda süprizler gelsin inşş
Yaradana emanet ediyorum....kalbinde,dilinde ,açtığın ellerinde hangi dua varsa rabbim bu günün hürmetine bütün dualrınızı kabuş etsiner türlü kötülükten korusun inşşş ..hayırlı cumalar
güzell topiğimiz sesiz yalnız kaldı kızlar nerdesinizzzz ................. Ben yarın itibari ile tedviye başlıyorummmmmmm inşşşşşş dualrınız bekliyorummm birde yasin topluyoruz
Amin...
Ay çok sevindim inşallah bu son tedavi olur miniğini kucağına alırsın Allahım yolunu açık etsin...
Ben alırdım Yasin ama müsait değilim
Benim faaliyet inşallah bir şey olmazsa Şubat ayı başlayacak gibi histeroskopi yaptırıcam
güzell topiğimiz sesiz yalnız kaldı kızlar nerdesinizzzz ................. Ben yarın itibari ile tedviye başlıyorummmmmmm inşşşşşş dualrınız bekliyorummm birde yasin topluyoruz
yeterciğim beni ekleyebilirsin ben okurum
benim yarın kanda bhcg baktırma günüm bugün idrar testi yaptım negatifti moralim bozuldu karın alt sağ bölgemde batma tarzında şikayetlerim var bir yanım oldu diyor bir yanım olmadı
dualarınızı bekliyorum
hadi bakalım hayırlısı olsun... inşallah bu sefer olur canım...dualarımız seninle....çok sevindim....
kanda da baktırdım bugün malesef olmadı bir dahaki sefere bu arada ben yasin okuyabilirim 2 tane yaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?