Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kaç zamandır gelen yok bende girip çıkıyorummm

faliyet hiç birimizde yok bebem :26::26::26::26::26::26::26:

Benim faaliyet inşallah bir şey olmazsa Şubat ayı başlayacak gibi histeroskopi yaptırıcam

Yaradana emanet ediyorum....kalbinde,dilinde ,açtığın ellerinde hangi dua varsa rabbim bu günün hürmetine bütün dualrınızı kabuş etsiner türlü kötülükten korusun inşşş ..hayırlı cumalar

güzell topiğimiz sesiz yalnız kaldı kızlar nerdesinizzzz ................. Ben yarın itibari ile tedviye başlıyorummmmmmm inşşşşşş dualrınız bekliyorummm birde yasin topluyoruz

Amin...

güzell topiğimiz sesiz yalnız kaldı kızlar nerdesinizzzz ................. Ben yarın itibari ile tedviye başlıyorummmmmmm inşşşşşş dualrınız bekliyorummm birde yasin topluyoruz

Ay çok sevindim inşallah bu son tedavi olur miniğini kucağına alırsın Allahım yolunu açık etsin...

Ben alırdım Yasin ama müsait değilim

Amin...

Ay çok sevindim inşallah bu son tedavi olur miniğini kucağına alırsın Allahım yolunu açık etsin...

Ben alırdım Yasin ama müsait değilim

sağol canımmmmm alahha razı olsun 1 ay içinde okunacak müsait olduğunda okuyabilirisin istersen

Benim faaliyet inşallah bir şey olmazsa Şubat ayı başlayacak gibi histeroskopi yaptırıcam

kızlarrrr demek ikinizde tedaviye başlıyorsunuz allah yardımcınız olsun

benim yarın kanda bhcg baktırma günüm bugün idrar testi yaptım negatifti moralim bozuldu karın alt sağ bölgemde batma tarzında şikayetlerim var bir yanım oldu diyor bir yanım olmadı
dualarınızı bekliyorum

canım idrara güvenme kandan baktır mutlaka

hadi bakalım hayırlısı olsun... inşallah bu sefer olur canım...dualarımız seninle....çok sevindim....

kanda da baktırdım bugün malesef olmadı bir dahaki sefere bu arada ben yasin okuyabilirim 2 tane yaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…