Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar sağolun şimdilik her şey yolunda gibi cuma gün opu var inşşşş bundan sonrasıda iyi olur

malesef kızlar sadece 1 tane dölenmiş

Her şeyin hayırlısı üzülme iki tane koyuyorlar ama bir tanesi tutuna biliyor moralini bozma ne oluyor...

Sen çok cesaretli bir hatunsun her şeye rağmen tekrar denedin Allahım yüzünü güldürsün Rabbim kucağına evladını almayı nasip etsin...

cnm hayırlısı olsun belki o bir tane sonuna kadar seninle olur bellimi olur

sağolun kızlar inşşşşş aramalarını bekliyorum şimdiiii inşşş bölünmeye devam etmiştiir

sağolun kızlar inşşşşş aramalarını bekliyorum şimdiiii inşşş bölünmeye devam etmiştiir

Yetercim beni hatırlamışsındır umarım,ben senin için yasmin için ve bu sayfadaki herkes için çok dua ediyorum bu yollardan geçmiş biri olarak.umarım döllenen o yumoşun bölüne bölüne büyür ve annesine sımsıkı sarılır. R abbim sanada bu güzel duyguyu yaşatır.senin ne zorluklardan geçtiğini biliyorum az çok eşinin ameliyatını...siz tüm zorlukları atlamış ve tekrar deneme gücü bulmanıza sevindim.benimde tek yumurtam döllenmişti ve o bana tutundu şimdi 10 aylık bir oğlum var.inşşaallh seninde güzel haberlerini okuyacağım bu sayfada..gerekli olan sadece bir yumurta ve sperm untma o nedenle sayıya hiiiiiiç takılmaaaa.her şeyin yolunda gitmesin diliyorum.Rabbim yar ve yardımcınız olsun arkadaşım

selam kızlar hatırnladınızmı beni . Yetercim sana kalpten dua ediyorum inşallah rabbim sanada nasib eder anne olmayı. Benim ikiz kızlarım dünyaya geldiler 2 aylık oldular . Çok zor bir süreç tabi ama anne olmak her şeyi unutturuyor. Burdaki bütün anne adaylarına Rabbim inşallah anne olmayı nasib eder.

canlarımmmmmm (sussesi.lonely_girl kızlar sağolun iyi dilekleriniz için ) dün tarnsferim oldu bebeğimi aldımevime geldimmm çok şükürr allahım devamını nasip etsin bana ve benim gibi evlet bekleyen herkese dualrınıza her zamn ihtiyacım vardı şimdi daha çok var biliyorum ki beni asla unutmaz yol arkadaşlarım o güzel yüreklerinde yerim hep vardır iyiki sizleri tanımışımmmmmmm iyiki varsınızzzz iyiki bu yolda yürüken derdimi bölecek kadar yüreği güzel arkadaşlarım oldu ÇOK ŞÜKÜR RABBİM SANA

Bizler kader arkadaşıyız bizi bizden başka hiç kimse anlamaz bu yolda beraber yürüyoruz

Gözün Aydın Rabbim inşallah devamını getirir sana sıkı sıkı tutunur miniğin sen çok bekledin...

Allahım inşallah senin ve eşinin yüzünü güldürür İnşallah...

canımmm yol arkadaşımmm dert ortağımmmm sağol kuzummm sağol inşşş inşşşşş rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin

canım çok sevindim..hayırlısı ile inşallah bebeğini kucağına alırsın...benim oğlum gibi yaramaz mı yaramaz bi bebeğin olsun :))... dualarımız seninle....bizi habersiz bırakma

canım çok sevindim..hayırlısı ile inşallah bebeğini kucağına alırsın...benim oğlum gibi yaramaz mı yaramaz bi bebeğin olsun :))... dualarımız seninle....bizi habersiz bırakma

aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşş

ne yapıyorsunuz bakalım bebişinle iyimisiniz?

canım ne güzel yazmışsınnn iyiym ağrım var karnımda ve belimde:18: bugün 15 dk kadar çıkp yürüdümmm çok sıkıldım evde evde olduğumdadA SÜREKLİ YATMIYORUM ZATENNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…