Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım ne diyelim ben hep derim ya (yazarım)SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ DİYE DÜŞÜN SENE 6 DEFA TÜP BEBEK YAPTIRMIŞIM9 YILIK EVLİYİM BİR ÇOK YÖNTEM DENEMİŞ (kürler alternatif tıp vs)BİR KEZ BİLE GEBELİK OLMADI NE OLACAK BEN BİR KEZ DAHA DENERİM BELKİ :26::26::26:AMA ARTIK UMUDUM YOK ÇAREM YOK İMKANIM YOK HAYATIMDAKİ HER ŞEYİ ERTELEDİM HER ŞEYİ 2. PLANA ATTIM AMA NE BEBEK SAHİBİ OLABİLDİM NE DE ERTELEDİKLERİMİ YAŞAYABİLDİM YAŞIM 36 OLDU BU SAATTETN SONRA NE OLUR:26::26::26: NE YAŞANIR :26::26::26:NE KADAR YAŞANIR BİLMİYORUM Kİ:26::26::26::26: ALLAH BÜYÜK ONDAN GELEN İÇİN ONA SIĞINMAKTAN BAŞKA ELİMDEN HİÇ BİR ŞEY GELMİYOR

Seni çok iyi anılmıyorum İnan ben senin gibi önce bebek olsun sonra alırız sonra yaparız diyorum eşimde bana ayak uydurdurdu.
Ama artık ertelemiyorum Pazartesi gittim histeroskopi oldum hiç bir şey çıkmadı sadece polip varmış bit tane birde bazı yerlere kesikler atmış rahim kendini yenilesin diye Haziran'da tekrar gidicem kontrole ondan sonra tatile gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse eğer Temmuz da başlıcam tüp bebeğe.....Benimde ilk denemede kimyasal gebelik oluştu bir daha tık yok nasipten ötesi yok ablam Allah bizlere eşlermize sağlık versin evimizdeki huzuru eksik etmesin evladımız olmsada şükür bu günümüze...

sağlık en önemlisi canım birde huzur biliyorsun sağlık konusunda ben çok ciddi şeyler yaşadımm allah kısmet ederse eylül ayında bir denemede ben yapacağım sonrada bırakacağımm kader diyeceğim

Biliyorum ablam inşallah bu son denemen olur bebeğini önce göbeğinde sonrada kucağına alırsın bebek denildimi hep aklımdasın Rabbim bizim gibi olanlara sabır versin yavrularına kavuştursun inşallah.

Biliyorum ablam inşallah bu son denemen olur bebeğini önce göbeğinde sonrada kucağına alırsın bebek denildimi hep aklımdasın Rabbim bizim gibi olanlara sabır versin yavrularına kavuştursun inşallah.

amin yüreğine sağlık sende benim aklımdasın inşş rabbim bebek bekleyen herkesin yüzünü güldürüsn inş

hayırlı olsun canım . Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasüp etsin inşallah en kısa zamanda

yasın daha cok genç yetercim bi kez daha dene olacak inş..diyelim ki olmadı o erteledigin her sey yapmaya başla hiçbir şey için geç değil 36 yas nedir ki ya duyan da 70 e geldin sanıcak ye iç gez toz eğlen çocugu olan da ölecek olmayan da
bu dünya ne ki zaten..belki bırakınca olacak kovalayaınca olmuyor belki eşimin arkadası 10.yılında baba oldu bir degeri 13.yıldan sonra tüp bebekle biri ama biri doğal yolla...inş son denemen olumlu olur yaapcagın yeri ve doktoru çok iyi seç..

canım inş eylül ekim gibi olacak bir deneme daha allah büyük sığındık rabbimize

tam bir yılın ardından ağustos ayında tekrar tedaviye başlamaya karar verdim. Kızlar nolur benim için dua edin.....Rabbim bu defa benim yüzümü de güldürsün...

tam bir yılın ardından ağustos ayında tekrar tedaviye başlamaya karar verdim. Kızlar nolur benim için dua edin.....Rabbim bu defa benim yüzümü de güldürsün...

inşşşş inşşş bu sefer allahım yüzünü gülüdürsün

Allah yardımcın olur İnşallah Rabbim yüzünüzü güldürür..

CANIM SENDEN NE HABER ARADA GEL YA ÖZLÜYORUM SENİ (hepiniz özlüyorum )

İyidir ablam yaa evle uğraşıyorum badanaya kalktım hala toparlanamadım ,evden taşınsam bu kadar yorulmazdım...
Bu ay doktor gelin dedi inşallah bir şey çıkmaz 2 ay ilaç kullandım östrojen kullandım...

Sen ne yaptın bende özlüyorum seni ama aradı girip bakınıyorum...

Bu arada hayırlı ramazanlar...

sağol kuzum iyiym kolay gelsin zordur badana boya işi inş eylülde bend ebaşlayacağım hayırlısı artık hakımızda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…