İyiyim ablam
start verdik tüp bebeğe inşallah hayırlısı olur benim için...Bu ay histeroskopi yapılacak doktorumun dediğine göre yeni bir araştırmaya göre histeroskopi rahimdeki hücreleri hareketlendiriyormuş adet bittikten sonra 3-4 gün sonra yapılıyormuş şunda adetliyim bakalım 4. gün arıcam gününü yerini söyleyecek...
Tüp bebeği de temmuz gibi düşünüyorum eğer doktor haziran demezse tabi...
Sen ne yaptın nasılsın
Ben Murat beyde 3 kere tüp bebek yaptırdım birisi dondurulmuştu elinden gelen herşeyi yapıyor bendeki sorunu daha çözemedik en son histeroskopi yaptırdık bir sorun çıkmadı rahime çizikler attım dedi rahim kendini yenilesin diye inşallah bu son denemede tutar tutmazsa denemeye devam :)Merhaba yasmin,
Yaklaşık üç yıldır çocuk istiyorum ama henüz sonuca ulaşamadım. Bir kere bulunduğum şehirde tüp bebek denemem oldu ancak sonuç maalesef negatif. Bunun üzerine istanbul da bazı tüp bebek merkezleriyle görüşürken bir tanıdığım murat sönmezer i tavsiye etti. Forumda murat beyle ilgili araştırma yaparken sizin yorumlarınızı gördüm ve eğer mümkünse sizden doktor bey hakkında bilgi almak istedim. Siz murat bey'e tedavi oldunuz mu? eğer tedavi olduysanız süreç nasıldı? murat bey aslında ankara tıp fakültesi doktoru ancak ben özel gideceğim için sanıyorum tedaviyi genart veya hrs'de yürütecek, sizin bu merkezler hakıında bilginiz var mı? Bu karar sürecinde bana fikir verebilirseniz gerçekten çok memnun olacağım, şimdiden teşekkür ediyorum. (Bu arda forumda yeni olduğumdan size özel mesaj gönderenedim, ancak böyle bir yol bulabildim, cevabınız için umarım bu başlığı takip etmem yeterli olur. )
Oceans07 Bugün Trt1 de Murat Sönmezer vardı tüp bebekler ilgili konuştu...
hadi beee:26::26::26::26:artık senden güzel bir haber bekliyorumm
günaydın kızlar,benim trasferimin 19.günü bugün b hcg 4600 çıktı,transferin 11.günü 608 çıkmıştı,2tane embrriyo yerleştirildi,bana aşırı bi yükselme var gibi geldi sizce bu normalmi bilgisi olan var mı?ayrıca ben liv hospital da yaprtırdım aytuğ kolankaya da çok memnun kaldım çok ilgililer.
Valla bende bekliyorum güzel haber inşallah duyarım hissederim
hayır canım gayet normal ilerliyor her 2 günde 2 ye katlaması lazım hayırlı olsun [teşekkürler darısı isteyen herkese inşallah,bugün doktorumu arıycam bakalım ne zaman çağaracak,
günaydın kızlar,benim trasferimin 19.günü bugün b hcg 4600 çıktı,transferin 11.günü 608 çıkmıştı,2tane embrriyo yerleştirildi,bana aşırı bi yükselme var gibi geldi sizce bu normalmi bilgisi olan var mı?ayrıca ben liv hospital da yaprtırdım aytuğ kolankaya da çok memnun kaldım çok ilgililer.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.
sağol canım ya inşallah.
Oceans07 Bugün Trt1 de Murat Sönmezer vardı tüp bebekler ilgili konuştu...
kızlar Allahın izniyle ağustosun sonunda yeni tedavime başlayacağım.benim için dua edin ne olur. bu defa herşey yolunda gitsin.rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün
Yasmin, çok teşekkür ederim, dün akşam ben de gördüm haberi ama sabah bir bilgim olmadığı için izleyemedim. Bir de ayrıca önceki mesajıma verdiğiniz cevap için teşekkür ediyorum, sanıyorum ben de murat bey ile tedavime devam edeceğim.umarım siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız, herşeyin hayırlısı olsun:) sorularım olursa yine size danışırım muhtemelen, görüşmek üzere.
Hadi hayırlısı olsun Rabbim inşallah bu sefer evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Allah yardımcın olsun bu yolda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?