iyi akşamlar herkese kızlar,bugün doktora gittim,dün akşam damla halinde kanamam oldu,ama durdu sonra,sabah doktoruma gittim,kanama gözükmediğini söyledi kullandığım jel tahriş yapmış o yüzden kanamam olmuş veeee sonuç ikizlere hamileyim ALLAHA şükürler olsun ki,ama sıkıntılı bi durum var kanımda pıhtılaşma var clexana iğne verdiler,umarım herşey yolunda gider.
iyi akşamlar herkese kızlar,bugün doktora gittim,dün akşam damla halinde kanamam oldu,ama durdu sonra,sabah doktoruma gittim,kanama gözükmediğini söyledi kullandığım jel tahriş yapmış o yüzden kanamam olmuş veeee sonuç ikizlere hamileyim ALLAHA şükürler olsun ki,ama sıkıntılı bi durum var kanımda pıhtılaşma var clexana iğne verdiler,umarım herşey yolunda gider.
Amin...Allah'ım!
Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in Sen'den istediği
her türlü hayrı Sen'den istiyor,
yine Peygamber Efendimizin sana sığındığı
her türlü şerden de
sana sığınıyoruz. Allah'ım
acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden,
Korkaklıktan, kabir azabından, cehennem ateşinden sana sığınırız.
Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi! HAYIRLI KANDİLLER
Rica ederim hep beraber yürüyoruz bu yolda bizler birbirimize destek olmazsak kimse anlamaz bizi en yakınımızdaki kişiler bile... Allah yolunu açık etsin Rabbim sanada mis kokulu evladını kucağına almak nasip etsin inşallah
Yasmin tekrar merhaba, yine bir sorum olcak sana, ben murat bey ile görüşmemde tedaviyi hangi merkezde yapacağını sordum, murat bey de bana genart veya hrs de yapacağını söyledi. Ancak ben genart ile ilgili olumlu yorumlar okumama rağmen hrs ile pek de iyi yorumlara rastlamadım. Senin bu konuda veya hrs ile ilgili bir bilgin var mı? Bizim bu konuda merkez seçme hakkımız var mı? Çünkü zaten sıkıntılı bir süreç bir de merkezle alakalı kaygı yaşamak istemiyorum
medicine hospital 8 gün önce ilk transfer yapıldı bekliyoruz
medicine hospital 8 gün önce ilk transfer yapıldı bekliyoruz
MerhabaBenin genartda yapıldı transferim hrs bilmiyorum adınıda ilk defa senden duydum.Genart iyi bir yer hemşireleri çok iyi hatta ben transfer sonrası 1saat ameliyat masasında yattım hiç kimse bir şey demedi odaya almadılar bana sorarsan Genart derim inşallah doktorda Genartda yapar bence söyleyin doktora Genartı istiyoruz diye.
Ne zaman başlıyorsun tedaviye belli bir tarih varmı ?
MerhabaBenin genartda yapıldı transferim hrs bilmiyorum adınıda ilk defa senden duydum.Genart iyi bir yer hemşireleri çok iyi hatta ben transfer sonrası 1saat ameliyat masasında yattım hiç kimse bir şey demedi odaya almadılar bana sorarsan Genart derim inşallah doktorda Genartda yapar bence söyleyin doktora Genartı istiyoruz diye.
Ne zaman başlıyorsun tedaviye belli bir tarih varmı ?
Genart'ta transfer olduktan sonra oda verilmiyor mu dışarıdan gelen hastalara? Odaya almadılar derken, 1 saat ameliyat masasında yatıp, sonra kalkıp gittin mi? Bunun sakıncası yok mu, 2-3 saat istirahat gerekmiyor mu? Bir de transfer sonrası idrara sıkışık olma durumu çok rahatsız ediyor, ayağa kalkmamak için sonda vs gibi uygulamalar oluyor mu acaba genart'ta ? Ben adet günümü bekliyorum, zaman yaklaştıkça stres oluyorum maalesef.
hayırlı olsun transferin inşallah pozitif sonuç alırsın bebeklerin yada bebeğin sana sıkı sıkı tutunur bu mübarek aylarda rabbim yüzünüzü güldürür inşallah
Yasmin tekrar merhaba, yine bir sorum olcak sana, ben murat bey ile görüşmemde tedaviyi hangi merkezde yapacağını sordum, murat bey de bana genart veya hrs de yapacağını söyledi. Ancak ben genart ile ilgili olumlu yorumlar okumama rağmen hrs ile pek de iyi yorumlara rastlamadım. Senin bu konuda veya hrs ile ilgili bir bilgin var mı? Bizim bu konuda merkez seçme hakkımız var mı? Çünkü zaten sıkıntılı bir süreç bir de merkezle alakalı kaygı yaşamak istemiyorum
HERKESE GÜNAYDINLARİYİ BAYRAMLAR DEMEK İÇİN GELDİM (bu gün ve yarın uğrayamayabilirm)HER ŞEY GÖNL
NÜZDEKİ GİBİ OLSUN
HERKESE GÜNAYDINLARİYİ BAYRAMLAR DEMEK İÇİN GELDİM (bu gün ve yarın uğrayamayabilirm)HER ŞEY GÖNL
NÜZDEKİ GİBİ OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?