simal merhaba kasıklarındaki ağrı ovulasyondan dolayı olabilir adetten sonra 16. gün daha önce tedavi falan oldumu kist ağrısıda olabilir
ah azracım ah sizin yine 1 tane varmış tabi seçme şansı olması çok güzel hele istanbulda bir sürü yer var ama seninde doktorlar iyiyse benden iyisin canım bizim burda hiç yok çok zor çok bırak tüp bebek merkezini kadın doğum doktoru bile yok yaşadığım ilçede onun içinde artvin merkeze gitmek gerekiyor
hayat bizim buralarda her konuda kolay ama sadece doktor hastane konusunda çok zor o da bizim için çok çok önemli
tekrar geçmiş olsun o zamann eylül ablaa dişş çok daha kötü bnce griptennnn.....
Nevinn kanaman varmııı???ben ilaçlarımaa toplandığı gün başladımmm ölesölediler banaaa...iğnede yiyorum kalçadann.....ya aklımı karıştırdılarr dr.a söle diyenlerr varr burdannn....ama çokk az geliyorr hatta bugünn dünden beirde kahverengii geliyorr....sizcede dr.umu arıyımmı???
sudenaz ın da olmamış canım ya ne kadar uğraştı o da
allah ım tez vakitte nasip etsin yaa(
canım bende ilçede oturanlardanım ne demek istediğini çokiyi anladım çünki aynı şeyleri yaşıyoruz
kıslar ben çıkım evimi bi toparlimm
bende eylülüm gibi kocişimle kahvaltı ettik eylül bilir nasıl kavuştum kocama hahaha deliyim ben yaa
grşş sonra
öpüldünüzzz hepiniz
geçmiş olsun sudenaza o dondurulmuşlarlamı denemişti ya
hilalcim dün vardı kanama bugün bişey yok
songül derler ya hani bilgisayar çocuğu televizyon çocuğu felan. bizdede laboratuar çocukları işte deriz:))
canım benim kolay gelsin sanada
evet canım sen kolay kavuşmamışsın kocana allah bir ömür mutlu etsin ayırmasın bir de bebeğiniz oldumu tamamlanır mutluluğunuz
evet sen delisin sen delisin:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?