Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

tabii doğru sölüyosunn herşeyii cevaplarlarda önemli bişey olduğunu düşünmediğim içinn aramadımm...çünkiii olabilir dnilmiştiii banaa....burdann bi kaç kişii ara deyince kafam karıştıı ondann burayada sorayım dedimmm

herkesin tedavi şekli ilaçları değişik olabilir yöntemler ben toplamanın olduğu akşam ilçalarıma başlamıştım antibiyotik ve kortizonlu bi ilaç almıştım transferden sonra kullanmadım. belki fikir olur sana

canım bende ilçede oturanlardanım ne demek istediğini çokiyi anladım çünki aynı şeyleri yaşıyoruz

kıslar kanama ve kahverengi akıntı normal bende de olmuştu
hatta bu ay ikinci adetimi oldum malum ilaçlardan ilk gün kahverengini geçti simsiyahtı bende korktum:))

canım tarnsferden sonra biraz kanama olması normal demişlerdi bana

kıslar ben çıkım evimi bi toparlimm
bende eylülüm gibi kocişimle kahvaltı ettik eylül bilir nasıl kavuştum kocama hahaha deliyim ben yaa
grşş sonra
öpüldünüzzz hepiniz

geçmiş olsun sudenaza o dondurulmuşlarlamı denemişti ya

hilalcim dün vardı kanama bugün bişey yok

songül derler ya hani bilgisayar çocuğu televizyon çocuğu felan. bizdede laboratuar çocukları işte deriz:))

yeter hoşgeldin nbr
siz kocalarınzla yapın kahvaltıyı oh ne güzel

nevincim sudenaz tedaviye başlamıştı aksilik olduğu için dondurulmuştu sonra onları denedi ama malesef olmamışş

canım bende ilçede oturanlardanım ne demek istediğini çokiyi anladım çünki aynı şeyleri yaşıyoruz

evet çok zor oluyor yetercim ama yapacak başka birşey yk ki gidip geleceğiz artık inşallah sonu güzel olsunda razıyım yinede diyorum allah bunlardan başka dert vermesin allahım tez zamanda kavuştursun hayırlısıyla bebeklerimize

kıslar ben çıkım evimi bi toparlimm
bende eylülüm gibi kocişimle kahvaltı ettik eylül bilir nasıl kavuştum kocama hahaha deliyim ben yaa
grşş sonra
öpüldünüzzz hepiniz

canım benim kolay gelsin sanada
evet canım sen kolay kavuşmamışsın kocana allah bir ömür mutlu etsin ayırmasın bir de bebeğiniz oldumu tamamlanır mutluluğunuz
evet sen delisin sen delisin:)))))

LABARATUVAR ÇOCUĞUMU :roflol::roflol::roflol: delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol: :roflol::roflol:

canım benim kolay gelsin sanada
evet canım sen kolay kavuşmamışsın kocana allah bir ömür mutlu etsin ayırmasın bir de bebeğiniz oldumu tamamlanır mutluluğunuz
evet sen delisin sen delisin:)))))

efettttttttt delüyümmmmmm delüüüüüüüüüüüü :sm_cool:laelaelaelaelae
inşş canım güzel dilekleirn karşılıkılıııı
kaydirigubbakcemile5

songül banada anlat nasıl kavuştunuz eşinle :)))
sizinkisi bir aşk hikayesimi yoksa

:))) hadi yaz çatlarım anlatmasan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…