Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bi de bi tane bile olsa merkez var
bak eylülüme daha trabzona gidiyo onların orda hiç yok napsın yavrukuşum benimm
özledim nerde bu arada yaa

hatçem de geldi istanbullara ohh gez hatçem canına değsin bee

nevincimmm canımm 16 tanesii dönlenmişşş harikaa inşş çok güzell bölünürlerrr.....
güllücann benim ilk tedavim uzun protokoldüüü...12 tane yumurtamm toplanmıştıı...şimdikindee 16 tane toplandıı...ama bölünme nasıl olurr bilemiyorumm inşş iyi olurrr....
normalde yapılması gereken uzun protokolmüşşş...yaşı genç olanlara genelde uzun uygulanıyorr...yumurtası iyi olmayıpp yaşıı biraz geçmiş olanlara kısa protokol uygulanıyormuşş....bunu internette okudummm dr.la konuştuğum bi konu değil....
uzun protokolee adetle birliktee 21.gün başlanıyorrr....24 günlükk felan bi tedaviii....

merhaba kızlar nasılsınız canlarım
songülüm canım sen nasılsın ben bugün sabah kalşktım eşimle kahvaltı yaptım sonra o gitti bende televizyonu açtım bilgisayarıda açtım ama o arada uyumuşum biraz grip oldum onun ağırlığı vardı birde 2 gün önce adet olmuştum kürtajdan sonra 24 gün geçmişti adet oldum iyi dimi birde biraz karın ağrısı uyandım ki 12 olmuş canım benim sen nasılsın

gizemim nerde ya doktor ne dedi eşinin tahlilleri nasıl çıktı
neviniminde çok güzel demek ki 16 yumoşu toplandı inşallah geriside güzel gider
ayşemle maralımında bugün çok güzel geçer inşallah
hilalcim senin 9 tanesi döllenmiş çok güzel inşallah hepsi bölünmeye devam eder

inşşş eylüll ablacımmmm.....geçmişş olsunn sanadaa kendine dikkat ettt bu gripp insanıı mahvediyorrr......

nevinnnnnnnnnnn ne ilaçlarıı verdii sana dr....
fitilmi verdiii yoksa iğnemiii bana ikisinide verdiiii şimdilikk yaniii...o kadardaa ilaç içiyorum kii anlatamammm.....

eylülüm geçmiş olsun hilalim sen nasılsın canım
tşkrler inş. hepmizin güzel gider bundan sonra

sağol hilalcim ya birde bunların üstüne birde dişimden dolayı yüzümün bir tarafı şişti diş köküyle alalkalmış daha öncede çok oldu diş hastanesi olan bir yerde diş kökünden ameliyat olmam gerekiyormuş ne bileyim işte 2 gündür hepsi biraraya geldi ve psikolojimi bozdu ama sizden güzel haberler alıp sevelim artık

nevinim canım sağol yumoşlarını hastanedemi bıraktın orda beslensinler artık kız nevin gidiyormuşsunki kocaman olmuşlarda kucağına veriyorlar hazır bebekler yani:)))))
canım benim allah hayırlısını versin emi

slm kıslar ben ayın 12 sinde adet oldum şuan kasıklarım bi şişki pantolanun düğmesi fırlayacak gibi
daha erken olmasa diyecem adet olacam ama nolur nedir bu durum hiç başınıza geldimi doktoramı gitsem..

ayyyy kızlar ne şanslısınız bizim burda 1 tane mekez var seçme şansımız yok gerçi dr umdan memnunum ama yinede siz şanslısınız

çok haklısın canım yyaaa bizim seçme şansımız çok yok

simal merhaba kasıklarındaki ağrı ovulasyondan dolayı olabilir adetten sonra 16. gün daha önce tedavi falan oldumu kist ağrısıda olabilir

ayyyy kızlar ne şanslısınız bizim burda 1 tane mekez var seçme şansımız yok gerçi dr umdan memnunum ama yinede siz şanslısınız

ah azracım ah sizin yine 1 tane varmış tabi seçme şansı olması çok güzel hele istanbulda bir sürü yer var ama seninde doktorlar iyiyse benden iyisin canım bizim burda hiç yok çok zor çok bırak tüp bebek merkezini kadın doğum doktoru bile yok yaşadığım ilçede onun içinde artvin merkeze gitmek gerekiyor
hayat bizim buralarda her konuda kolay ama sadece doktor hastane konusunda çok zor o da bizim için çok çok önemli

tekrar geçmiş olsun o zamann eylül ablaa dişş çok daha kötü bnce griptennnn.....
nevinn kanaman varmııı???ben ilaçlarımaa toplandığı gün başladımmm ölesölediler banaaa...iğnede yiyorum kalçadann.....ya aklımı karıştırdılarr dr.a söle diyenlerr varr burdannn....ama çokk az geliyorr hatta bugünn dünden beirde kahverengii geliyorr....sizcede dr.umu arıyımmı???

hilal toplamadan sonra kanama bazı kişilerde olurmuş bu durumun normal olduğunu söylemişti dr.um ama ben yaşamadım aklına takılıyorsa ara sor dr.unu niye para veriyoruz :) değil mi ? her şeyi cevaplamak zorundalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…