Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yaa bırakıp geldik orada :)))
kız kardeşim diyo yerleri bellimi :)))

kız meldir bu zehirlermiştir gelen misfirleri ben inanmıyorum beğendiklerine:)))

nevıncım hıc bana pas vermıyon bakıyomda.hadı gecmıs olsun kac yumurtan dollendı ınsan cok tuhaf oluyor dımı.sımdı yaavruların laboratuarda senı beklıyor ınsaalh annelerının karnına sımsıkı tutnurlar da uzmezler annelerını.ama herseyın hayırlısı de canım ınsan her seyı dusnuyor transfer sonrası allah gonlundekının ve gonlumuzdekının hayırlılarını versın.

yeter hoşgeldin nbr
siz kocalarınzla yapın kahvaltıyı oh ne güzel

sağol nevinim
kızlar benim 20 ilk dişim ağrıyorda ama ben ileçde oturduğum için buradada çene cerahisi olmadığı için dr gidemiyorum adana ve ya mersine gitmem gerekiyor onlardanisan ayına randevi veriyorlar
işte bu yüzde ilçede oturmak ne kadr zor diye kızıyorum

niye vermim kız
hepinizi çok seviyorum aammmaaaaaaaa çok kalabalığız unutkanlık var bende valla kimin neyi vadı unutuyorum
siz rutin olarak hatırlatın :))
gizem gibi sanadamı takılayım yoksa onumu istiyon

canım allah sıfa versın.ne farkeder ha ılce ha merkez.ozelden baskası yalan.ben demın hastaneden geldım.kızlar guya kartal arastırmaya kromozom testı vermeye gıttım.esım urolojıden ben kadım dogumdan randevu aldık.kadın dogumcu tutturdu bız ozelden gelen hastaların bu testını yapmıyoruz sızı ınfertılıte bolumune gondermem lazımelkı o gerek duymıcak bende dıyorum kı buarada ben hastanenızı onceden aradım laboratuarda gorustum yapıldıgını dendı oda dıyorkı o bıızm ınsıyatıfımızde ıster yaparız ıster yapmayız.bende dıyomkı benım doktorum fakultede ve egıtım arastırmlaarda yapıldıgını soyledı dıyorum.yıne anlattı anlattı tesekkur ettım cıktım.esım urologa anlatmıs tamam demıs aldı geldı kagıdı.laborant dıyor bız hep yapıyoz bu testı bır suru ınsan gelıyor ozelden ben anlamadım bashekıme cıkın dedı.ne yazıkkı ogle yemegı geldıgınden ben ıse geldım.bumu ıyı olan devlet hastanelerı.nerde bır guler yuz canım gecmıs olsun enazından nezaketen der ınsan.kızlar hala hassasım tup yaptım tutmadı derken AGLIYORUM.DONUSTE ARABADA AGLAYA AGLAYA GELDIM NE OLDU SIMDI ESIM YEMEKTEN SONRA BASHEKIM YARDIMCISIYLA GORUSCEK ONDAN HABER BEKLIYORUM VALLA KIZLAR BELKI TUTMADI AMA BEN ULUN BEYDEN HIC KOTU BIR HAREKET EKIBINDEN YANLIS BIR SOZ DUYMADIM YAPMADIALRDA ELLERINDEN GELENI YAPTILAR AMA TABIKI OLMADI.ALLAHIM DEDIM O KADINADA AYNI BENIM GIIBI PROBLEM VER AMA DERMAN BULAMASIN DIYE AGLAYA AGLAYA CIKTIM HASTANEDEN INSANIN PSIKOLOJISINI DUSUNEN KIM.ALLAH INSANI DEVLET HASTANELERINE MUHTAC ETMESIN HEPSI AYNI DEGIL AMA HALA COK KATEDICEKLERI YOL VAR DURUMUMU OKUDUGU HALDE OYLE DAVRANMASINI HAZMEDEMIYORUM.BIZ TUP BEBEK YAPTIRANLAR GERCEKTEN COK HASSASIZ BUNU ANCAK BIZ ANLIYORUZ KIZLAR.ALLAH INSANA NAMERDE MUHTAC ETMESIN VE HEPIMIZE BOL HELALINDEN PARA NASIP ETSIN.

niye vermim kız
hepinizi çok seviyorum aammmaaaaaaaa çok kalabalığız unutkanlık var bende valla kimin neyi vadı unutuyorum
siz rutin olarak hatırlatın :))
gizem gibi sanadamı takılayım yoksa onumu istiyon

heee takıl kızzaten cok moralım bozuk.bıraz takılda gulelım barı demı kız saka yaptım haa ınsan bu donemde cok hassas oluyor canım.

vay zillii lafa bak yani canım isterse yaparım resmen para istemiş.
neyse kız takma boşver bak ben ne demiştim gizeme yapacam ben
merkez açacaz sanada ben yaparım.
biz bize yapacaz hiç kimseye ihtiyacımız olmaz :)))
satmışım anasını yaaaaa

vay zillii lafa bak yani canım isterse yaparım resmen para istemiş.
neyse kız takma boşver bak ben ne demiştim gizeme yapacam ben
merkez açacaz sanada ben yaparım.
biz bize yapacaz hiç kimseye ihtiyacımız olmaz :)))
satmışım anasını yaaaaa

kızlar sizleri haberdar etmak için yazıyorum hemen çıkacağım.bugün yumurtalarım toplandı. 18 tane yumoş.çarşamba transfer yapılacak .dualarınızı eksik etmeyin.şimdiden teşekkürler hepinize

valla zılı desem ama en guzel bedduayı ettım ona.aglaya aglaya allahım aynı derdı onada ver ama o derdıne care bu dunyada bulamasın dedım.bır kere anlasın dusmez kalkmaz bır allah.ne yapayım bende mecbur gıdıcem umutta yaptırcam 150 tl verıp.esım devlette ben umutta bır orospunun yuxunden.valla kusura bakmayın agzımı bozdum.

biiiiiiiipppppppppppppp :)))))))))))))))

keşke yüzüne söyleseydin ya o çok koyardı ona darda kaldığında senin sözlerin gelirdi aklına ya.dert olurdu ona senin lafların ya

sen orayı bi noktalı yap ceza felan alırsın ayrı kalmayalım şekerim

fb yokmu kızlar ekleyelim
gizem ben bebekteyiz talya eylül maral gurbetkuşu a.acele yasemin33 hilal hepimiz ekledik sizlerde katılın

kızlar sizleri haberdar etmak için yazıyorum hemen çıkacağım.bugün yumurtalarım toplandı. 18 tane yumoş.çarşamba transfer yapılacak .dualarınızı eksik etmeyin.şimdiden teşekkürler hepinize

canım gozun aydın hadı bakalım yavruların bır dollensın ve cogalmaya baslasın bıze ıyı haberler ver can

canım valla sölediğin her şeyde çok haklısın
eğer özen itina bekliyorsan özele gideceksin kiiiiiiii imkanın varsa
yoksa bizim bradda devletin has aynen anlatığn gibi davranıyorlar allah yardımcımız olsun başka ne denir bilmiyorum

kızlar ne kadar kızsak haklıyız valla bende netten baktım rapor param çıkmış izin aldım pttye gittim kadın diyoki yok çıkmamış nasıl olur dedim şimdi baktım geldim sizin sitenizden bir daha baktı yok dedi yarın gelin bu gün git yarın gel sanki boş insanlarız oraya kadar nasıl geldin diye soran yok madem nette niye 28i yazdın değil mi devletimizin işleri işte ........

ay canım dogru dıyon.ama bırde dedım esıme bakayım one yapmıs hanı dedım hastane belkı yapmıordur baktımkı ocoktan almıs onayı donmus yola.tabı bızım doktor hanımı goremedım yemeye gıtmısler.neyse dogru dıyon ben unuttum sıteye kayıtlı oldugmuzu sınırle ne yazmısım.fk.ben gırmıyom esım ıstemıyor bende zorlamadım.aslında msnle gorusmezmıyız.ama nasıl gızlıden yazıscaz ben onları hııc bılmıyorum.

hadi hayırlı Olsun canım
inşş hepsi dölenirlerde çarşaba gün ANNELERıNı bekliyor olurlar
inşşş her şey yolunda gider inşşş

amin canım amin
en büyük derdimiz bbeiş olsun ne yapalım
onlarda gelirler inşşşşş

güllücannn ulun bey bendendee genetik test istemiştii...300 liraydıı..bende çapaya gittimmm orda yaptırmak içinnn...bizedee burda bu testi yaptırman içinn dr.un seni görmesii ve senden bu testi istemesigerek dedi.....bende çıktım ordann en iyisi umutda yaptırmak dedim....bu araştırma hastanelerii insanın moralini bozuyorr..benim raporum varr bütün testleriii çapada yaptığım haldee bu testii bana yaptırmadı çapa......

ben şunu anlamıyorum ya ssk anlaşmaları doğru düzgün yapacak her şeyi yapacak merkezler yada merkezden giden hastaların tahlilerini yapacak yetki veriyo ama yarım yamalak uğraş dur off off bende bir ilaç raporunu çıkartamadım....

ben tüp raaporunu 1.5 yılda yaptımm belki daha fazlaa...bide bütün testler bitti başlıycaz derkenn eşimin genetik testini eksik bırakmışlarrr.....testideee yaptırmak için 1 ay sonraya gün veriyolarrr ve sonucudaa 8 ay sonra alıcaksınız diyorlarrr....allahım ya ne gülerdii kabus kabussss...bu testi özelde yaptırdık beklemiyelim diyeee bu seferde yasa değiştiii 23 yaşını doldurucan bide 3 yıllık evlilikkk.....bunlar yüzündenn ilk tüpüü özelde yaptırdımm raporla değilll.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…