yaa bırakıp geldik orada :)))
kız kardeşim diyo yerleri bellimi :)))
kız meldir bu zehirlermiştir gelen misfirleri ben inanmıyorum beğendiklerine:)))
yeter hoşgeldin nbr
siz kocalarınzla yapın kahvaltıyı oh ne güzel
evet çok zor oluyor yetercim ama yapacak başka birşey yk ki gidip geleceğiz artık inşallah sonu güzel olsunda razıyım yinede diyorum allah bunlardan başka dert vermesin allahım tez zamanda kavuştursun hayırlısıyla bebeklerimize
nevıncım hıc bana pas vermıyon bakıyomda.hadı gecmıs olsun kac yumurtan dollendı ınsan cok tuhaf oluyor dımı.sımdı yaavruların laboratuarda senı beklıyor ınsaalh annelerının karnına sımsıkı tutnurlar da uzmezler annelerını.ama herseyın hayırlısı de canım ınsan her seyı dusnuyor transfer sonrası allah gonlundekının ve gonlumuzdekının hayırlılarını versın.
sağol nevinim
kızlar benim 20 ilk dişim ağrıyorda ama ben ileçde oturduğum için buradada çene cerahisi olmadığı için dr gidemiyorum adana ve ya mersine gitmem gerekiyor onlardanisan ayına randevi veriyorlar
işte bu yüzde ilçede oturmak ne kadr zor diye kızıyorum
niye vermim kız
hepinizi çok seviyorum aammmaaaaaaaa çok kalabalığız unutkanlık var bende valla kimin neyi vadı unutuyorum
siz rutin olarak hatırlatın :))
gizem gibi sanadamı takılayım yoksa onumu istiyon
vay zillii lafa bak yani canım isterse yaparım resmen para istemiş.
Neyse kız takma boşver bak ben ne demiştim gizeme yapacam ben
merkez açacaz sanada ben yaparım.
Biz bize yapacaz hiç kimseye ihtiyacımız olmaz :)))
satmışım anasını yaaaaa
kızlar sizleri haberdar etmak için yazıyorum hemen çıkacağım.bugün yumurtalarım toplandı. 18 tane yumoş.çarşamba transfer yapılacak .dualarınızı eksik etmeyin.şimdiden teşekkürler hepinize
canım allah sıfa versın.ne farkeder ha ılce ha merkez.ozelden baskası yalan.ben demın hastaneden geldım.kızlar guya kartal arastırmaya kromozom testı vermeye gıttım.esım urolojıden ben kadım dogumdan randevu aldık.kadın dogumcu tutturdu bız ozelden gelen hastaların bu testını yapmıyoruz sızı ınfertılıte bolumune gondermem lazımelkı o gerek duymıcak bende dıyorum kı buarada ben hastanenızı onceden aradım laboratuarda gorustum yapıldıgını dendı oda dıyorkı o bıızm ınsıyatıfımızde ıster yaparız ıster yapmayız.bende dıyomkı benım doktorum fakultede ve egıtım arastırmlaarda yapıldıgını soyledı dıyorum.yıne anlattı anlattı tesekkur ettım cıktım.esım urologa anlatmıs tamam demıs aldı geldı kagıdı.laborant dıyor bız hep yapıyoz bu testı bır suru ınsan gelıyor ozelden ben anlamadım bashekıme cıkın dedı.ne yazıkkı ogle yemegı geldıgınden ben ıse geldım.bumu ıyı olan devlet hastanelerı.nerde bır guler yuz canım gecmıs olsun enazından nezaketen der ınsan.kızlar hala hassasım tup yaptım tutmadı derken aglıyorum.donuste arabada aglaya aglaya geldım ne oldu sımdı esım yemekten sonra bashekım yardımcısıyla goruscek ondan haber beklıyorum valla kızlar belkı tutmadı ama ben ulun beyden hıc kotu bır hareket ekıbınden yanlıs bır soz duymadım yapmadıalrda ellerınden gelenı yaptılar ama tabıkı olmadı.allahım dedım o kadınada aynı benım gııbı problem ver ama derman bulamasın dıye aglaya aglaya cıktım hastaneden ınsanın psıkolojısını dusunen kım.allah ınsanı devlet hastanelerıne muhtac etmesın hepsı aynı degıl ama hala cok katedıceklerı yol var durumumu okudugu halde oyle davranmasını hazmedemıyorum.bız tup bebek yaptıranlar gercekten cok hassasız bunu ancak bız anlıyoruz kızlar.allah ınsana namerde muhtac etmesın ve hepımıze bol helalınden para nasıp etsın.
biiiiiiiipppppppppppppp :)))))))))))))))
keşke yüzüne söyleseydin ya o çok koyardı ona darda kaldığında senin sözlerin gelirdi aklına ya.dert olurdu ona senin lafların ya
sen orayı bi noktalı yap ceza felan alırsın ayrı kalmayalım şekerim
fb yokmu kızlar ekleyelim
gizem ben bebekteyiz talya eylül maral gurbetkuşu a.acele yasemin33 hilal hepimiz ekledik sizlerde katılın
kızlar sizleri haberdar etmak için yazıyorum hemen çıkacağım.bugün yumurtalarım toplandı. 18 tane yumoş.çarşamba transfer yapılacak .dualarınızı eksik etmeyin.şimdiden teşekkürler hepinize
evet çok zor oluyor yetercim ama yapacak başka birşey yk ki gidip geleceğiz artık inşallah sonu güzel olsunda razıyım yinede diyorum allah bunlardan başka dert vermesin allahım tez zamanda kavuştursun hayırlısıyla bebeklerimize
amin canım amin
en büyük derdimiz bbeiş olsun ne yapalım
onlarda gelirler inşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?