Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

merhaba artvinli nasılsın ? hoşgeldin sende donmuşlarla hamile kaldın değil mi ?

Merhaba meldircim,sen nasılsın canım.Hayır canım ben dondurulmuşlarla 2 kez denedim.ama şimdiki hamileliğim dondurulmuş değil,yeni bir tedavi süreci geçirdim.

artvinli kuzum bizim sperm sayısı 4 milyondan 16 milyona çıktı morfoloji %1 bu durumda dr beklememizi söledi eşime ilaç verdi 3 ay kullanıcak martın ortasında kontrole gideceğiz inşallah bu arada doğal bişiler olur tek dileğim o yani
tabiki keçi boynuzuna devam ediyoruz bırakmak yok mucize oldu benim için

NASIL YANİ gerçektenmni,maşallah gizemcim ya,inan çok sevindim.Rabbimin ,izniyle gelir bebişler,bide gelmesinler çok ayıp valla.kür ne kadar işe yaramış maşallah,çok etkili demekki.ibrahim amcam boş yere söylemiyor,bu keçi boynuzunu.:lepi:

off çok sıkıldım bu gün yılbaşı olayına gıcık oluyorum ordan oraya sürüklen dur evimde olmak istiyorum ben yaa her sene k.v. çekemeyecem öfffffff

kız nevin neyi kıskandın yine yaaa
sende konuş bacım bnm
ay hepimiz bi araya gelebilsek ne curcuna olur yaaa

ayy canım bzımı gevezeyız kızzz sende katıl aramıza.soylemesı ayıp esımde der bazen cok konustun basım sıstı dıye.ama artık fazla konusamıyorum cunku sızınle baya bır konusuyorum ee ısımde santral olunca artık cenem susuyo valla hehehhehe

off çok sıkıldım bu gün yılbaşı olayına gıcık oluyorum ordan oraya sürüklen dur evimde olmak istiyorum ben yaa her sene k.v. çekemeyecem öfffffff

canım sız yılbasında k.v.lerdemı gecırıyonuz yaa aman uffff sıkılır ınsan.bız boyle seylerle ugrasmıyoruz sıradan bır guna bana gore bos yanı ama ıyıkı tatıl ohhhhhhhhh ne guzel

Merhaba meldircim,sen nasılsın canım.Hayır canım ben dondurulmuşlarla 2 kez denedim.ama şimdiki hamileliğim dondurulmuş değil,yeni bir tedavi süreci geçirdim.

canım hosgeldın bızde ılk denemeyı olumsuzlukla bıtırdık.senın bebelerını ınsaalh kucagına aldıgın gunu duyarız hayırlısıyla kac aylık hamılesın.dogal yollamı yokda tupmu canım darısı bıızım basımıza ınsallllllah

bizim içinde sıradan ama eşim yanlız içim rahat etmiyor gidelim illa diyor bende sıkılıyorum eltim falan hep birlikte olunuyor yaşlarımız yakın ama görüşmüyoruz anca k.v. olunca sıkılıyorum yapmacık davranışlardan hoşlanmıyorum eşimin hatırı için işte napalımmmmmm.......

yaa tabı ara ıyı olmayınca zooor tabı.yakınmı k.v.ler sıze.ıyıkı bız hepsıne uzagız.oyonden ıyı oluyor benım k.v. sorunum yokta herzman gıtsek sıkılır ınsan tabı.

bız k.v.lere gıttıkmı ama fındıga gıderız ve 2 aya yakın kalıyoz sen dusn gerısını esımde gelmıor cogu zman ben tek gıdıyordum ama sımdı ıznım 2 hafta oldugundan oyle bır ıhtımal yok da ıste gelın olmak cok zor yaaa ısten cıktıkmı yıne gelmıyonmu gelmıyonmu yıne baslıyorlar haklılar belkı ama burda esımı bırakıp koye gıtmek cok zor aklım hep onda kalıyor ahhh bu buyukler cok anlayıslı degıller.

hepimiz aynışehirde yaşıyoruz ama k.v. yakın değil hemen hemen her hafta gidiliyor o geliyor bende çalışmadan önce çok zordu artık psikolojim bozulmuştu gel gitlerden şimdi çok şükür işimin hizmetçisiyim paramı alıyorum en azından , anlayışlı olanlarda var ama bize denk gelmedi sanırım :)

kızlar sizleri çok özledim.ama ağrım var fazla kalamıyorum.bende haber bekliyorum bakalım kaç tane olmuş saat 5 te arayacaklar .inşallah her şey yolundadır.arad girmeye çalışırım.

ağrılarım var canım bir de tabiki merak var. şimdi çıkıyorum fazla oturamıyorum kasıklarım ağrıyor .canım sonra görürüşürüz olurmu

kızlar ben kilo vermek istiyorum 10 kilo kadar :) akupunktur yaptırsam mı diye düşünmeye başladım. zaten çok az yiyorum bu hormon ilaçları yüzünden mahfoldum ne dersiniz kısa zamanda biraz fazla kilo vermek istiyorum deneyen var mı ?

kız meldır aynen bende oyleyım ama hormon ılaclarından degıl benım evlendıkten sonra ıstahım cok acıldı zaten kapalı degıldı yıyıcı bır aıleye dustuk bende 70 oldum yanı.boyun uzun ama ben yınede 5-10 kg versem ıyı olcak ama nasıl vercem bılmıyoum bende bılmıyoum bu akupunkuru bılgı ver ogrenırsen.kac kılosun benden azdır kesın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…