- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
merhaba artvinli nasılsın ? hoşgeldin sende donmuşlarla hamile kaldın değil mi ?
artvinli kuzum bizim sperm sayısı 4 milyondan 16 milyona çıktı morfoloji %1 bu durumda dr beklememizi söledi eşime ilaç verdi 3 ay kullanıcak martın ortasında kontrole gideceğiz inşallah bu arada doğal bişiler olur tek dileğim o yani
tabiki keçi boynuzuna devam ediyoruz bırakmak yok mucize oldu benim için
kız nevin neyi kıskandın yine yaaa
sende konuş bacım bnm
ay hepimiz bi araya gelebilsek ne curcuna olur yaaa
off çok sıkıldım bu gün yılbaşı olayına gıcık oluyorum ordan oraya sürüklen dur evimde olmak istiyorum ben yaaher sene k.v. çekemeyecem öfffffff
Merhaba meldircim,sen nasılsın canım.Hayır canım ben dondurulmuşlarla 2 kez denedim.ama şimdiki hamileliğim dondurulmuş değil,yeni bir tedavi süreci geçirdim.
aha benimde işim bitince dra gidecem oradanda eve gelirim çünkü sancım çok(
yoksa evde beni kimse tutamaz :))
bizim içinde sıradan ama eşim yanlız içim rahat etmiyor gidelim illa diyor bende sıkılıyorum eltim falan hep birlikte olunuyor yaşlarımız yakın ama görüşmüyoruz anca k.v. olunca sıkılıyorum yapmacık davranışlardan hoşlanmıyorum eşimin hatırı için işte napalımmmmmm.......
bız k.v.lere gıttıkmı ama fındıga gıderız ve 2 aya yakın kalıyoz sen dusn gerısını esımde gelmıor cogu zman ben tek gıdıyordum ama sımdı ıznım 2 hafta oldugundan oyle bır ıhtımal yok da ıste gelın olmak cok zor yaaa ısten cıktıkmı yıne gelmıyonmu gelmıyonmu yıne baslıyorlar haklılar belkı ama burda esımı bırakıp koye gıtmek cok zor aklım hep onda kalıyor ahhh bu buyukler cok anlayıslı degıller.
kızlar ben kilo vermek istiyorum 10 kilo kadar :) akupunktur yaptırsam mı diye düşünmeye başladım. Zaten çok az yiyorum bu hormon ilaçları yüzünden mahfoldum ne dersiniz kısa zamanda biraz fazla kilo vermek istiyorum deneyen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?