valla gittiğimiz dr ondan değildir dedi ama başkada bişiden olamaz bence şimdi aynen devam işte cnm benim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah cümlemizeNASIL YANİ gerçektenmni,maşallah gizemcim ya,inan çok sevindim.Rabbimin ,izniyle gelir bebişler,bide gelmesinler çok ayıp valla.kür ne kadar işe yaramış maşallah,çok etkili demekki.ibrahim amcam boş yere söylemiyor,bu keçi boynuzunu.:lepi:
ayyyyy aynen yaaa kaç senedir hep ordayız bizde ya başka bişi yapacağımızdan değil ama evde yalnız geçirmeyi tercih ederim çünkü ben yılbaşı akşamları dua okurum namaz kılarım falan ve k.validenin yanında ben bunları asla yapmam herşeye bi lafı var bunada bişi buluroff çok sıkıldım bu gün yılbaşı olayına gıcık oluyorum ordan oraya sürüklen dur evimde olmak istiyorum ben yaaher sene k.v. çekemeyecem öfffffff
meldirciğim nasılsın canım
merhaba yeter nasılsın
yeter hoşgeldin bacımcım nasılsın
meldirim ya biliyosun bizim nevrayı dimi oda kk da topiğe takılarak bayaaa kilo verdi sende bi bak istersen ama bizi unutma nevra gibi :))))))))))))))))
sen daha güzel bişi yapmışsın olsun bizlerede iyi akşamlar dersin anlaşırız :))))
ne güzel benimde 2 tane yeğenim var ama kazık kadar oldular artık orta okula gidiyo biri diğeride ilkokula
gizemcim ya benim yemekle problemim yok zaten iş yerinde açız kahvaltı desen 1 dilim tost anneme nası rajim yapsam dediğimde aç gezecen diyo sanırım spor yapmam lazım tüm gün otur dur yerinden de ayrılamıyorsun ne yapacağım bakalım şu donmuşları bi deneyelimde ona göre karar vereceğim.
allah hepsine sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?