gullucan bebem onunda kolayı var aynı sorun benim iş yerimde de var ama tıp fakültesi dr u istediğin kadar rapor veriyor durumunu anlatınca raporlu işçiyide işten çıkaramıyorlar yani hakkımızı bir şekilde korumalıyız dimi yoksa şerefsiz müdürler zaten yalakalık yapacam diye personeli harcıyolar
meldircim izinde olunca geziyoruz valla sizede 3 gün tatil ben perşembe işe başlıyorum cuma günü yani tatil günüde çalışıyorum 24 saat nöbetçiyim cumartesi de nerdeyse önleye gelirim eve
ben işe başlayınca tatil haftaiçi hiç farketmiyor
ama artık napiyim bu kadar yattım artık iş zamanı ama nöbetten sonra 3 gün evdeyim
EYLÜLCÜM nasılsın,artvin nasıl soğukmu,eşim çok özledim oraları diyor,yaza gitsek ne güzel olur dağ bayır gezeriz diyor,sen nerelere gezmeye gidiyorsun,sen merkezdemiydin.
GİZEMCİM saolasın canım benim,iyiyiz çok şükür teyzesi,büyüyoruz yavaş yavaş işte,sen nasılsın,herşey yolundamı canım.KIZLAR BİRAZ İŞİM VAR
artvinli cnm benim nasılsın yeğenim nasıl bakıyım hıı cnm yaa hayırlısıyla bide kucağına al kuzum inşallah
canım benim sen nasılsın ben iyiyim canım izindeydim perşembe başlıyorum işe
bebişlerin nasıllar inşallah hep iyi olurlar ya ne güzel olur gelseniz buralara ben merkezde değilim ilçesindeyim ama bizim tarafada gelirsiniz burda karagölümüz var gideriz başka yerlerde var ama sen yaza doğum yaparsın da seneye gelin artık belki benimde olur o zaman ben ciddiyim vallahi gelseniz çooook güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?