Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gullum bende 173 boy 63 kgyim 28 yaşındayım yarışmaya elazğdan katılıyorum bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

ayy canım bol sanslar ama sen bayagı ıyıısın yarısmayı kazanabılırısn.ıkımızın oerasısın yanı mukemmle bence ben oyumu 10 verıyorum ayoool

ıkımızın oerasısın yanı

burayı anlamadım canım ne demek oluyo:)))

ooooo nevin hanım tüm özellikleri yazdın heee ozaman bende yazayım

24 yaşındayım 168 boy 51 kilo 90-60-90 ölçüler :)))
yarışmaya kocaeliden katılıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim nevin hanım hariç huahuahuhauh

kızlar ben birazdan çıkıyorum şekerlerim hapinizi öptüm görüşürüzzzz

benimkiler 4 hücrelimiş canım
hadii yaaa ben diliyorum inş doğal hamile kalırsın inş. bize katılamazsın :))))))))))))) aldın bedduamı :))

ıkımızın oerasısın yanı

burayı anlamadım canım ne demek oluyo:)))

evet normaldır cunku karısık yazmısım canım.ıkımızın arasındasın derken gızem cok zayıf bende ehh ırıyım sende tam ortamızsın canım tam kıvamında tabı bana gore gızıem baksana kendını bayagı anlatmıs hıhııhı yokmu arttıran bende kocaelıden katılıyorum yarısmaya canlar yokmu katılan baska

benimkiler 4 hücrelimiş canım
hadii yaaa ben diliyorum inş doğal hamile kalırsın inş. Bize katılamazsın :))))))))))))) aldın bedduamı :))

bugun 2,gunmu 4 hucrelı dun senın 1,gun dıye hatılıyoum yanlısmı hatırlıyorum canım

kızlar inşallah diyorum valla rabbim cümlemize herşeyin hayırlısını versin ne diyim
öptüm sizleri canlarım benimm

kız gullucan çalışmalara devamda öle her gece değil yahuuu
onunda bi düzeni var tabi hihihiihi :))))))))))))

pazar toplandı dün birinci gün ozman bugün 2 gün oluyo dimi

cnm çok güzel bölünüyolar inşallah yarın her hücre iki bölünücek ve yarın 4 --- 8 olucak inşallah sonrada trasfer yuppiii
hayırlısıylada pozitifi görücez sonrada bebişleri allahım herşey yolunda gider inşallah cnm yaa
hilalim maralım ayşem ve sen hep aklımda ve dualarımdasınız öptüm

evet öyle gidiyo dediğin gibi
ama benim yuımurtalar şimdi farkı var ama gizem ben yarın bin parça bekliyom :)))))))))))))) yani hücre
paramparçaa paramparça

Bugün benim doğum günüm
Kelimeler büyüyor ağzımdan
Bildiğim tüm hayatlar
Paramparça paramparça

kızlaaaaaaar guuuuuunaydııın.aynısı bendede var uykuya doyamıyorm ya sabah alarm calarken ne zman sabah oldum allahım dıyorum yada bugun cumartesımı acaba dıyorum.kızlar ıyıcene kafayı yedım.

kızlar du nesım urologa muayene olmus sende acıklanamayn ınfertılıte goruyorum gayet herseyın ıyı demıs ama spermler cok dusuk oldugundan donduruldu 45 tanesı yanı.enazından 2,ye bulnusun belkı aretar dımı kızlr kecı boynuzu kuruyle.ıste fsh hormonu ıcın kan verdı dusuk cıkarsa vıtamın yazcam demıs.kızzz gızem senın kocanın fsh sına baktılarmı.

günaydın gullucan canım bende hipofiz bezi çalışmıyor hormonlarım düşük eşimde bir sorun yok şimdilik allaha şükür iki taraflı olsa sanırım daha zor olurdu.

ah o miskinliği bide bana sorun sürekli uyku halindeyim yaaa

cnm fsh sine bakılmadı eşimin dr gerek yok kan tahliline dedi ben hatırlattım dedim kanda horman baktıralımmı dedi sperm testi yeterli
ilaç yazdı almadım dahada suda eritilen bişimiş her akşam yemekten yarım saat önce içicek ama tabiki keçi bynuzu kürüne pekmezine ve ballı çörekotuna devam yanii
bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…