Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

nasıl yani yaaa aynı yere koyuyosun sonra bulamıyosun bu 3. yüzükmü
yuh diyorum sana
şeytan aldı götürdü satamadan getirdi olmasın canım bnm

gullucan aynen bende çok duygulndım valla yaaa
nasılda yazmış bide gülüyo cadı nevin

he komik başladı duygusal bitirdim valla bende sonda duygulandım hatta embriyologumuzn adıda duygu :))) araya sıkıştırdım gene:))

seni ağlatmak güzelmiş kız gizem :))) hadi ağlaaaaaaa nolurrrrrr duygulanmakla kalmaaaaaa

gullucan aynen bende çok duygulndım valla yaaa
nasılda yazmış bide gülüyo cadı nevin

ayy canım bır de yasasan bu olayı ama yasamadan ınsaalah dogal yollarla olurda sen bızden tez kurtulursun bu olaylardan.cok duygu dolu seyler.hele doktor bılgısayardan ıslem yaparken ızlıyor bende onu ızledım aynı anda.dedıkı dıkaktlı ızle beyaz bır sey var orta sankı( t )gıbı basıl oyle hatılıyorum.ordan enjekte ettıler cocuklarımı ama tutmadılar annesının karnında cok farklı bır sey yaaa.ozman bıle aglamısıtım o olayı gordugumde yanı.sonra fotograflarını gorunce hep kopmustum yaa.ama nasıp degılmıs.kızlar cok duygulandım telefonlara valla sesım tıtreye tıtreye bakıyorum suan cok zor olumsuz haber almak ama ne yapcan hayırlısı dmekten baska caremız yok

ay pişman oldum valla yazdığıma kız kendine gel gullum allah büyük birgün olacak inş.kız sen üzülme dur gizem ağlasın senin yerine :))))

tamam değiştirin konuyu alooooooooooooo
ben bi sigara içmeye gidiyorum geldiğimde herkes gülüyo olsun
ulen nevin ağlattın tüm topiği geberticem seni heee
oklava çıktı geliyo işte

canlarımm benim
bende anlamadım nasıl olduu küçük kutularım var yatak odasında onlara koyuyorum ya bende hayret ettim nasıl yok oldular valla bakıcam biraz daha offf bunaldım yaa

allah hepimizin yardımcısı olsun çok güzel bir hikayem vardı ama silmişim sizlere gönderecektim tabi benim sonucumda hüsranla bitince demekki kafa attı sildim.

gullu sana cevap yadım bacım okudun mu ? meraklı bacı her şey sende olacak diye bir şey yok :) yüreğini ferah tut...

yaa kızlar şu yeşil totolu reklamdan içime fenalık geldi kaldırsalar artık şunu kurbağa gibi :)

daha yataklar açık kahvaltı yaptım onları toparlayacam arkadaşım gelebilir hazırlık yapmam gerek.
içimden hiç bieşy yapmak gelmiyor haber bekliyorum ya sadece oturup beklemk istiyorum.
aslında artık tefriciyelere başlasak ii olacak başlıcak transferler...
gizem hanım sigarada içiyon bide kocasına kızıyo azalatmıyor diye :)))

heheh aynen yaa mümkün olduğunca bakmamaya çalışıyorum one yaaa uzaylımı acaba :))))))))))

nevin napim yaa efkar bastı ufff
kocama kızarım tabiii o bana lazım hhihiihih
kız ben istediğim an bırakırım öle çok içmiyorum

kızlar tefriciye demişken nevin kenzül arşa başlayanlar olduysa bu hafta cuma unutmayın tatil ya hatırlatayım dedim. 3. haftamız olacak 7 hafta okunması gerekiyormuş. ben 2 haftadır maralla kendime okuyorum bu haftada devam inşallah

Kız meldır sen deyınce gorudum yazını.ayy canım esımde kızıyor bana herseyı nıye kafana takılıyor dıye hemen ogreneyım acaba bendede varda gormedılermı dıye bazen korku gelıyor ıcıme okadarda doktor sende bır problem yok ama ıllakı rahım fılmı vb.testler ıstersen yaptırayım bu tesler 500 patlar sana suan ıcın gerek yok dedı.neysekı cok sukur bende yok ta tek taralı senın dedgın gıbı ıkımızdede olsa zor olurdu yaa.hayırlısı bakalım canım.

Gızem artık burda okumaktan ve sureklı tup tup dusunmekten kafayı yıcez.normaldır ruya gormen hocanın fıkrı neyse zıkrıde oymus

meldır kenzul ars hakkında bılgı verırmsın ısmını cok duydumda neden 7 hafta okunması lazım canım.ıste nasıl okucaz saat onemlı can.

ne reklamı kız merak ettim ben görmedim yazın bakim netten neymiş

Kızlar meryem suresı okunmalı dıye duymustum 40 gun.anlamına bıraz baktım bır peygamberın ısmını unuttum ya suan esının kısır olmasından ve cok gec yasta cocukalrının olmasından bahsedıyor.allah dılerse olur dıyor.bayagı uzun okuyamadım hepsını.ben okucam ınsaalah suan mazeretlıyım suan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…