Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kandıramadım kocayı zor olur şimdi koştur koştur yarın çıkarız diyo yarın her yer kapalı olur ooff yaa ne üşengeç bi koca bu :)

kız gizem nası heveslenmiştim kursağımda kaldı. bi dahada yok yemek falan maaş falan yok bitti :)

ve hatice döndüüüüüüü aramıza :)))
kızlar gelin ben sizi götüreyim yemeğe :))

bende hep öle heveslenirim ama kursağımda kalır ama akşama çıkarır beni genelde öle yani
olsun kız ben kocamın her halini seviyorum cnm o benim yaa
rabbim bana onu verdiya ben daha ne istiyim allahım dann
AŞIĞIM ULEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :)))))))))))))))))

KIZ HATÇEM NERDESıN BACIM SEN YAA
hee delü geldin buralara kadar bi tel no yazsaydın bari bi şekilde buluşurduk delüüüüüüüüüü

KIZ HATÇEM NERDESİN BACIM SEN YAA
hee delü geldin buralara kadar bi tel no yazsaydın bari bi şekilde buluşurduk delüüüüüüüüüü

kiz gizem, istanbuldaydim... grup halinde gittigim icin, cok yogun gecti..ordan oraya gittik resmen.. internete falan hic giremedim... haklisin, insallah birdahakine tel falan birakirim..yada ben seninkini alirim..

siz naptiniz bakiyim? cok ozledim sizi

gizem nevin icin topluyoruz dimi dualar... yarinmis transferi herhalde... su kizin sansina bakarmisin ya... 1 ocak, heheheh... bugundenmi soyliyelim kactane okuyacagimizi? yarin kimse olmaz burda herhalde.

ve hatice döndüüüüüüü aramıza :)))
kızlar gelin ben sizi götüreyim yemeğe :))

ayy canıjm benı unuttunuz ama bende geleyım sızınle ben pek bır sey yemem canım cok zatıfladım bu aralar kızlar hderrrrrrrrrrmısım.

kız hatce hosgeldın senınde hastane postane ıslerı hıc bıtmıyor canııım.ben 1 sene evde kaldım gecensene.mıllet sen bossun sen burayı bılırsın sen atıksın dıye dıye evde duramadım valla dedım kocacıma ben calıssam dah ıyı enaznında ssk ve param olur bu nedeım canım cocugum yok dıye bukadar surtmenın alemı ne cnım dedım yaaa aaaaa sende oylesın bakıoymda.

gullucan seni unutmak mümkünmü hihihiihihihi

hatçem kuzum benim tedevi ertelendi 3 ay eşimin sperm sayısı 16 milyona çıktı allahıma şükür ilaç tedavisi başladı eşime ve keçi boynuzuna devam tabiki hihihiih
dualarımızı okuyalım tatil dönüşü yani pazartesi herkesten okuduğu kadar sayıyı alırım ben yazarım
nevinimi maralıma ayşeme ve hilalime okuyoruz cnm bnm hepsinin trasferi oluyo işte maralında ya yarın ya cumartesi ayşemin dün oldu zaten allahım cümlesine yardım etsin inşallah içinde de bizlerede

yeni yıl bizlere kutlu olsun
kucaklarımız bebeklerle dolsun
amellerimiz gerçek olsun
rabbim bizleri korusun

ya benden ne şair olurdu yaaa

hepinizi götüreyim canım ne demek :)) nasıl olsa gelemeyeceksiniz :))))

kizlar ben cikmak zorundayim... sonra gorurusuz...
gizemim, benden nevine 50 tefriciye yaz.. vaktim olursa daha fazla okurum. artik onuda yarin yazarim burdan.

Kendinize cok iyi bakin.

ben şimdiden ayarlıyom bayağı bi okutacam :)) herkese haber verdim meryem suresi yusuf suresi ve tefriciye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…