amin yetercim amin
rabbim hepimizin muradını versin inşallah
yeni yılın sağlık huruz mutluluk ve bebek getirsin sana
amin canım ınsaalh yenı yılımız hayırlı olur hepımıız ıcın.
Ebı bak bılıyon benım daha bır hafta oldu negatıfı alalı
ama sana bır sey dımmı 11 gun boyunca karnımı sevdım okadar farklı bır seykı onun heyecanı bambaska bebgım annenın karnındamısın derken bıle farklı hıslerle doluyordum esım bıle karnımı oksayıp sevıyordu bebgımız orda dıye ama nasıp degılmıs
o yuzden bence sabırlı ol bekle ama sen bılırsın yınede
kız sen bendeki iç çamaşırlarını bi görsen varya dibin düşer heee
acayip satıyorum hemde haaa
kız anam bacım sende satsana yaa yokmu çevren ek gelir olur hemde kafa dağıtıyo güzel hee
hohoohhhoohhh nuel anneniz geldi yuppiiii
günün bütün yorgunluğunu bir anda attım üstümden
kaynanamın çağırdığı misafirer onu ekmiş istanbula başka bi yere gidiceklermiş huahauhauhauah
bu durumda bizde annemlere gideceğiz hihihihii yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Anaaaaaaaaa dün gece heheehe neler oldu bakem kız gizmo cugum hıAAAAAAAAAA bebetom kız bebiş başka aşk başka şekerim
sen sıkıntı yapma kafana takma bende bi ara öle dedim kendi kendime içimden gelmiyo falan diye
ama olmaz öle
kocişlerimizin ne günahı var onlara en güzel hallerimizi gösterelim hihhiihihi
ben bu akşam valide sultanda olacağımızı düşünerekten yeni yılı dün gece kutladım huahuahauhuahau
Senı duyyunca bende rahatladım kızzz gizmo cugum benekledınmı kuşum listene hıyerimsenibenvalla sadece gözüm değil bi anda dünyam aydınlandı sankim hihiiiiihih
hadi öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiii
herkese iyi akşamlar kızlar yeni yılınızı kutluyorum ve bol bebişli yıllar diliyorum kızlar bende regl oldum yarın tedaviye başlıcam inşallah, kısa protokol benimki, menagon, cetroiite ve femara nın nasıl kullanıldığı hakkında bana bilgi verirmisiniz diğer ilaçları aşılamalarda da kullandım biliyorum da, bunları nasıl kullanıyoruz yani şimdi hergün puregon, menagon ve cetroit i vurunacakmıyım, aşılamalarda puregonu kendim göbeğimden yapıyordum, menagon ve cetroti de yine göbeğimizdenmi yapıyoruz? beni bilgilendiririseniz sevinirim
Canım sanada ii seneler gübekten oluyo o iğneler bebişim..a.s.
sağol canım çok teşekkür ediyorum.valla kafaya konunca herşey yapılabiliyo onu gördüm .bende pek gırtlağını tutabilen biri değildim bazen ben bile şaşırıyorum..ne güzel azimli nevra tbrk ederim birde bebişlerin olur tamamlanır herşey..
ben bir gram bile veremem heralde yemek yemeyi çok seviyorum atıştırma hiç kesmez beni ağır olacak menü :))
selam gullucan.canım ben maddi durumlar vs sebebi ile tedaviye ara vermek zorunda kaldım.bu arada kilo almış başını gitmişti kendimle hiç ilgilenmiyodum aklım fikrim bu bebek işlerinde haliyle..şimdi bu arayı böyle değerlendiriyorum bende.kısmet olunca yine başlayacağım tedaviye.kızz nereye kactın daha sana nasıl dıyett yapıyon dıye soramadan kactın .
gızem gordunmu soru soramadım ya.kactı kuuus
canıım ayy çok sevindim sayı süper artmış yaa.maşallah.tatlım benim tedavide 3 ay erteleni şekerim sperm sayısı 4 milyondan 16 milyona çıktı dr ilaç tedavisi verdi bakalım sonra ne olucak rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahh
arada gel cnm bnm
ay kıyamam ben sana yaa canımsın dikkat et kendine
Songülüm nasılsın kız? Şeniznevra diyete devam hee maşallah valla hayatta yapamacağım tel şey sanırım ben yasaklara gelemiyorum ondan yanii:)))
valla yasaklar tatlı olur ya benim için aynen geçerlii
sllmmm kızlar
hayırlı cumalar
rabİm dualarınızı kabul etsİn
en Çok İstedİĞİnİz İhtİyacınız olan Şeyİ en kısa zamanda sİzlere gÖndersİn
hepİmİze 2010da rabİm anne omayı nasİp etsİn İnŞŞŞŞŞ
tedavİdekİ arkadaŞlarımızdan gÜzel haberler almayı nasİp etsİn İnŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?