Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

amin yetercim amin
rabbim hepimizin muradını versin inşallah
yeni yılın sağlık huruz mutluluk ve bebek getirsin sana

amin kızlar inşş yeni yıl yeni süprizlerle gelir
inşşş hepimize uğrar bu mucizeler inşşşş

Herkes cıktı ya sınır oluyom hee
sankı bız memur kadrosund degılız bızım muhasebecı ve dıs tıcaretcı hanımlar gıttı
bakalım bız nezman gıtcez offff yaaaaaa

Gızıem bana su sayfanın kzınkınden versne dermımın ya Ögggg geldı hee valla yesıl yesıl popo gormekten yaaaaaaaaa

hohoohhhoohhh nuel anneniz geldi yuppiiii
günün bütün yorgunluğunu bir anda attım üstümden
kaynanamın çağırdığı misafirer onu ekmiş istanbula başka bi yere gidiceklermiş huahauhauhauah
bu durumda bizde annemlere gideceğiz hihihihii yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn

kız sen bendeki iç çamaşırlarını bi görsen varya dibin düşer heee
acayip satıyorum hemde haaa
kız anam bacım sende satsana yaa yokmu çevren ek gelir olur hemde kafa dağıtıyo güzel hee

kız sen bendeki iç çamaşırlarını bi görsen varya dibin düşer heee
acayip satıyorum hemde haaa
kız anam bacım sende satsana yaa yokmu çevren ek gelir olur hemde kafa dağıtıyo güzel hee

Canım bende de var kız dolu ama hıç kullanasım gelmıyor yaaa bu bebış davasına:ecrin_bebek::umursamaz:mafoldumben

bebetom ve ebi
şekerler diliyorum rabbimden yeni yıl herkese hayırlı gelsin ve muradımıza erdirsin
gönlünüzdeki tüm güzellikler sizlerin olsun

herkesi allaha emanet ediyor ve artık giiyorum şekerlerrrrrrrrr

Hadı güzün aydın bacımyerimseniben

AAAAAAAAAA bebetom kız bebiş başka aşk başka şekerim
sen sıkıntı yapma kafana takma bende bi ara öle dedim kendi kendime içimden gelmiyo falan diye
ama olmaz öle
kocişlerimizin ne günahı var onlara en güzel hallerimizi gösterelim hihhiihihi
ben bu akşam valide sultanda olacağımızı düşünerekten yeni yılı dün gece kutladım huahuahauhuahau

herkese iyi akşamlar kızlar yeni yılınızı kutluyorum ve bol bebişli yıllar diliyorum kızlar bende regl oldum yarın tedaviye başlıcam inşallah, kısa protokol benimki, menagon, cetroiite ve femara nın nasıl kullanıldığı hakkında bana bilgi verirmisiniz diğer ilaçları aşılamalarda da kullandım biliyorum da, bunları nasıl kullanıyoruz yani şimdi hergün puregon, menagon ve cetroit i vurunacakmıyım, aşılamalarda puregonu kendim göbeğimden yapıyordum, menagon ve cetroti de yine göbeğimizdenmi yapıyoruz? beni bilgilendiririseniz sevinirim

Anaaaaaaaaa dün gece heheehe neler oldu bakem kız gizmo cugum hılmaz:
valla sadece gözüm değil bi anda dünyam aydınlandı sankim hihiiiiihih
Senı duyyunca bende rahatladım kızzz gizmo cugum benekledınmı kuşum listene hıyerimseniben
hadi öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bende herkeşi a.s.:enbuyukkk:

Canım sanada ii seneler gübekten oluyo o iğneler bebişim..a.s.

Selam kızlar,
bi bakayım dedim 2010 hepimize sağlıklı bebişler getirsin inşallh.
ne güzel azimli nevra tbrk ederim birde bebişlerin olur tamamlanır herşey..
ben bir gram bile veremem heralde yemek yemeyi çok seviyorum atıştırma hiç kesmez beni ağır olacak menü :))
sağol canım çok teşekkür ediyorum.valla kafaya konunca herşey yapılabiliyo onu gördüm .bende pek gırtlağını tutabilen biri değildim bazen ben bile şaşırıyorum..

kızz nereye kactın daha sana nasıl dıyett yapıyon dıye soramadan kactın .
gızem gordunmu soru soramadım ya.kactı kuuus
selam gullucan.canım ben maddi durumlar vs sebebi ile tedaviye ara vermek zorunda kaldım.bu arada kilo almış başını gitmişti kendimle hiç ilgilenmiyodum aklım fikrim bu bebek işlerinde haliyle..şimdi bu arayı böyle değerlendiriyorum bende.kısmet olunca yine başlayacağım tedaviye.
canım belli diyet listem yok ilk başta vardı ama şimdi az ve öz yiyorum yemem gerekenleri öğrendim yürüyüş yapıyorum burada zayıflama topiklerinde yarışmadayım 6.takımda ve başka topiklerde birbirimize destek oluyoz.sırrım hiç bozmamak ama bi gram bile dün dahil kaçırmadım hemde yatılı miafirim var ...
..işte böööle.
canıım ayy çok sevindim sayı süper artmış yaa.maşallah.
aydın beye mi gidiyosun o mu verdi ilacı nerde devam ediyosun? ben emin değilim başlayacağım zaman nerede başlayacağıma malum maddiyat.kısmet
canım belki kendiliğinden olur sayı acayip artmış ne ilaç verdi çinko filan mı?
tamam gelirim canım inşallah inan hep aklımdasınız sen Songülcüğüm..ama bu diyet işi tam konsantrasyon istiyo ve topikler çok vaktimi alıyo ama uğrayacam özlemişim canımm..Şeniz

nevra diyete devam hee maşallah valla hayatta yapamacağım tel şey sanırım ben yasaklara gelemiyorum ondan yanii:)))
valla yasaklar tatlı olur ya benim için aynen geçerlii
Songülüm nasılsın kız? Şeniz
canım özledim bee.
valla canım devam ediyom bari zayıflayım hem ne kadar zayıflarsam hamilelikte kolaylık olur bana yaaa...
Sen nasılsın? Tedaviye devam mı ne aşamadasın?
Dondurulmuşlar vardı yanlış mı hatırlıyorum gittin mi bi daha?

siz yazın kızlar ben ara ara girer okurum.çok öptüm sizi
Allah tüm topikteki arkadaşlara hayırlısı ile muradlarını tez günde versin..:Saruboceq:

merhaba kızlar yeni yılınız nasıl geçti ben eşimin ve benim ailemle birlikteydim hep beraberdik ama eşim yoktu çalışıyordu geç saatte geldi şimdi de ben çalışıyorum hem de yarına kadar burdayım

nevracım hayranım azmine zayıflamana da sevindim inşallah tedavine kadar daha da çok zayıflarsın herşey gönlünce olsun canım

sllmmm kızlar
hayırlı cumalar
rabım dualarınızı kabul etsın
en Çok ıstedıĞınız ıhtıyacınız olan Şeyı en kısa zamanda sızlere gÖndersın
hepımıze 2010da rabım anne omayı nasıp etsın ınŞŞŞŞŞ

tedavıdekı arkadaŞlarımızdan gÜzel haberler almayı nasıp etsın ınŞŞŞŞ

AMINNNNNNNNNNNNN CANIM:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…