yani her üç iğneyi de aynı anda mı vurucaz (puregon, menagon, cetroit) benneyaptımki
merhaba kızlar yeni yılınız nasıl geçti ben eşimin ve benim ailemle birlikteydim hep beraberdik ama eşim yoktu çalışıyordu geç saatte geldi şimdi de ben çalışıyorum hem de yarına kadar burdayım
nevracım hayranım azmine zayıflamana da sevindim inşallah tedavine kadar daha da çok zayıflarsın herşey gönlünce olsun canım
canım sağolasın ya..inşallah diyeyim canım iyi dileklerin için.Allah hepimizin muradını versin.
sende cts pazar inşallah güzelce dinlen eşinle bol bol gez canım.
Canım heralde menegon kalçadan mı kı üle biliyom pregon göbekten cetroit de koldan ben vuruldum ama istersen cetroıd göbektende oluyorfisfisfis
mrb kızlar dün 01.01.10 saat 13.30da ılerıde melegım nurtopum bebeslerım olmak uzere 3 embrıyo dışhatlardan içhatlara sayın dr.Orhan Özdiller transferi gercekleştirdi.Allahım nasip ederse ıns......
kızlar sonucum 1.00 güzel bir negatif sonucu çok üzgünüm sadece bunu yazabiliyorum.ne yapıcam ben şimdi
bebetocum sağol canım cevapladığın için, bu sabah merkeze gittim ve tedavime başladım şimdilik sadece puregon ve menagon vurunuyorum cetroid yok şu anda birde femara hap kullanıyorum pazartesi sabah tekrar gidicem bakalım, menagonu kalçadan vurun dediler canım evet doğru biliyosun sen ne aşamadasın? kusura bakma geçmişi okumadım henüz kim ne aşamada bilmiyorum o yüzden:sinifsinif:
kızlar sonucum 1.00 güzel bir negatif sonucu çok üzgünüm sadece bunu yazabiliyorum.ne yapıcam ben şimdi
mrb kızlar dün 01.01.10 saat 13.30da ılerıde melegım nurtopum bebeslerım olmak uzere 3 embrıyo dışhatlardan içhatlara sayın dr.Orhan Özdiller tarafından transfer edildi.Allahım nasip ederse ıns......
güzel anne adayları nasılsınız.ah şu 12 gün hızlı geçse degilmi.hepiniz hepimiz çok güzel bebeklerini güzel şekilde büyütücek.onu çooooooooook sevecek.onun degerini bilecek anne adaylarıyız.allah hepimize hayırlı ilim sahibi olacak evlatlar versin.hepimiz bunu diliyor ve hak ediyoruz o büyüüüüüüüük sabrımızla inşallah............................öpüldünüz..............opuyorumnanaktan
slm kızlar bende 23 yaşındayım doğuştan tek tüpüm yok tüpümün olduğu taraftada yumurtalama zayıf dr. Driekt tüp bebek dedi bende istanbulda araştırıyorum.hayrunisa aklıma yattı.bu yol giren herkese rabbim yardım etsinnn.en yakın zamanda hamiş kalırız inş..
bende pzt gunu kontrole gıdecem kan tahlılım var sanırım persembe gunu transferım gerceklesek hayırlısıyla hersey ıstedıgımız gıbı olur ınsallah
mrb kızlar dün 01.01.10 saat 13.30da ılerıde melegım nurtopum bebeslerım olmak uzere 3 embrıyo dışhatlardan içhatlara sayın dr.Orhan Özdiller tarafından transfer edildi.Allahım nasip ederse ıns......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?