Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım sağolasın ya..inşallah diyeyim canım iyi dileklerin için.Allah hepimizin muradını versin.
sende cts pazar inşallah güzelce dinlen eşinle bol bol gez canım.

Canım heralde menegon kalçadan mı kı üle biliyom pregon göbekten cetroit de koldan ben vuruldum ama istersen cetroıd göbektende oluyorfisfisfis

bebetocum sağol canım cevapladığın için, bu sabah merkeze gittim ve tedavime başladım şimdilik sadece puregon ve menagon vurunuyorum cetroid yok şu anda birde femara hap kullanıyorum pazartesi sabah tekrar gidicem bakalım, menagonu kalçadan vurun dediler canım evet doğru biliyosun sen ne aşamadasın? kusura bakma geçmişi okumadım henüz kim ne aşamada bilmiyorum o yüzden:sinifsinif:

mrb kızlar dün 01.01.10 saat 13.30da ılerıde melegım nurtopum bebeslerım olmak uzere 3 embrıyo dışhatlardan içhatlara sayın dr. Orhan Özdiller tarafından transfer edildi.Allahım nasip ederse ıns......

Son düzenleme:
mrb kızlar dün 01.01.10 saat 13.30da ılerıde melegım nurtopum bebeslerım olmak uzere 3 embrıyo dışhatlardan içhatlara sayın dr.Orhan Özdiller transferi gercekleştirdi.Allahım nasip ederse ıns......

canım benim nevinim allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
iç hatlara transfer olan bebişlerin 9 ay o iç hatlarda kalırlar sonrada dış hatlara transfer olurlar inşallah
kendini yorma bol su iç sulu gıdalar ye tamam mı bebegim
çoooook öpüyorum nevinim

kızlar sonucum 1.00 güzel bir negatif sonucu çok üzgünüm sadece bunu yazabiliyorum.ne yapıcam ben şimdi

kızlar sonucum 1.00 güzel bir negatif sonucu çok üzgünüm sadece bunu yazabiliyorum.ne yapıcam ben şimdi

tlterc canım çok kötü olduğuna eminim inan ki senin yaşadıklarını burda bizler kaç kişi kaç defa yaşadık ağladık üzüldük sinirlendik herşey bitti sandık ama bitmedi bir zaman sonra tekrar başladık sende zamanı gelince tekrar başlayacaksın umutlu ol tamam mı

Merhaba kızlar canım ben ıkı defa tüp yaptırdım ılkı kısa protokoldu ıkıncısı de uzun ama sonuç olumsuz canım şimdi beklemedeyim hayırlısı canım hepımız için nerdesınız kızlar huhuopuyorumnanaktan

mrb kızlar dün 01.01.10 saat 13.30da ılerıde melegım nurtopum bebeslerım olmak uzere 3 embrıyo dışhatlardan içhatlara sayın dr.Orhan Özdiller tarafından transfer edildi.Allahım nasip ederse ıns......

Hadi gözün aydın diyelim canım :Saruboceq::lepi:

bende pzt gunu kontrole gıdecem kan tahlılım var sanırım persembe gunu transferım gerceklesek hayırlısıyla hersey ıstedıgımız gıbı olur ınsallah

slm kızlar bende 23 yaşındayım doğuştan tek tüpüm yok tüpümün olduğu taraftada yumurtalama zayıf dr. driekt tüp bebek dedi bende istanbulda araştırıyorum.hayrunisa aklıma yattı.bu yol giren herkese Rabbim yardım etsinnn.en yakın zamanda hamiş kalırız inş..

güzel anne adayları nasılsınız.ah şu 12 gün hızlı geçse degilmi.hepiniz hepimiz çok güzel bebeklerini güzel şekilde büyütücek.onu çooooooooook sevecek.onun degerini bilecek anne adaylarıyız.allah hepimize hayırlı ilim sahibi olacak evlatlar versin.hepimiz bunu diliyor ve hak ediyoruz o büyüüüüüüüük sabrımızla inşallah............................öpüldünüz..............opuyorumnanaktan

ıyı pazarlar kıxlar

yüreğine sağlık
amin inşşşşş

canım bu yolda yürümeyen bu yolun zorluğunu asla anlamaz
inşşşşş arkadaşım rabim kolaylıkla bu sınavı bu yolu aşmayı nasip etsin hepimize

bende pzt gunu kontrole gıdecem kan tahlılım var sanırım persembe gunu transferım gerceklesek hayırlısıyla hersey ıstedıgımız gıbı olur ınsallah

hadi hayılırısı inşşş sağlıcakla kavuşursum meleklerine iinşşşşşş

mrb kızlar dün 01.01.10 saat 13.30da ılerıde melegım nurtopum bebeslerım olmak uzere 3 embrıyo dışhatlardan içhatlara sayın dr.Orhan Özdiller tarafından transfer edildi.Allahım nasip ederse ıns......

hadi bakalımmm gelsin bebişlerrr inşşş
hayırlısıyla olsun nevinimmm
:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…