kızlar sonucum 1.00 güzel bir negatif sonucu çok üzgünüm sadece bunu yazabiliyorum.ne yapıcam ben şimdi
Selam kızlar,
bi bakayım dedim 2010 hepimize sağlıklı bebişler getirsin inşallh.
sağol canım çok teşekkür ediyorum.valla kafaya konunca herşey yapılabiliyo onu gördüm .bende pek gırtlağını tutabilen biri değildim bazen ben bile şaşırıyorum..
selam gullucan.canım ben maddi durumlar vs sebebi ile tedaviye ara vermek zorunda kaldım.bu arada kilo almış başını gitmişti kendimle hiç ilgilenmiyodum aklım fikrim bu bebek işlerinde haliyle..şimdi bu arayı böyle değerlendiriyorum bende.kısmet olunca yine başlayacağım tedaviye.
canım belli diyet listem yok ilk başta vardı ama şimdi az ve öz yiyorum yemem gerekenleri öğrendim yürüyüş yapıyorum burada zayıflama topiklerinde yarışmadayım 6.takımda ve başka topiklerde birbirimize destek oluyoz.sırrım hiç bozmamak ama bi gram bile dün dahil kaçırmadım hemde yatılı miafirim var ...
..işte böööle.
canıım ayy çok sevindim sayı süper artmış yaa.maşallah.
aydın beye mi gidiyosun o mu verdi ilacı nerde devam ediyosun? ben emin değilim başlayacağım zaman nerede başlayacağıma malum maddiyat.kısmet
canım belki kendiliğinden olur sayı acayip artmış ne ilaç verdi çinko filan mı?
tamam gelirim canım inşallah inan hep aklımdasınız sen Songülcüğüm..ama bu diyet işi tam konsantrasyon istiyo ve topikler çok vaktimi alıyo ama uğrayacam özlemişim canımm..Şeniz
Songülüm nasılsın kız? Şeniz
canım özledim bee.
valla canım devam ediyom bari zayıflayım hem ne kadar zayıflarsam hamilelikte kolaylık olur bana yaaa...
Sen nasılsın? Tedaviye devam mı ne aşamadasın?
Dondurulmuşlar vardı yanlış mı hatırlıyorum gittin mi bi daha?
siz yazın kızlar ben ara ara girer okurum.çok öptüm sizi
Allah tüm topikteki arkadaşlara hayırlısı ile muradlarını tez günde versin..:Saruboceq:
mrb kızlar dün 01.01.10 saat 13.30da ılerıde melegım nurtopum bebeslerım olmak uzere 3 embrıyo dışhatlardan içhatlara sayın dr.orhan özdiller tarafından transfer edildi.allahım nasip ederse ıns......
merhaba kızlar canım ben ıkı defa tüp yaptırdım ılkı kısa protokoldu ıkıncısı de uzun ama sonuç olumsuz canım şimdi beklemedeyim hayırlısı canım hepımız için nerdesınız kızlar huhuopuyorumnanaktan
yüreğine sağlık
amin inşşşşş[/QBİR SORU.......................DÜNYANIN EN KOLAY VE EN ZOR İŞİ NEDİR......................
Allah büüük canım inş. 3.ye gerek kalmadan hamiş olursun kuşum:CüvCüv:canım hakkımızda hayırlısı
iki kısa protokolda bana yapıldı
negatifle sonuçlandı bakalım 3. De ne yaşayacağız
güzel anne adayları nasılsınız.ah şu 12 gün hızlı geçse degilmi.hepiniz hepimiz çok güzel bebeklerini güzel şekilde büyütücek.onu çooooooooook sevecek.onun degerini bilecek anne adaylarıyız.allah hepimize hayırlı ilim sahibi olacak evlatlar versin.hepimiz bunu diliyor ve hak ediyoruz o büyüüüüüüüük sabrımızla inşallah............................öpüldünüz..............opuyorumnanaktan
buyrunnnnnnnnn
nevinim allah sana esraya ve bu yolda mücadele olan herkese yardım etsin.bebeklerimiz sım sıkı tutunsunlar bizlere.
songülüm hayırlı bir şekilde transferini olursun ve bebeklerin sıkı sıkı tutunular sana.
ben fazla bilgisayar başına geçmiyorum.eşim söyleniyor.sizleri çok özledim.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
neviiiiiiiiiin napıyorsun ordamıısıııııııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?