Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar sonucum 1.00 güzel bir negatif sonucu çok üzgünüm sadece bunu yazabiliyorum.ne yapıcam ben şimdi

geçmiş olsun cicim malesef söylencek bişey olmuyo hayırlısı diyoruz sonunda da üzülsekde bunda da vardır bi hayr üzülmemek elde değil tabii kelimelerin bittiği yerr napalımm bizimde sınavımız böyleymişş

iiyim şeker tedaviye devam dondurulmuşları deniyorum çrş yine gitcem sanırım pazartesi gibi transfer olur dedi doktor bakalım artık durmak yok yola devamm
zayıflamak süperrr valla insan zinde oluyoo bravoooo nazar etmeyelim senii

=nevin_;10795939]mrb kızlar dün 01.01.10 saat 13.30da ılerıde melegım nurtopum bebeslerım olmak uzere 3 embrıyo dışhatlardan içhatlara sayın dr.Orhan Özdiller tarafından transfer edildi.Allahım nasip ederse ıns......

İNŞŞŞŞŞ HAYIRLISIYLA ANNELERİNE SIKI SIKI TUTUNUP HİÇ BIRAKMASINLAR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mrb kızlar dün 01.01.10 saat 13.30da ılerıde melegım nurtopum bebeslerım olmak uzere 3 embrıyo dışhatlardan içhatlara sayın dr.orhan özdiller tarafından transfer edildi.allahım nasip ederse ıns......

canım yyaaaaaaaaaa
ben bu durumlarda söleyecek hiç bir şay bulamayanlardanım
sözün bittiği yer benim için
ama hakkında hayırlısı böleymiş diYe düşünmekten başka çare yok
işnnn bir hadaki seferre gelir bbeğin

canım hakkımızda hayırlısı
iki kısa protokolda bana yapıldı
negatifle sonuçlandı bakalım 3. De ne yaşayacağız

nevinim allah sana esraya ve bu yolda mücadele olan herkese yardım etsin.bebeklerimiz sım sıkı tutunsunlar bizlere.
songülüm hayırlı bir şekilde transferini olursun ve bebeklerin sıkı sıkı tutunular sana.
ben fazla bilgisayar başına geçmiyorum.eşim söyleniyor.sizleri çok özledim.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

bu topige uzun zamandir girmiyordum ben yokken neler olmus transferi olan arkadaslar nevin esra aysem insallah bebisleriniz size SIKI SIKI tutunurlar sizi birakmazlar insallah YÜCE RABBIM INSALLAH emeginizi bosa cikartmaz evlatlariniza kavusursinuz.ins.. beni sorarsaniz kizlar ben bugün yine adet oldum 4 gün önce kesilmisti bugün yine basladi aceba bana verilen hormonlardanmi bilmiyorum
neyse sizleri cok öpüyorum hepinizin ALLAH yardimcisi olsun

canım hakkımızda hayırlısı
iki kısa protokolda bana yapıldı
negatifle sonuçlandı bakalım 3. De ne yaşayacağız
Allah büüük canım inş. 3.ye gerek kalmadan hamiş olursun kuşum:CüvCüv:

Saol canım güzel dileklerın için tesekkurlerkaydirigubbakcemile5

ayşemm sağol bebem benimmm
senden bekliyoruz güzel haberleriii inşşş sırayla hamiş hamiş gezerizz
gizem in açtığı topik uğurlu gelir belkii
inşşş herkes hamiş olsunnn:sm_cool:

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRR a.s.a.s.
YENİ YILIN İLK HAFTASI GÜZELİKLERLE GÜZEL HABERLELE DOLU BİR HAFTA OLSUN İNŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gunaydın kıııııııııızlar.yenı yılımız umutlu,mutlu ve hepımızın insallah hayırlısyla bebeklerımızı kucaklarmıza alacagımız yıl olur.canım arkadaslarım nevıncım,a.a.cele,ve yum dıger transfer olan arkadaslar allah sızdende ıyı haberler almayı nasıp etsın.

bır arkadasta olumsuz almıs ısmını hatırlayamadım canım allah sanadqa boool bool sabır versın ınsaalhj bır dahakı denemende ve denememızde hepımızın evlatları olur ınsaalh.
gııızeeem senı goremedıııım gelmedınmı hala yoksa ıısss yerındekı ooo cahıl erkeklerlemmı ugrasıyon yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…