Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

nevin kalmadı songül var olur mu tatlışımm özledim seniii:kedi:

songulcum hadı bakalım senın tedavınde ınsaalh ıyı sonuclanır.
sen erdem hastanesındeydın dımı.
sızde problem neydı hatırlayamıyorum.ınsaalh bu seferkı donmuslarla pozıtıf sonuclar alırsın canım yaaa

merhabaaaaaaaaaaaa herkese günaydınlarrrrrrrr
kucak dolusu sevgiler
bu sabah kar var gebzede hihihi
inşallahçok yağar yollar kapanır evde oturup salep içeriz bizde huahuahauh

kızlar bişi sorucam size biliyosunuz aslında ben hemen herşeye panik olan biri değilim ama aklıma takıldı
benim adetim her ay 3-4 gün geri gelir geçen ay aralık 3 de yani adet oldum
bugün 4 ocak ama ben hala adet olmadım
napıyım sizce
belim sırtım ve karnım çok ağrıyor 4-5 gündür

amin canım aminnnnn

bir test yap istersen dediğine göre ozaman 31 aralıkta olman gerekliydi olmamışsın kanda baktırsan daha iyi olur ama kendinde dene istersen

yeni yıl dedik 4 günü gitti bile :)
evey eskittik yine yılı

canım ben adet düzensizliği yaşayan biri değğlim ama bence 2 gün bekle sonra bir test yaptır ve dr git mutlaka dr git

kızlar herkese günaaaaaydın nasılsınız neler yapıyorsunuz yeni yılınız güzel geçmiştir inşallah yeniyılda herşey gönlümüzce olur inşallah

kızlar herkese günaaaaaydın nasılsınız neler yapıyorsunuz yeni yılınız güzel geçmiştir inşallah yeniyılda herşey gönlümüzce olur inşallah

amin inşşş yeni yıl herkese istediğini getrsin

gizemcim canım seni umutlandırmak da istemem ama test yap istersen varsa eğer şu anda idrar testinde de çıkar belkide sadece gecikmiştir ama her zaman bir umut vardır şekercim

SEVDA NEHRı cnm aramıza hoşgeldin
test yapıcam ama ne bilim korku içindeyim en iyisi kanda baktırmak dimi aklım rahatlasın en azından teşekkür ederim

YETERcim nasılsın
kız benim adetim hiç şaşmaz yaa 16 milyonla hamile kalma olasılığım ne acaba ??? eşimde diyo olmadın belkide hamilesin hihihi karşı komşumda yılın ilk hamile haberini verdi bana 2. bebeğine hamilemiş diyo hadi bakalım sende hamilesin beraber doğuma gidicez hihhhi heeeeee dedim bende :)))))))

gizemcim canım seni umutlandırmak da istemem ama test yap istersen varsa eğer şu anda idrar testinde de çıkar belkide sadece gecikmiştir ama her zaman bir umut vardır şekercim

eylülüm benim bitaneciğim nasılsın yaa çok özledim valla heee sen bide nöbetteydin hiç görüşemedik yahuu

cnm bilmiyorum yaa beklesemmi baktırsammı böle beklemesi bile hoş aslında hihihiih
aman ne bilim yaa aklım çok karışık şimdi gidecem test yaptırıcam sonrada eve gelcem daha sonucu almadan hasta olcam hhauhuahauhauh gıcıklıkya
sabredebilirsem azıcık daha bekliyim barim yaaaaaaaa

günaydın gizemcim istersen test al evde yap :) 2-3 gün sonra gelmezse kanda baktır ama imkanın varsa yakın bi yerde kan verebileceğin tek spermle bile hamile kalabilirsin ayyy :) düşünmesi bile çok güzel hadi inşallah canım yaa keşe senden böyle bir haber alsak yeni yılın ilk en güzel haberi olur :)

canım ben seni umutlandırmak istemem ama bizim erkek infertilitedsinde bir arkadaşımız sayı 2 milyon ileri hareketlisi %0 morfoloji %0 arkadaşımızın kanalrından bir tanesi kapalı ve hamişşşşşşşşşş
canım bence 16 milyomnla her an her şey olabilir
hemen bir test yap
......................................................................
Inşş güzel haberle gelirsin

amin cnm bnm aminnnnnn
inşallahhhh olmuştur yaaa ne büyük mutluluk olur benim için bilemezsiniz
sürekli sol yumurtalığımız üzerinde baskı var
bakalım ne olacak yaa
en iyisi akşama bi idrarda bakayım

yetercim bu arkadaşın doğal yollamı hamile kaldı
eğer öleyse vallahide billahide bu rabbimin mucizesi hamdolsun

canım benim bu bekleme süreci gerçekten çooook zor ben aralık 2 de kürtaj oldum o tarih adetin ilk günü kabul ediliyormuş sonra da aralık 26 da oldum biraz erken oldum tabi genelde 27-28 günde bir olurum seninki bayağı geçmiş oluyor demek ki ama bellide olmaz canım ya belkide sadece biraz geikmiştir belli de olmaz tabi

ayyyyyyyyyyyy gııııııızem senı umutlandırmak ıstemem ama kız bende sevındım ne bıleyım ınsan ıyı haberler duymak ısıtoyor.ınsaalh hadı bakalım sabredebılrsen bekle sabredemzsen yap gıtdın testı sankı kaybedecegın bır seymı var sıkma canını ama heyecanı bıle farklı dımı.ayy canım ınsaalh sen bızım gectıgımız yoldan gecmeden dogl yolla hamıle kalırsın yaaa

eylulum sen nasılsın canım nobetler bıttımı yaaa.bayagıdır senı gorremıyoruz can.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…