nevin kalmadı songül var olur mu tatlışımm özledim seniii:kedi:
gunaydın kıııııııııızlar.yenı yılımız umutlu,mutlu ve hepımızın insallah hayırlısyla bebeklerımızı kucaklarmıza alacagımız yıl olur.canım arkadaslarım nevıncım,a.a.cele,ve yum dıger transfer olan arkadaslar allah sızdende ıyı haberler almayı nasıp etsın.
Bır arkadasta olumsuz almıs ısmını hatırlayamadım canım allah sanadqa boool bool sabır versın ınsaalhj bır dahakı denemende ve denememızde hepımızın evlatları olur ınsaalh.
Gııızeeem senı goremedıııım gelmedınmı hala yoksa ıısss yerındekı ooo cahıl erkeklerlemmı ugrasıyon yoksa.
evey eskittik yine yılıyeni yıl dedik 4 günü gitti bile :)
kızlar bişi sorucam size biliyosunuz aslında ben hemen herşeye panik olan biri değilim ama aklıma takıldı
benim adetim her ay 3-4 gün geri gelir geçen ay aralık 3 de yani adet oldum
bugün 4 ocak ama ben hala adet olmadım
napıyım sizce
belim sırtım ve karnım çok ağrıyor 4-5 gündür
kızlar herkese günaaaaaydın nasılsınız neler yapıyorsunuz yeni yılınız güzel geçmiştir inşallah yeniyılda herşey gönlümüzce olur inşallah
gizemcim canım seni umutlandırmak da istemem ama test yap istersen varsa eğer şu anda idrar testinde de çıkar belkide sadece gecikmiştir ama her zaman bir umut vardır şekercim
sevda nehri cnm aramıza hoşgeldin
test yapıcam ama ne bilim korku içindeyim en iyisi kanda baktırmak dimi aklım rahatlasın en azından teşekkür ederim
yetercim nasılsın
kız benim adetim hiç şaşmaz yaa 16 milyonla hamile kalma olasılığım ne acaba ??? Eşimde diyo olmadın belkide hamilesin hihihi karşı komşumda yılın ilk hamile haberini verdi bana 2. Bebeğine hamilemiş diyo hadi bakalım sende hamilesin beraber doğuma gidicez hihhhi heeeeee dedim bende :)))))))
eylülüm benim bitaneciğim nasılsın yaa çok özledim valla heee sen bide nöbetteydin hiç görüşemedik yahuu
cnm bilmiyorum yaa beklesemmi baktırsammı böle beklemesi bile hoş aslında hihihiih
aman ne bilim yaa aklım çok karışık şimdi gidecem test yaptırıcam sonrada eve gelcem daha sonucu almadan hasta olcam hhauhuahauhauh gıcıklıkya
sabredebilirsem azıcık daha bekliyim barim yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?