he he alıştım zaten yatmaya:)) hiç bişey yapmıyom üç günde alıştım hemen :))
sağol canım kız söleme börek kek aşeriyorsam ya:)))
bugün kahvaltımı hazırlayan var :)) yarına allah kerim
bi güzel oldu sofra be nmasadayım şunu yap bunu yap diyom :)) şuan mantar soteliyor :)))
yeteer kahvaltı sana kaldı sendeyiz bak çayın suyunu koy geliyoruz
hb. canım inşallahRady sende hoşgeldin aramıza inşallah tedavin güzel geçerde kavuşursun bebeklerine
hoşbuldumrady hoşgeldin aramıza
canım inşşş güzel sonuç alırsın
rabim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşşşşş
nevin yatmak iyi oluyo dimi ben de öyleydim ama simdi tartıldım 15 gunde 2 kilo almısımhe he alıştım zaten yatmaya:)) hiç bişey yapmıyom üç günde alıştım hemen :))
sağol canım kız söleme börek kek aşeriyorsam ya:)))
bugün kahvaltımı hazırlayan var :)) yarına allah kerim
bi güzel oldu sofra be nmasadayım şunu yap bunu yap diyom :)) şuan mantar soteliyor :)))
rady hayırlısı olsun canım hakkında benim 2 tüpümde yok alındı her şey nasip.....
hb. Canım inşallah
hoşbuldum
amin cümlemizin inşallah
çok sağolun.
çok heyecan car.biran önce olsun bitsin istiyorum herşey.korkuda var tabi doğal olarak.ilk denemem olacak.pkoluyum.aynı zamanda tek kanal tıkalı.bilmiyorum işte.rabbim sonumuzu hayra çıkarsın
oldu canım beklemeyediyz artık en zoru buymuş ya birde yumurta toplama işlemi :)))
hayırlısıyla hayırlısını versin allahım inş. Canım
tutunmasa üzülmem çok belki nasibi yokmuş derim
ama varyaaa şu kıçımadan yediğim iğnelere çok yanarım 35 tane
ebi ben tombiş olalı baya oldu tedavilerden sonra 25 kilo aldım ama en son tedavimde tuzsuz yememi söyledi dr. şimdilik kilo almadım hatta en fazla ilaç aldığım tedavimdi tüp olduğu için gerçekten etkisi var arkadaşlar bilginize
nevin yatmak iyi oluyo dimi ben de öyleydim ama simdi tartıldım 15 gunde 2 kilo almısım
dönüsü yol su elektirik olarak söliyim yaniii kaydirigubbakcemile3 tombis olcaz tombis olcaz kaydirigubbakcemile3
ben sadece yumoş takibi yaptırmıştım.o zaman puregon vermişti doktor.hepsini kendim göbekten yaptım.bakalım bu sefer hangi iğneleri nasıl yiycem.ama naapalım emeksizde bişey olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?