Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

he he alıştım zaten yatmaya:)) hiç bişey yapmıyom üç günde alıştım hemen :))
sağol canım kız söleme börek kek aşeriyorsam ya:)))
bugün kahvaltımı hazırlayan var :)) yarına allah kerim
bi güzel oldu sofra be nmasadayım şunu yap bunu yap diyom :)) şuan mantar soteliyor :)))

nevin sen arada burdasında ayşeyle esra napıyorlar acaba onları da merak ediyorum haftaya güzel haberler alıcaz sizden inşallah

yeteer kahvaltı sana kaldı sendeyiz bak çayın suyunu koy geliyoruz

güzellerim her şey hazır tek eksik sizlersiniz
hadi bekletmeyin beni hatunlar

nevin ben sana kargo yapar yollarım sen söyle canın ne çekerse merak etme :)

Rady sende hoşgeldin aramıza inşallah tedavin güzel geçerde kavuşursun bebeklerine
hb. canım inşallah
rady hoşgeldin aramıza
hoşbuldum
canım inşşş güzel sonuç alırsın
rabim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşşşşş

amin cümlemizin inşallah

çok sağolun.
çok heyecan car.biran önce olsun bitsin istiyorum herşey.korkuda var tabi doğal olarak.ilk denemem olacak.pkoluyum.aynı zamanda tek kanal tıkalı.bilmiyorum işte.rabbim sonumuzu hayra çıkarsın

nevin transferin olmuş galiba.
allah yardımcın olsun.inşallah güzel müüjdelerle gelirsin buraya bidahaki hafta

rady hayırlısı olsun canım hakkında benim 2 tüpümde yok alındı her şey nasip.....

kızlar çoookkkk yoğunum yaaaa

kahvaltı sözüm olsun valla offffff yaa
personel alımı yapıyoruz görüşmeler başladı

oldu canım beklemeyediyz artık en zoru buymuş ya birde yumurta toplama işlemi :)))
hayırlısıyla hayırlısını versin allahım inş. canım
tutunmasa üzülmem çok belki nasibi yokmuş derim
ama varyaaa şu kıçımadan yediğim iğnelere çok yanarım 35 tane

nevin yatmak iyi oluyo dimi ben de öyleydim ama simdi tartıldım 15 gunde 2 kilo almısım
dönüsü yol su elektirik olarak söliyim yaniii kaydirigubbakcemile3 tombis olcaz tombis olcaz kaydirigubbakcemile3

rady hayırlısı olsun canım hakkında benim 2 tüpümde yok alındı her şey nasip.....

kızlar hiç üzülmeyin kanalarımız tıkalı diye hiç bir sorunu omadan bebek sahibi olmayan ne kadar çok arkadaşımız var
rabim sizlere ve bizlere eğer bir çocuğu kıssmat edecekse kaderimizde varsa
rabim gönderir
inşşş bu zaman yakındır
rabim dualarımızı ve emeklerimizi boşa çıkarmasın

ebi ben tombiş olalı baya oldu tedavilerden sonra 25 kilo aldım ama en son tedavimde tuzsuz yememi söyledi dr. şimdilik kilo almadım hatta en fazla ilaç aldığım tedavimdi tüp olduğu için gerçekten etkisi var arkadaşlar bilginize

canım o iğneler çok fecii yaaaaaaaaa
üzerine oturamıyorsun o kadar yani

ebi seninde mi transfer oldu

nevin çok mu zor yumurta toplama işlemi
kaçıncı denemen.problem neydi ve nerde yaptırdın.bieaz soru yağmuru oldu ama :)
idare et artık.merak ediyorum

canım yyaa iki tedavide ben geçirdim tedavilerde hiç kilo almadım
ama bu yıl 2 .3 kilo falan aldım
nasıl vereceğim hiç bilmiyorum

ben sadece yumoş takibi yaptırmıştım.o zaman puregon vermişti doktor.hepsini kendim göbekten yaptım.bakalım bu sefer hangi iğneleri nasıl yiycem.ama naapalım emeksizde bişey olmuyor.

nevin yatmak iyi oluyo dimi ben de öyleydim ama simdi tartıldım 15 gunde 2 kilo almısım
dönüsü yol su elektirik olarak söliyim yaniii kaydirigubbakcemile3 tombis olcaz tombis olcaz kaydirigubbakcemile3

tekrardan gözün aydın canım darısı başımıza ya
razıyım yeterki olsun
ben kızımda 57 kilodan 51kg düştüm :)))) bunda nolur bilemiyorum gerçi bunda iğne çok yedik ilaçlar vs :))

bi olsun bütün kilolara razıyım

ben sadece yumoş takibi yaptırmıştım.o zaman puregon vermişti doktor.hepsini kendim göbekten yaptım.bakalım bu sefer hangi iğneleri nasıl yiycem.ama naapalım emeksizde bişey olmuyor.

evet canım yyaaaaaaa
hele birde infertiliteyse her şey emek

ama olsun onlar gelsinlerde biz biraz fazla emek verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…