Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydınlar ben iiyim gizem için erken kalktım ama acıktım şimdide:))))
kız gel bana kahvaltı hazırla çabuk:)))

hatice canım çooktan geldi.
günler sıkıcı geçiyo hiç bir belirti yok ya ((

nevin canim daha cok erken belirtiler icin. nezaman test tarihin?
kiz nebilim, bayadir yoktum ya ben..geride kaldim

kızlar beni merak ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sizi teyze yapacaktım ama olmadı :))))))))))

allahın izni ile bizleri teyze yapacaksın
birza daha beklememiz gerekiyor
olsun biz bekleriz

13 ocak canım daha çok var belirtiler başlardı ama dimi

ya nevin ne olumsuz bişisin sen yaaa
geberticem seni heee
dur ben bi koşu gelimde sana kahvaltı hazırlayayım

gizemim allah sağlık versin şu keçiboynuzu sayıyı 20 milyonun üzerine çıkardımı hamile kalma şansın daha da artar bu gidişlede sayı artacak inşallah ben de o negatif çizgiyi kesin 50 kere görmüşümdür birde kanda da belki 30 -40 kere 0 ı görmüşümdür ah ah bir de pozitifleri de görsek inşallah

hatçem yeterim nevinim eylülüm herkes canlarım çok teşekkür ederim şekerler ilginize sağolun yanımda olduğunuzu bilmek güzel

kız nevin bugün ayın 5 i daha 13 üne çok var ne belirtisi ya zaten belirti ararsan kafan karmakarışık oluyor inşallah bebişlerin yerlerinde keyifle yatıyorlardır canım benim

eylülüm inşallah cnm benimmm inşallah hepimiz pozitifleri göreceğiz ben buna inanıyorum
inanmak başarmanın yarıısıdır

sabah eşim dedi ne oldu baktınmı
bende dedim çalışmalara devam huahuhauahua
nasıl gülüyo biz böle aileyiz napalım yaa bebiş olsada olmasada mutluyuz olsa çok güzel olur ama olmasada allahtan sadece huzur sağlık mutluluk diliyorum

haticem nasılsın canım nasıl gidiyor işler sende keçiboynuzunu bulmuşsun başla hemen eşine kullandırmaya yine ara başka yerlerde elinde fazladan olsun uzun süre kullanmak daha iyiymiş çünkü inşallah sizde de sayıyı ve kaliteyi artırır canım

eylulum iyim sagol. keciboynuzuna basliyamadik daha. dun yapmayi unutmusum.. artik insallah aksam yaparim..keci boynuzunu nekadar muhafaza edebiliyoruz. uzun sure dursa birsey olmaz dimi?

hatice sen iste trden göndersinler sorun olmaz
benim bildiğim paketi içinde toz gıda olursa ilaç vs vs yasak
ona bişey demezler sanmıyorum

meldir sen de başlıycan demek dondurulmuşlarla tedaviye ya hastane aynı hastane olsa bile şimdi daha dikkatli olurlar bence doktor da hatasını bildiği için şimdi daha çok dikkat eder de senin dondurulmuş yumoşlarında donmaktan kurtulurlar:)))) inşallah bu sefer herşey yolunda gider canım

eylulum iyim sagol. keciboynuzuna basliyamadik daha. dun yapmayi unutmusum.. artik insallah aksam yaparim..keci boynuzunu nekadar muhafaza edebiliyoruz. uzun sure dursa birsey olmaz dimi?

keçiboynuzunu taze kaynatıp içirmek daha iyi ama ben bir gece yapıyordum 2 bardak oluyordu onu 2 gece içiyordu 2 gün sonra yeniden yapıyordum eğer kurusunu soruyorsan poşetin içinde uzun süre saklanabilir ama onunda taze olanı iyiymiş biz herzaman tazesini bulamadık ama bazen çok kuruları oluyordu ama her durumda kullanmak çok iyi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…