Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

e hadi gelin gizem bize kahvaltı hazırlayacakmış kızlar
güzel bi sofra olmazsa kırarım ellerini kız :))

eylul canim zaten bende kuru keciboynuzu aldim.. tazesini bulmam mumkun degil.

nevin bekle geliyorum ozaman. karnimda ac zaten

nevinim ben kahvaltı yaptım ama hep bir arada olcaksak birde kahvaltıyı gizem hazırlayacaksa bende geliyorum

oyy kızlar kahvaltı için bi yerde toplanabilsek keşke ne hoş olurdu sohbet muhabbet ayy düşünmesi bile güzellll :)

eylülcüm ewt donmuşlar beni bekliyorlar aslında çok cesaretim yok ama çok zaman geçmeden bekleme süresi bittiği zaman deneyeceğim allahtan hayırlısı bakalım.....

selam
ben de yakında aranıza katılıcam.hatta aranızdayım aslında :)))
adetimi bekliyorum.farllutal kullanıyorum şu anda.bu hafta içinde olucam ve başlıycaz.
doktorumda bahçelievler medicanada doç dr süha sönmez.
rabbim hepimizin dileklerini hayırlısıyla kabul eylesin.......

meldircim kötü bir deneyim geçirdiğn için korkuyorsun ama hep kötü olacak deyil ya ne güzel dondurulmuşların var o kadar iğne yemiycen en azından bu da iyi tarafı bak bu sefer olacak inşallah
ah ah benimde olsaydı keşke baharın denerdim ama benim zaten tek transferdi onuda kaybettim

Rady sende hoşgeldin aramıza inşallah tedavin güzel geçerde kavuşursun bebeklerine

eylülcüm inş. hepimizin yüzü gülecek hepimize nasip olacak o günleri görmek... allahın mucizesi çok rabbim yardımcımız olsun

bi yere gezmeye gittiğimizde arkadaşlarım bana joker diyolar hepsinin çocukları var 2. leri yapmaya başladılar her gittiğim yere ev sahibi oluyorum... kakılmıştır benim adımmm :))

eylülüm bende aynı şeyi düşündüm kahvaltı hazırlayacaktı diye kaçtı :))
meldir keşke canım bi güle bü ağlardık derdimize:))))
rady hoşgeldin aramıza
ozman gizem gitti yetere hazırlatalım :))))

kız nevin sen yat aşağı biz yaparız her şeyi :) börekler çaylar kekelerrr ayy ne hoş olurdu düşünmesi bile çok güzel :)

e hadi gelin gizem bize kahvaltı hazırlayacakmış kızlar
güzel bi sofra olmazsa kırarım ellerini kız :))

nevinim ben kahvaltı yaptım ama hep bir arada olcaksak birde kahvaltıyı gizem hazırlayacaksa bende geliyorum

oyy kızlar kahvaltı için bi yerde toplanabilsek keşke ne hoş olurdu sohbet muhabbet ayy düşünmesi bile güzellll :)

gizem kahvaltı hazırlayacağını duyunca kaçtı:)))

KAHVALTIMIIIIIIIIIIIIIIII cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
GİZEMMİ HAZILAYACAK :lepi::lepi::lepi::lepi:

VALLA KIZLAR YYAAAAAAAA NE GÜZEL OLURDU HEP BERABER OLMA İMKANIMIZ OLSAYDI YAAAAAAAAAA zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kız nevin sen yat aşağı biz yaparız her şeyi :) börekler çaylar kekelerrr ayy ne hoş olurdu düşünmesi bile çok güzel

canım inşşş güzel sonuç alırsın
rabim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşşşşş

BUYRUN HATUNLAR :lepi::lepi::lepi:
ELİMDEN GELENİ YAPARIM :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
PEK BECERİKLİ DEĞİLİMDİR AMA :kedi::kedi::kedi::kedi:

artık bizde de çocuksuz kimse kalmadı ben de joker oluyorum yani birde çocuklarla aram iyidirkucağıma alınca susuyorlar ben de konuşuyorum onlarla içime sokasım geliyor kokularını
inşallah olacak bir güninşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…