canım o iğneler çok fecii yaaaaaaaaa
üzerine oturamıyorsun o kadar yani
ebi seninde mi transfer oldu
nevin çok mu zor yumurta toplama işlemi
kaçıncı denemen.problem neydi ve nerde yaptırdın.bieaz soru yağmuru oldu ama :)
idare et artık.merak ediyorum
canım yyaa iki tedavide ben geçirdim tedavilerde hiç kilo almadım
ama bu yıl 2 .3 kilo falan aldım
nasıl vereceğim hiç bilmiyorum
eylülüm sen çok zayıfsın zaten alsan biraz kötü durmaz sende safinaz gibisin :)))
İnşallah bir gün bu bölümü yazan kalmaz okuyanda hey gidi günler hey der....
Site olarak bu bölümün (kişisel olarakta zira oğlum tüp bebekle olmuştu) sonuna kadar destekçisiyiz.
Buna ek olarak bilmiyorum haberiniz var mı ama ilk ücretsiz verdiğimiz tüp bebek uygulamasındaki Meryem isimli üyemizin Yiğit adında oğlu aralığın son haftasında dünyaya geldi.
cesaretin varsa sıkıysa otur bakim :)))) bacağını hareket ettirirken bile ağrıyo ya
benim bi kızım var sonradan tüplerim hep yapışık hemde şekli bozulmuş laparoskopide dr dedi imkansız bişey diye :)
şimdi ilk tüp bebeği yapıyorum yani yaptık bekliyoruz canım nasibi varsa allahımın izniyle inş gelir...elazığdayım ben burada yaptırdım ufuk jinofertil de
kız yeter çok almışsın kilo nasıl verecen o 2-3 kiloyu otur ağla valla derdine :))
herşey zaten doğmamış çocuklarımız için allah bir gün nasip ederse kiloda verilir ilaçlarda unutulur iğnelerde tedavilerde hepimize nasip olur inşallahhhhhh :)
kızlar ben şimdilik çıkıyorumbiraz sonra annem gelecek bir tanıdığımız var rahatsız ona gideceğiz ben evde olunca gidilecek yerlere yalnız gidemiyorum yakın olmadıklarıma yani annemi peşime sürüklüyorum
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?