Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım o iğneler çok fecii yaaaaaaaaa
üzerine oturamıyorsun o kadar yani

cesaretin varsa sıkıysa otur bakim :)))) bacağını hareket ettirirken bile ağrıyo ya

ebi seninde mi transfer oldu

nevin çok mu zor yumurta toplama işlemi
kaçıncı denemen.problem neydi ve nerde yaptırdın.bieaz soru yağmuru oldu ama :)
idare et artık.merak ediyorum

benim bi kızım var sonradan tüplerim hep yapışık hemde şekli bozulmuş laparoskopide dr dedi imkansız bişey diye :)
şimdi ilk tüp bebeği yapıyorum yani yaptık bekliyoruz canım nasibi varsa allahımın izniyle inş gelir...elazığdayım ben burada yaptırdım ufuk jinofertil de

canım yyaa iki tedavide ben geçirdim tedavilerde hiç kilo almadım
ama bu yıl 2 .3 kilo falan aldım
nasıl vereceğim hiç bilmiyorum

kız yeter çok almışsın kilo nasıl verecen o 2-3 kiloyu otur ağla valla derdine :))

ınşallah bir gün bu bölümü yazan kalmaz okuyanda hey gidi günler hey der....

Site olarak bu bölümün (kişisel olarakta zira oğlum tüp bebekle olmuştu) sonuna kadar destekçisiyiz.

Buna ek olarak bilmiyorum haberiniz var mı ama ilk ücretsiz verdiğimiz tüp bebek uygulamasındaki Meryem isimli üyemizin Yiğit adında oğlu aralığın son haftasında dünyaya geldi.

bende aldım kilo ama çok değil geçen nisandan bu yana 1 aşılama 2 tüp bebek 4 kilo aldım 52 den 56 ya çıktım ama aldıklarımı veremiyorum demek ki her tedavi kiloyu bırakıyor üzerimize bakalım bundan sonra ne olacak
bence de en kötüsü şü popodan yediğimiz iğneler ben ilk tüp bebekte iğneler yüzünden oturamıyordum yürüyemiyordum uyuyamıyordum ağlıyordum artık ama ikincide biraz daha iyiydim yine ağırıyordu ama ilki gibi değil

çok sevindim kazen.çokteşekkür ederiz desteklerinden doayı.inşallah bizde bu mutlu sona ulaşırız.bizde müjdeleriz seni bu topikte.
inşallah
oğlunu da allah sana bağışlasın

eylülüm sen çok zayıfsın zaten alsan biraz kötü durmaz sende safinaz gibisin :)))

eylülüm sen çok zayıfsın zaten alsan biraz kötü durmaz sende safinaz gibisin :)))

hayıııııııır safinaz gibi değilim ben (((
kız nevin ben 45 kilodan bugünlere geldim yıllar içinde o zaman safinaz gibiydim ama evlendiğimde 48 kiloydum 4 yılda 56 oldum anlayacağın o yüzden bana fazla geliyor yoksa normalim ben tabiki

ahh eylülcümm ahh ben ne diyim 60 kilodan 85 kilo oldum allahtan boyum uzunda balık eti kıvamındayım :) ama eşim bu ara çok söyleniyor kilo ver diye fakat veremiyorum şu donmuşları bi deneyeyim eğer olmazsa akupunktur falan düşünüyorum...

eylülüm facebooka gel seni bekliyorum sorularım varrr :)))))))
bu songül hanım nerelerde acaba

haklısın meldircim benim demek istediğim kilonun azı bile zor veriliyor çoğu daha zor tabi ki birde her yıl alınan her kilo kalıyor bu tedaviler çok etkiliyor tabiki katlanıyoruz bebeklerimiz yeter ki gelsin diğe bir de yaş ilerleyince daha zor veriliyor benim hipotiroidimde var o da etkiliyor yani böyle arttıkça artıyorum yoksa tabi şimdi iyiyim ama aldıklarımıda hiç veremiyorum
sende şimdi tabiki strestesin o da etkiliyor dondurulmuşlarınıda denedikten sonra daha rahatlarsın zaten bebiş gelirse sorun yok doğumdan sonra zayıflarsın ah ah o bebişle gelsinde sonrasını da düşünürüz artık

tamam nevinim geliyorum hemen
zaten yarım saat sonra çıkıcam ordan görüşelim
songülden benimde haberim yok bugün

KAZEN HOŞ GELDİN TOPİĞİMİZE
SİZİN HİKAYENİZİ OKUMUŞTUM VE O HİKAYENİN İÇİNDE KENDİMDEN ÇOK ŞEY BULMUŞTUM
OĞLUNA AİLESİİLE BİRLİKTE UZUN SAĞLIKLI BİR ÖMÜR DİLİYORUM ,

NE GÜZEL MERYEM ARKADAŞIMIZIN ADINADA ÇOK SEVİNDİM
İŞTE BİR ARKADAŞIMIZ DAHA BU SAVAŞI KAZAN DI :lepi::lepi::lepi:

herşey zaten doğmamış çocuklarımız için allah bir gün nasip ederse kiloda verilir ilaçlarda unutulur iğnelerde tedavilerde hepimize nasip olur inşallahhhhhh :)

CANIM TEDAVİM ESMANISINDA BEN YAPTIRMIŞTIM O İĞNELERDEN SABAH VE AKŞAM
HİÇ HATIRLAMAK İSYEMİYORIM O GÜNLERİ

EVET YYAAA NASIL VERCEĞİM BEN ŞİMDİ O KİLOLARI mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

herşey zaten doğmamış çocuklarımız için allah bir gün nasip ederse kiloda verilir ilaçlarda unutulur iğnelerde tedavilerde hepimize nasip olur inşallahhhhhh :)

EVET YYAAAAAAA HER ŞEY ONLAR İÇİN :lepi::lepi::lepi:
OOFFFFFFFFFFFFF ŞU SIPALARIN BİZE YAPTIKLARINA BAKIN:roflol::roflol::roflol::roflol:

ONLAR SAĞLICAKLA GELSİN BAŞAKA HER ŞEY UNUTULUR

kizlar kusura bakmayin yogunum biraz isyerinde..yazdiklarinizi okuyorum ama...
kiz nevin bizden gizli ne soracan eylule

kızlar ben şimdilik çıkıyorumbiraz sonra annem gelecek bir tanıdığımız var rahatsız ona gideceğiz ben evde olunca gidilecek yerlere yalnız gidemiyorum yakın olmadıklarıma yani annemi peşime sürüklüyorum
öpüyorum hepinizi

geçmiş olsun canım
biraz gezde havan değişsin
hep pc karşısında olmuyor

TATLIŞLAR BENNDE ÇIKIYORUM ıŞLERıM VAR DIŞARDA
BıTıREBıLıRSEM GELıRıM YıNE
ıYı BAKIN KENDıNıZE

ÇOK KAYNATMAYIN BEN YOKKEN:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…