canim hayirli olsun baslayacagin tedavin ins yüce rabbim bu sefer hayirlisiyla nasip eder.ben su an düsünmüyorum önce vücudumu dinlemek istiyorum.sonrasindada bakalim nasip dondurulmusum yoktu malesef olsaydi hemen tekrar baslardim ama simdi sil bastan olcak hayirlisi
canim sizin orda kac defa tup bebek yaptirabiliryorsun? burda ilk 3u karsilaniyor ondan sonra kendin odemek zorundasin eger devam edersen..Devam edende cok az zaten.
İnşallah bir gün bu bölümü yazan kalmaz okuyanda hey gidi günler hey der....
Site olarak bu bölümün (kişisel olarakta zira oğlum tüp bebekle olmuştu) sonuna kadar destekçisiyiz.
Buna ek olarak bilmiyorum haberiniz var mı ama ilk ücretsiz verdiğimiz tüp bebek uygulamasındaki Meryem isimli üyemizin Yiğit adında oğlu aralığın son haftasında dünyaya geldi.
canim burdada ayni ilk 3 ü karsiliyor ondan sonrasini ben ödemek zorundayim hem nufüs az diolar hem 3 den fazlasini ödemiyoelar burda cocugu olmayanlar devlete para ödüyor sizin ordada varmi?? tamam istemeyen cok ama olmayanlar napsin sanki onlarin sucuymus gibi
hatcem canim dondurulmustami sayiliyor 3 ü denemeye yoksa sadece her defasinda yenimi baslamak zorundasin???
ben geldim geri
canlarım geldııııııım sagol talyacım gurbet kusum
canım benım ben ara verdım beklıyoruz yanı kromozom testlerını verelı 1 hafta oldu ıste
sonra tekrar doktorlar goruscez
para olmadan tedavıye baslayamıoruz bende esıme kecı boynuzu kuru ıcırmeye basladım belkı spermlerı daha kalıtelı olur dıye canım ya umt ıste sen ne yapcan senın ılk denemenmıydı canım bak orasını unuttum yaa
selda nasılsın canım görüşmeyeli
gullu afiyet olsun ne yedin :)))
haticem komşum gelmişti yeni gitti kızımda okuldan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?