Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canim hayirli olsun baslayacagin tedavin ins yüce rabbim bu sefer hayirlisiyla nasip eder.ben su an düsünmüyorum önce vücudumu dinlemek istiyorum.sonrasindada bakalim nasip dondurulmusum yoktu malesef olsaydi hemen tekrar baslardim ama simdi sil bastan olcak hayirlisi

canim sizin orda kac defa tup bebek yaptirabiliryorsun? burda ilk 3u karsilaniyor ondan sonra kendin odemek zorundasin eger devam edersen..Devam edende cok az zaten.

canim sizin orda kac defa tup bebek yaptirabiliryorsun? burda ilk 3u karsilaniyor ondan sonra kendin odemek zorundasin eger devam edersen..Devam edende cok az zaten.

canim burdada ayni ilk 3 ü karsiliyor ondan sonrasini ben ödemek zorundayim hem nufüs az diolar hem 3 den fazlasini ödemiyoelar burda cocugu olmayanlar devlete para ödüyor sizin ordada varmi?? tamam istemeyen cok ama olmayanlar napsin sanki onlarin sucuymus gibi

Ayyyyyyyyy çok güzel bır haber bu darısı hepımıze desteklerınız için tekrar tesekkurler kaze cıgım :kedi:

canim, devlete ayriyeten para odemiyoruz ama vergi bizden daha yuksek aliniyor. Yani cocuk indiriminden falan faydalanamiyoruz. haksizlik ama napalim iste.

canlarım geldııııııım sagol talyacım gurbet kusum

canım benım ben ara verdım beklıyoruz yanı kromozom testlerını verelı 1 hafta oldu ıste
sonra tekrar doktorlar goruscez
para olmadan tedavıye baslayamıoruz bende esıme kecı boynuzu kuru ıcırmeye basladım belkı spermlerı daha kalıtelı olur dıye canım ya umt ıste sen ne yapcan senın ılk denemenmıydı canım bak orasını unuttum yaa

selda nasılsın canım görüşmeyeli

gullu afiyet olsun ne yedin :)))

haticem komşum gelmişti yeni gitti kızımda okuldan geldi

nevıın nasıl gecıyor gunlrın cnım.suan transferden sonrakı 5 gunmu senın canım hadı bakalım senden ucuz beklıyoruz ahhhh aaa bırde olurmus toplam 4 cocuk alsana cocuk kresı canım yaaa duunmesı hayal kurması bıle okadar guzelkı ben boyle degıldım tup denememde sımdı okadar ısteklıyımkı bunu sıze anlatamam yaaa demekkı ılk denemede ınsan bayagı cahıl oluyor

canim iyi yapmissin keci boynuzu kürü erkeklere cok iyiymis bide sam fistigi ile badem spermleri güclendiriyormus bendede ayni para olmadigindan düsünmüyom simdi biriktire bilirsem belki tekrar baslarim benim ilk denememdi olmadi hayirlisi böyleymis demek

kız ne yedım sehrıye corba,istim kofte,makarna ayran
kız cok sukur doydukta bende sazan gıbı daldım sonra canın cekerse ne olcak yaaa

gurbetkusu hayırlısı canım sızde problm neydı canım.
bu badem tuzlu tuzsuz farkedermı canım dur ondanda alaım herıfıme yaa belkı fayda verırı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…