ayy kendimi çok cadı gördümm :) dışarda eşşek öldüren güneşi var ama ben mutluyum güneşin aydınlığı içimi ferahlatıyor :)
kızlar benım fb yok tamam mı meldır hanım sana merdane gelıyor sımdı tamammı meldırcım ayyyyol
gızem benım erım elektırk teknısyenı ama suan boru operatorlugu yapıyor
tamam demekkı bıze uymuyor bakımcı felan lazım olursa sosyal haklı bır yer yane yoksa bız tupu nasıl yaparız 554 tl ıle canım hak verın yanı nasıl yapılır
gurbet kusum benım fb yok esım ızın vermıyor ama msn den gorusmezmıyız canım
rady aramıza hos geldın canım lıste ılk sayfada.tedavının hangı asmasındasın.nerde tedavı goruyon canım
rady canim hos geldin sanim sogan kürü pkolular icin ilk 15 gün sonra 3 ay her adtine 10 gün kala 10 gün yapiyosun diye duydum benimde tek tüpüm kapali seninle ayni kaderi paylasiyoruz canim
sen hiç tüp yaptırdın mı peki.
gullucan bende fb. kullanamıyorum o yüzden oklava dedim :) anlamadın sanırım :) herkes buraya takılacak yok öyle fb msn....
gurbet kuşu merdane diyince cadı dedim kendime :) güneş çok güzel gibi duruyor ama dışarısı nasıl ayaz bizde öyle derler eşşek öldüren :)
Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime
Şimdi ben nerdeyim Sen nerde
Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme
Şimdi ben nerdeyim Sen nerde
Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur ...
ağlama göz bebeğim biraz daha dur
yüreğime basa basa içimden yar gidiyor
ağlama göz bebeğim biraz daha dur
YANIYOR ÖMRÜM
VALLAH YAĞMUR ÇAMUR DEĞMEDİ YÜREĞİME
SÖYLE AY DOĞMADAN DÜŞMESİN YAŞ GÖZÜME
SÖYLE YAĞMUR SÖYLE DEĞMEDEN YÜREĞİME
SÖYLE GÖKYÜZÜNE O NERDE
fertilaidi bilmiyorum.o vitamin galiba.
ben farlutali adet söktürmesi için kullanıyorum.
az kaldı gizem bekle gelecekler listeye baktımda ne kadar çok ve bizler pc- net kullanan insanlarız yumurta toplamada kaç kişi vardı merkezde benimle birlikte......
birde bi bayan vardı 3. denemesiymiş kaç tana transfer edildi diye sordum 5 demez mi şok olmuştum banada 4 tane hazııırrrr dedi neee dedim 4 müüü eşime söylememiz lazım bu konuyu hiç konuşmadık bize bilgi vermediniz bu arada masadayım sonra eşimi aradı telefonla o da bana bırakmış ( top bende hiç sorumluluk almak istemez bu erkekler :) sen istedin demek için :) bende 3 dedim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?