Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

OLUR canim ama msn adresini özelden göndermeliyiz

rady aramıza hos geldın canım lıste ılk sayfada.tedavının hangı asmasındasın.nerde tedavı goruyon canım

canım ben daha farlutal kullanıyorum adet olmak için.gecikti çünkü adetim.5-6 güne kadar olurum.sonra da 3. günü iğnelere başlıycaz allah nasip ederse.
istanbul bahçelievler medicanada başladım.doç dr süha sönmezle.

bir silahım olsaydı eğer
yoksulluğu şakağından
kaybetmeyi kalbinden
ve sensizliği alnının tam ortasından vururdum
düzmece duygular harcım değildi
uzak denizlerin fırtınasıydım
karlı dağların kekliği
yoksuldum ama onurluydum
şimdi ne sen varsın ne o eski sevdalar
olsun üstüme devrilsede bu sağar karanlık
akşam olur şairlere gün doğar
bir kerecik söyle demiştin söyleyememiştim
işte şimdi söylüyorum
seni çok seviyorum
HAYAT BANA YıNE YALAN SÖYLEDı
O EN GÜZEL YILLARIM ACILARA YENıLDı

gullucan bende fb. kullanamıyorum o yüzden oklava dedim :) anlamadın sanırım :) herkes buraya takılacak yok öyle fb msn....
gurbet kuşu merdane diyince cadı dedim kendime :) güneş çok güzel gibi duruyor ama dışarısı nasıl ayaz bizde öyle derler eşşek öldüren :)

kizlar bu fertilaid ne ise yariyor dier topiklerde görmüstüm ama tam olarak ne ise yaradigini anlamadim yumurtaliklara faydasi oluyormu aceba??

canim ya burdada hava buz gibi insanin disariya cikasi gelmiyor bide sisli insanin icini kapatiyo yineki sizler varsiniz kizlar :1hug:

evet ilk denemem benim.
aşılama yaptırmadım ama ben.direk tüpe geçtim.3 ay ovulasyon takibi yapıldı.sonuç alamadık.yumurtalar gelişti çatladı ama döllenme olmadı.soktorum laparoskopiyle kanallara bakalım.açmayı deneyelim dedi.ama laparoskopiden sonra tedavi olmadan 1 sene beklemek gerekiyormuş.doğal yolla hamile kalıınabilme ihtimali oluyormuş.bize de 1 yıl fazla geldi.o yüzden tüpe karar verdik.4 buçuk yıllık evliyiz.2 yıldır korunmuyoruz.

fertilaidi bilmiyorum.o vitamin galiba.
ben farlutali adet söktürmesi için kullanıyorum.

Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime
Şimdi ben nerdeyim Sen nerde
Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme
Şimdi ben nerdeyim Sen nerde
Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur ...
ağlama göz bebeğim biraz daha dur
yüreğime basa basa içimden yar gidiyor
ağlama göz bebeğim biraz daha dur
YANIYOR ÖMRÜM
VALLAH YAĞMUR ÇAMUR DEĞMEDı YÜREĞıME
SÖYLE AY DOĞMADAN DÜŞMESıN YAŞ GÖZÜME
SÖYLE YAĞMUR SÖYLE DEĞMEDEN YÜREĞıME
SÖYLE GÖKYÜZÜNE O NERDE

çok fena duygusala bağladım dimi hihhihihihi
nevinnnnnnnnnnn nerdesinnnn coştur bakalım :))))))))))))))))

gizemim canim yine döktürüyorsun kaydirigubbakcemile5

az kaldı gizem bekle gelecekler listeye baktımda ne kadar çok ve bizler pc- net kullanan insanlarız yumurta toplamada kaç kişi vardı merkezde benimle birlikte......

birde bi bayan vardı 3. denemesiymiş kaç tana transfer edildi diye sordum 5 demez mi şok olmuştum banada 4 tane hazııırrrr dedi neee dedim 4 müüü eşime söylememiz lazım bu konuyu hiç konuşmadık bize bilgi vermediniz bu arada masadayım sonra eşimi aradı telefonla o da bana bırakmış ( top bende hiç sorumluluk almak istemez bu erkekler :) sen istedin demek için :) bende 3 dedim......

rady canim bu tüp tikanikligi icin süt ile maydonoz buhari varmis hic denedinmi? ben yeni duydum ama bi kac ay gec sin denemeyi düsünüyom baska topikte okumustum tüpleri tikali olan bi arkadasimiz bu kürle normal yoldan hamile kalmis

ya meldir ben anlamiyorum, nasil 5 tane koyabiliyorlar... burda bana dondurulmusu bile 1 tane koyuyorlar... bir duysalar turkiyede 5 tane transfer ettiklerini heheh

canim senindemi transferin oldu? kacinci günündesin peki? insallah tutunur bebeklerin

kuşum valla daha çok döktürecemde kızlar beni oklavayla kovalayacaklar sonra
içleri karardı hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…