Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

he çekerse yakarım seni :)))

şimdi bişey belli değil gizem listeye adımın yanına yarı hamile yaz :))))))))))

5 gün oldu çok şükür sonuda güzel olur inş.

kız haticem geçen okumuşsun bana 50 tane ağzına sağlık canım yazamamıştım hep aklımdaydı yüreğine sağlık bacım

canim bizde sorun benim tek tüpüm tikali ondan tüp yaptirdik bademi tuzlu yada tuzsuz bilmiyorum gecen tv de izledim orda bi aktarciydi galiba tam bilmiyorum o söyledi haftayada sogan buharini söyleyecekmis.
KIZLAR SIZDE IZLEYIN BU SOGAN BUHARINI BELKI ISINIZE YARAR COCUGU OLMAYANLAR ICIN GALIBA GÖSTERECEK KANAL 7 DE SERDEMIN MUTFAGI CUMARTESI PAZAR GÜNLERI BEN GECEN PAZAR GÜNÜ SEYRETMISTIM

kızlar amma yazıyosunuz yaa
arada bakayım deim okuyamıyorumki

rady cnm ekledim seni listeye

ilayda79 şimdi senide ekleyeceğim

kuşum tatlım nasılsın yaaa evet biraz gecikti ama az önce hasta oldum ne yazıkki hep böle olur zaten sabah test öğlen hasta :)))))))) aman napim yaa üzül üzül nereye kadar allahın takdiri

canım ben transferden 16 gun sonra adet oldum normalde 5gun surerı 7 gun surdu cok sukur ara kanama felan gelmedı canım benden suan ıyım yanı doktora arayıp sorsaydınya aklında kalmasın canım yaa.senden doktorun kromzoom testı ıstedımı canım.bızdende ıstemezmıs ama laboratuarda yumurtan gec dollnedı oyuzden bır problemmı var dıye yaptırdı canım

ben 15 gün soğan kürü içmiştim ama bi işe yaramadı galiba.pkoyum ben.ve tek tüpüm tıkalı.yine düzensiz oldu adetler.hiçbişey değişmedi.ama belki 2.ve 3. aylar içseydim faydası olurdu.bilemiyorum

gızem soru sormusutum cıddı olarak ama sen bana hııııııııııııc cevapppp vermıyon
kaprıs yapıyom ıste ohhh cnıma degsın kusutm sana
desene kzım belamısın nesın yaa bır suru ıs var bırde zaten tutmadı moralım bozuk bır de sen desene kııız

gurbet kusu bende denk gelmısıtım kanal7de o programa ama esımın cnı sıkıldı degıstırdı yaa neyse bakayım ınternette bulabırmıyım sagol gulum benım

canim birsey degil..Insallah tutunurlar bebislerin...
ha nevin, sen nasil olduda 3 taneye izin verdin bir taneden fazla istemiyordun ehehe

rady aramıza hos geldın canım lıste ılk sayfada.tedavının hangı asmasındasın.nerde tedavı goruyon canım

CANIM YA gizemim üzülme tatlim hayirlisi böyleymis. elden bir sey gelmiyo taktir ALLAH IN bende iyiim sok sükür ama umutlarimizi yitirmemeliyiz arkadasim kaydirigubbakcemile5

gızem canını sıkma saka bır yanada moralını duzeltmek ıcın saklabanlıklar yapıyom ısste benımde canım sıkılıyor ne yapcaz hayat heeep ımtıhanlardan ıbaret olsun tekrar dıyorum senle kocan saglıklı olun en onemlısı bu cocugunuda cocuklarınıda olur allahın ıznıyle

kız anam dökümcü arıyoz biz alüminyum döküm operatörü söle bakem senin erin ne iş yapar
gizem teşekkür ederim canım
liste nerde.ilk sayfada mı
evet cnm ilk sayfada

rady canim hos geldin sanim sogan kürü pkolular icin ilk 15 gün sonra 3 ay her adtine 10 gün kala 10 gün yapiyosun diye duydum benimde tek tüpüm kapali seninle ayni kaderi paylasiyoruz canim

CANIM YA gizemim üzülme tatlim hayirlisi böyleymis. elden bir sey gelmiyo taktir ALLAH IN bende iyiim sok sükür ama umutlarimizi yitirmemeliyiz arkadasim kaydirigubbakcemile5
evet cnm aynen öle napalım
ben bu kadar umutlanmazdımda sperm sayısı 4 milyondan 16 milyona çıkınca tmm dedim budefa tuttu herhalde ama psikolojik bir gecikme yaşadım sanırım baksana testten hemen sonra oldum :)))))))

kız güllücan iyiyim ben merak etme ben neler atlattım rabbimin izniyle bu bana vııızzzzz gelir tırıııssssssss gider :)))))

kıss gullucan sabah erkenden kaçtın tam öğle yemeği vakti gelmişsin kimseee yoookkk diye :)) olmaz tabi.
fb yazışıp duruyorsunuz burayı ihmal edeni almam topiğe ona göre gelir oklava kafasına

ayy kendimi çok cadı gördümm :) dışarda eşşek öldüren güneşi var ama ben mutluyum güneşin aydınlığı içimi ferahlatıyor :)

kızlar benım fb yok tamam mı meldır hanım sana merdane gelıyor sımdı tamammı meldırcım ayyyyol
gızem benım erım elektırk teknısyenı ama suan boru operatorlugu yapıyor
tamam demekkı bıze uymuyor bakımcı felan lazım olursa sosyal haklı bır yer yane yoksa bız tupu nasıl yaparız 554 tl ıle canım hak verın yanı nasıl yapılır

gurbet kusum benım fb yok esım ızın vermıyor ama msn den gorusmezmıyız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…