he çekerse yakarım seni :)))
şimdi bişey belli değil gizem listeye adımın yanına yarı hamile yaz :))))))))))
5 gün oldu çok şükür sonuda güzel olur inş.
kız haticem geçen okumuşsun bana 50 tane ağzına sağlık canım yazamamıştım hep aklımdaydı yüreğine sağlık bacım
kızlar amma yazıyosunuz yaa
arada bakayım deim okuyamıyorumki
rady cnm ekledim seni listeye
ilayda79 şimdi senide ekleyeceğim
kuşum tatlım nasılsın yaaa evet biraz gecikti ama az önce hasta oldum ne yazıkki hep böle olur zaten sabah test öğlen hasta :)))))))) aman napim yaa üzül üzül nereye kadar allahın takdiri
kız anam dökümcü arıyoz biz alüminyum döküm operatörü söle bakem senin erin ne iş yapargızem soru sormusutum cıddı olarak ama sen bana hııııııııııııc cevapppp vermıyon
kaprıs yapıyom ıste ohhh cnıma degsın kusutm sana
desene kzım belamısın nesın yaa bır suru ıs var bırde zaten tutmadı moralım bozuk bır de sen desene kııız
evet cnm ilk sayfadagizem teşekkür ederim canım
liste nerde.ilk sayfada mı
evet cnm aynen öle napalımCANIM YA gizemim üzülme tatlim hayirlisi böyleymis. elden bir sey gelmiyo taktir ALLAH IN bende iyiim sok sükür ama umutlarimizi yitirmemeliyiz arkadasim kaydirigubbakcemile5
gızem canını sıkma saka bır yanada moralını duzeltmek ıcın saklabanlıklar yapıyom ısste benımde canım sıkılıyor ne yapcaz hayat heeep ımtıhanlardan ıbaret olsun tekrar dıyorum senle kocan saglıklı olun en onemlısı bu cocugunuda cocuklarınıda olur allahın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?