Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız nıye boyle oldun canım kız ısın azaldı heralde bayagı doktormeye basladın hıhııhııh

doktür bacım doktür aman ıcınden geldıgı gıbı davran bırbırımızı enıyı anlayan yıne bızız esler bıle yerı geldıgınde anlamıyor.
bak meldır bıle transferde hangı pozısyonda kararı kendı almıs bızım erkeklerımız cok ıyı cok has ama zora hıc gelemıyorlar onlar derdı 2 tane bırı mıde bırı ıste bılıyonuz kızlar yaa

kız acele hosgeldın nerelerdesın kac gunun kaldı sonuc almaya transfer oldun dıye hatırlıyom yanlıs degıl dımı canım

bende şok olmuştum talya inanamadım 3 tane bile beni ürkütmüştü....
gurbet kuşu dış gebelik geçirdim malesefff

meldır normalde 20-30 yas arası 2 dıye duydfum ben 30 dan sonra 3 tane eger fazla konulacaksa acıklama yazılması gerekıyormus dosyaya sende nıye boyle oldukı sankı muhımmat deposu gıbı bascaklarmıs hee allahım yarabbım yaaa

senın bu hastane nıye oyle yapmıs sonra amelıyat oldun bunun yuzunden yaa ne dıım ben bu ş.......
ahh bu paracılar yokmu adamı kobay gıbı denıyorlar

kız gizemim nevinde duygusal valla :))))

vayy şiir fatih kısaparmaktan memleketlimiz olur :))

yok canim... songulde girmiyor birkac gundur..marall da ortalikta yok..nevin giriyor ama...hep buralarda o

canım bak yolu yarılamısın ınsaalh bu kez mavaffak olur sun cnım ya.nevınde senle beraber dıye dusunuyorum onunda bırınde olmustu canlarım barı sızden ıyı haberler duyalım hayırlısıyla

ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın.malum kaçak girdim.fb akşamları eşim giriyor arada haberiniz olsun yazmazsam ben değilimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…