Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canim daha cikamadim, bunuda yaziyim cikacam...
Ben sigara icmiyorum ama esimden biliyorum birakmanin ne kadar zor oldugunu. Insallah en kisa zamanda tekrar birakirsin. Yasadiklarin hicte kolay degil. Ama unutmaki senin 1 tane embryon sana tutundu. Insallah bir sonraki tedavinde yine sana tutunur ve 9 ay sonra kucagina alirsin.

evet ben kaldım sadece güllücan bizim hastane büyük değil ama her birimde nöbetçi oluyor ben laboratuvardayım yazın çok yoğun oluyor şimdi daha iyi ama ne zaman hasta geleceği belli olmuyor gece 12 , 3, 5 hiç farketmiyor gelincede çalışıyorsun işte haftasonuda çalıştığım oluyor yani ne zamana nöbet gelirse o zaman çalışıyorum işte tabi sadece gündüz gittiğimde oluyor ama yazın 8-10 gecem diğer zamanlarda da 5-6 gece hastanede kalmış oluyorum
alıştım artık sadece tedavilere gidince ayarlamak zor oluyor onun dışında memnunum yani

sağol haticem sağol inşallah bırakırım evet 1 tane tutundu inşallah bundan sonra daha kolay olur
hepimiz hamile olalım da burası şenlensin inşallah sağlıcakla tabi

ooooooooo herkes kacmıs hadı bende baska topıklerde gezeyım barı

ayy eylulucum sen kac senelık memursun
saglık bolumunden mezunsun dımı
ya bende kpss sorularına bır baktım 2008 oyle zor degıl ama matematık cok fena geldı
ben gıda teknıkerıyım ama ne kadar alınıyor felan hıııc anlamdım yaa cok zor alımlar ne yapcaz bende devlet kadrosunda calısmak ıstıyorum 2 yıllık ve lıse mezunları alımı 2 yılda bırmısya hanı bu yıl var bıde esımede dıyom beraber gırelım ama cok saskınım

canım ben çok yıllık memurum ya 13 yıl 2 ay oldu 2 yıllık laboratuvar mezunuyum düz lise çıkışlıyım sen gıda teknikeriymişsin eşindemi aynı bende tam ne kadar alınıyor bilmiyorum ama canım se4n iyice bak araştır belki başka bölümleride tercih edebilirsin matematik zordur eminim yıllar geçti artık unutmuşum bende inşallah sınavlara girerde kazanırsın canım inşallah

Valla gezcem dedım gezemedım
arkadasımla msn gorusuyodum canım
hossgeldııın

meldircim günaydın canım iyilik işte dolanıyorum buralarda ütü yapıcam ama çok üşeniyorum kalkamıyorum bir türlü sen nasılsın canım

Kız senın yasın kacta bu kadar oldu gırelı
esım elektrık teknısyenı.
Yanı sende saglık bolumu mezunu degılsın dımı cunku bende kendı ısımı yaparken hep laboratuarlarda calısısıyorum kalıte kontrolcu olarak canım.ınsaalh cok talep var bakalım sımdıdıen baslamak lazım yaa.

Zaten ben geldımmı ne hıkmetse herkes kacıyor offfffffff yaaaaaaa

bende iyiyim kızlar çalışıyoruz işte oturmaktan yoruluyorum tel. başında nette gez dur :)

Ankarada erkek infertilitesi konusunda başarılı merkezler hangileri? Bilgi sahibi veya deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

canım ben 35 yaşındayım 21 yaşında falan başladım ben önce liseyi bitirdim sonra üniversiteden sağlık yüksek okulu laboratuvar bölümünü bitirdim daha sonra 2 yıl yine başka bir bölüm okudum ama bende 3 yıl falan tayin için beklemiştim o zaman yeterlilik sınavları vardı ona girmiştim inşallah canım herşey gönlünce olur
yani canım ben sizlerden bayağı büyüyüm ama ruhum genç ruhum

bende radyoloji teknikeriyim arkadaşlar.özel hastanede çalışıyorum ama ben.memur olmak çok güzel yaa.hele de bizim meslekte.5 saat çalış git evine.

Ankarada erkek infertilitesi konusunda başarılı merkezler hangileri? Bilgi sahibi veya deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

merhaba ank. benim bildiğim kaan aydos var bizde erkek inf. yok ama hep onun ismini görüyorum.....

yojimbo canım keşke bilsemde cevap versem ben çok uzağım oralara ama bilgisi olan mutlaka vardır burda inşallah herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…