valla elimden geldiği kadar dikkat ediyorum işte bekarken bu kadar değildim ailemden biraz uzaktaydım arkadaşlarımlakalıyordum haliylen çok dikkat edemiyordum evlenince daha düzenli oldu tabi ama çocuk düşünmeye başlayınca artık herşeye dikkat eder oldum zaten ben sebzeciyim etlen fazla aram yok ama sırf faydası olsun diğe arada yiyorum meyvede yerim
sizin oralarda haklısın hormonludur burda da var ama benim yaşadığım yer küçük annemler yazın köye gider bizde hep bahçeden yeriz o zaman kışlığada yapar bir sürü şey banada verir sizlere göre iyiyim tabi ki
ben sadece sigara konusunda dayanamıyorum önceden çok içerdim bu tedavilerde bıraktım ama bebeğimi kaybettikten sonra yeniden başladım eskisi gibi içmiyorum ama yinede içiyorum işte
ayy eylulucum sen kac senelık memursun
saglık bolumunden mezunsun dımı
ya bende kpss sorularına bır baktım 2008 oyle zor degıl ama matematık cok fena geldı
ben gıda teknıkerıyım ama ne kadar alınıyor felan hıııc anlamdım yaa cok zor alımlar ne yapcaz bende devlet kadrosunda calısmak ıstıyorum 2 yıllık ve lıse mezunları alımı 2 yılda bırmısya hanı bu yıl var bıde esımede dıyom beraber gırelım ama cok saskınım
Kız senın yasın kacta bu kadar oldu gırelı
esım elektrık teknısyenı.
Yanı sende saglık bolumu mezunu degılsın dımı cunku bende kendı ısımı yaparken hep laboratuarlarda calısısıyorum kalıte kontrolcu olarak canım.ınsaalh cok talep var bakalım sımdıdıen baslamak lazım yaa.
Ankarada erkek infertilitesi konusunda başarılı merkezler hangileri? Bilgi sahibi veya deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?