Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hatçem maralla tlf görüşüyoruz merak etme gayet ii o da sizi soruyoo
hanım kaynanasında yatıyoo internet yokmuş orda sıkılıyomuş eşi de yok yanında bi de kaynana yanında ben arıyorum arada o arıyo sıkıntısını gideriyorum hihihihiiii

nevin zilliisi diğer topiklerde gezdin bei yine kaçırdın hahahahahhhhhhaaa

yarın yazmaya çalışıcam kıslarr öpüyorummmm

mgunaaaaaaaaydııııııııın
kız gızem naber ıyımıısın
meldır canım sen nasılsın

mersınlı hadı bakalım senden ıyı haberler beklıyoruz canım
nısacım ben senı ılk defa goruyorum ınsaallah buk ez bebegın sımsıkı tutunur cnım allah hepınızın ve hepımzıın yardımcısı olsun

songuuuuuuuuuuul kız ben yoken gıt bakalım sana hesabını sormak lazım ama el ermıyor goz gormuyor yaaaaa

aaaaaaaaaa yeter bız senı bu saatte gorcekmıydık
canım allah kavustursun kocacıgın gurbete gıtmıs zor canm allah sag salım bulusmayı nasıp etsın

kızlar bır ımkanı olsa hepımız en ortak bır yerde bulussak yaaaa
yuzyuze gorussek tanıssak daha canlı dertlessek
kız gızem kuralım bır dernek cıder nasıl kurmus bak
bız yapamazmıyız o sehır senın bu sehır benım gezerız anasını sataım olmazmı kız

hoşbulduk canımopuyorumnanaktan

canım kardesının ınş.bebışı tutar canım ya dr.kim?:hulya:

canmım biz adana ya çukurova ünverstesine gidiyoruz dr doç levent bey sen nereye gidiyorsun

aaaaaaaaaa yeter bız senı bu saatte gorcekmıydık
canım allah kavustursun kocacıgın gurbete gıtmıs zor canm allah sag salım bulusmayı nasıp etsın

teşekür ederim balım
kız kadeşimi dr götüreceğiz ya biraz uzak onun için eken kaltım sizlere bakim dedim

günaydınn kızlarrrr yeni gün hepimize güzellikler aydınlıklar getirsin inşallah :)

valla kızlar kuralım bizde bir dernek

kızlar ben çıkıyorum
dualarınız eksik etmeyin

kızlar günaydın ben tüm gün olmayacağım
evdeyim çok ağrım var
zaten dün akşam tv de çıkmış artık kadınlara ayda 5 gün hastalık izni var hihihiih
ilk uygulayan ben oldum sanırım

aa geçmiş olsun gizemcim bu işe çok sevindim gerçekten uygulamaya geçerse iş yerleri kabul ederse eğer ohhhhh hihoyyyt

sağol cnm benim mahvoldum sabah kadar yaa geçte adet oldumya aklıma kötü şeyler geliyo çokta sancım var bişimi vardı acaba
insanın dili varmıyor sölemeye

işyerleri kabul etmek zorunda kalır bence yasa çıkmış herhalde

kızzzzzzzzlllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
ya yataktan kalkamıyorum bi türlü of nerdesinizz

kız nevin kahvaltıyı hazırladınmı geliyorummm

gizemcim resmi gazeteye baktım göremedim canım keşke öyle bir şey olsa 3 güne bile razıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…