Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydın kızlar evet bende gördüm akşama kadınlara böyle bir şans verdiler ama bence işverenlerin işine gelmez,bence işe alırken bunu göz önünde tutup erkek alırlar ve bayanların şansı birz daha düşer.sizce nasıl olur?

Gizem canim gecmis olsun. niye bukadar agridiki? acaba gec geldigindenmiki? Insallah simdi biraz daha iyisindir.

iyiyim haticem kahvaltı yapıyorıum burayada bakıyorum arada
sen nasılsın canım

bende iyiyim canim..demek kahvalti yapiyorsun... benim karnimda ac.. bugunde aksine ekmek getirmedim yanimda.. cikolata ve meyvelerle idare ediyorum artik.

gizemcim geçmiş olsun canım çok kötüdür adet ağrısı bilirim hayatım felç oluyor iş yapamaz duruma geliyorum şu izin durumuda iyiymiş yasa kesin mi acaba beni pek etkilemez ki bizde nöbet sistemi var zor yani bu izin

bugun ben fazla kalamiyacam nette. derse hazirlanmam lazim, oglen ders verecem.
sen calismiyormusun bugun eylul?

ah imkan olsada uçup gelsen ben seninde karnını doyururdum ben meyve yesem daha çok acıkıyorum çikolata pek yemiyorum zaten tabi bunlar alışmaya bağlı yemene dikkat et ama simit falan yokmuydu

bugün kimsede yok sendemi gidicen ben evdeyim yarın 24 saat çalışıyorum yani topluca 3 günlük birden çalışıcam

ah imkan olsada uçup gelsen ben seninde karnını doyururdum ben meyve yesem daha çok acıkıyorum çikolata pek yemiyorum zaten tabi bunlar alışmaya bağlı yemene dikkat et ama simit falan yokmuydu

yok kiz burdakiler ne bilsin simiti falan... asagida yemekhane var ama, benim yiyebilecigim fazla birsey yok. artik biraz sonra disariya cikarim, disardan birseyler alirim..zaten meyvede beni doyurmuyor..ama mecburen..
Cikolata falan yerim ama fazla degil kilo yapiyor diye. elimden geldigi kadar dikkat etmeye calisiyorum, zaten su son ara almisim biraz kilo

tabi haticem ya unutmuşum onlar ne bilsin simiti poğaçayı zordur ama ev dışında yemek konusu ben de ev yemeği olsunda ekmek peynir olsun tercih ederim
kız ben çikolatayı kilo için demedim o aklıma gelmemişti sağlıklı beslenmek anlamında demiştim
ah şu alınan kilolar verilmiyor bir türlü hele bu tedavilerde de alınıyor kilo

hehe kiz bende dikkat ederim saglikli beslenmeye, ama galiba seninki kadar degil..Daha dogrusu vaktim olmuyor herzaman saglikli beslenmek icin. Yoksa sebzeye falan bende cok onem veririm, birde gunluk meyve yemeye calisiyorum.. Ama burdakilerin hepsi hormonlu...Genelliklede tadlarida olmuyor. Ah turkiye oylemi... galiba artik buyuk sehirlerde oyle olmus..ama koyde yasayanlar falan genellikle saglikli yasiyorlar, bahcelerinde yetistiriyorlar..

yasak degilmi okadar calismak'? burda enazindan yasak.. tabiki meslekten meslege degisiyor ama. 24 saat cok fazla ya

bu yasak olacak bir şey değil nöbetli çalışılan yerlerde 24 saat oluyor bu da daha çok hastanelerde oluyor başka yerde pek olmaz ama 8 saatten fazlasını daha sonra izin olarak kullanıyoruz uzun oluyor biraz ama sonrasıda evde oluyorum iyi oluyor bak kaç gündür evdeyim

evet haklisin sonrasi icin cok guzel.. haftada 2 gun 24 saat calisirsan geri kalan 5 gun bos sayilirsin...
neyse eylulum ben cikiyorum...islerimi bitiriyim.. sonra gorusuruz canim

valla elimden geldiği kadar dikkat ediyorum işte bekarken bu kadar değildim ailemden biraz uzaktaydım arkadaşlarımlakalıyordum haliylen çok dikkat edemiyordum evlenince daha düzenli oldu tabi ama çocuk düşünmeye başlayınca artık herşeye dikkat eder oldum zaten ben sebzeciyim etlen fazla aram yok ama sırf faydası olsun diğe arada yiyorum meyvede yerim
sizin oralarda haklısın hormonludur burda da var ama benim yaşadığım yer küçük annemler yazın köye gider bizde hep bahçeden yeriz o zaman kışlığada yapar bir sürü şey banada verir sizlere göre iyiyim tabi ki

ben sadece sigara konusunda dayanamıyorum önceden çok içerdim bu tedavilerde bıraktım ama bebeğimi kaybettikten sonra yeniden başladım eskisi gibi içmiyorum ama yinede içiyorum işte

kızlarr naber
eylulcum tek senmı kaldın topıkte

gııızeeeeeeeeeem canım gecmıs olsun oyle kotu kotu dusunme cunku adet gec kalınca ınsanın ıllkkı sancısı cok oluyor yaa ayy cok zor allah sıfa versın canım

meldır sen ne yapıyon kız

eylulcum sen yatıyon dımı ohh n guzel ama bız yatarkende sen 24 yapıyon zor ya sen buyuk hastanedemısın orda gece laboratuarda calısıyormu canım

ahhhh hatcem turkıyede bozuldu ama yurt dısı kadar degıldır heralde dımı canım ya allah kolaylık versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…