ah imkan olsada uçup gelsen ben seninde karnını doyururdum ben meyve yesem daha çok acıkıyorum çikolata pek yemiyorum zaten tabi bunlar alışmaya bağlı yemene dikkat et ama simit falan yokmuydu
bugün kimsede yok sendemi gidicen ben evdeyim yarın 24 saat çalışıyorum yani topluca 3 günlük birden çalışıcam
tabi haticem ya unutmuşum onlar ne bilsin simiti poğaçayı zordur ama ev dışında yemek konusu ben de ev yemeği olsunda ekmek peynir olsun tercih ederim
kız ben çikolatayı kilo için demedim o aklıma gelmemişti sağlıklı beslenmek anlamında demiştim
ah şu alınan kilolar verilmiyor bir türlü hele bu tedavilerde de alınıyor kilo
yasak degilmi okadar calismak'? burda enazindan yasak.. tabiki meslekten meslege degisiyor ama. 24 saat cok fazla ya
bu yasak olacak bir şey değil nöbetli çalışılan yerlerde 24 saat oluyor bu da daha çok hastanelerde oluyor başka yerde pek olmaz ama 8 saatten fazlasını daha sonra izin olarak kullanıyoruz uzun oluyor biraz ama sonrasıda evde oluyorum iyi oluyor bak kaç gündür evdeyim
hehe kiz bende dikkat ederim saglikli beslenmeye, ama galiba seninki kadar degil..Daha dogrusu vaktim olmuyor herzaman saglikli beslenmek icin. Yoksa sebzeye falan bende cok onem veririm, birde gunluk meyve yemeye calisiyorum.. Ama burdakilerin hepsi hormonlu...Genelliklede tadlarida olmuyor. Ah turkiye oylemi... galiba artik buyuk sehirlerde oyle olmus..ama koyde yasayanlar falan genellikle saglikli yasiyorlar, bahcelerinde yetistiriyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?