Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

nasıp dmemkı canım bızde donmusta yok
sende donmus kaldımı bır de sızde kromzom testı ıstedımı doktor

canim evet dondurulmusum var daha.. bana sadece 1 tane transfer ediliyor o yuzden kaldi.
kromzom testi istemediler..onu herkeze yapmiyorlar.. yapincada zaten 3 ay sonucu bekliyormusun...

neyse canım yaa ben senı okumandan engellemıyeyım sen bana sonra cevay yaz

ben yazana kadar sen cvpları yazdın bıle bızımde laboratuarda ıstenılen saatte dollenmmıs bıraz gec dolllenmııs bu yuzden ıstedı kromozom testını doktor .turkıyede devlet hastanerınde 1 ayda ozlede 3 haftada cıkıyor sonuclar.cok ıyı yaa donmusun olması hemde 1 embrıyo transfer olmasıda cok ıyı burda bıldıgım 20-30 yas arası 2 tane ama her hastane uymuyor heralde buna meldıre baksan 4 tane bırden verceklermıs ne kadar sacmalık yapıyor bu hastaneler tabıkı hepsı degıl ama meldır akılllılık yapmıs allahtan

meldııır huhu kız nerdeısn kactın yıne benden canııım

evet gullucan canim ya... hatta birisine 5 tane transfer edildigini duydugumda sok oldum... 5 cok fazla ya..hani hadi bir kac negatif sonuc aldiysan olabilir belki ama ilk seferde hemen 4 veya 5 tane koymak cok fazla..

ok canım sen toplanıtnı halllet bız burdayız ınsaalh bır aksılık olmazsa

kızlar merhaba
geçmişi okuyamadım
kusura bakmayın bu günde geç geldim çok hastayım sizi özledim
dün bütün gün yattım evde (((((((((

ınsanları bazıları kobay gıbı denıyor sankı muhımmat deposu kadınlar yaa dusunsene 5ının bırden tuttugunu ne kadar sacma.

ayyyyyyyyy gızeemımm hosgeldın canım neyın var adetınden dolayımı hastasın yoksa baska bır sebepmı var canım kendıne dıkkat et kuzucum

hoş geldin gizemcim geçmiş olsun .
talyacım ilk denememde bana 4 tane embiriyomuz hazır diyince şok olmuştum napacağımı şaşırdım.
yanımdaki kadınada 5 tane koymuşlar diyen bendim :) gerçekten başkası dese inanmam ama ben o kadar embiriyoya cesaret edemem sanırım ya hepsi tutsa ! bu iş ticarete döndü artık çok yazık....

yanı cok yazık nedemk oyuncak olmus kız bu ne bızım bır sey
bende toplantıda duymusutum esı azospermıs kadına doktor demıskı sana gel tup yapalım ama esın bılmesın ama demıs zencı cıkarsa artık oda sansına demıs duusn yanı adam kadına ne teklıf edıyor kadının madem cocugu bu sekılde kazanası olsa para nıe versın gıder 2 dakıka dısını sıkar yıne p..... dogurur allah dogru ınsanlara denk getırsın bızı valla ne yazık yaaaa

yuhh yani bu kadarda olmaz kimlere kaldık ben dün ünlü bi dr. mail attım bakalım bana nasıl cevap gelecek ! merakla bekliyorum.

TŞK EDERıM KIZLAR
adetimden dolayı çok sancılandım hala aynıyım ama geldim mecburen işler beklemiyo malum maaş zamanıda gelmezsem olmaz

kızlar ne düşünüyorum ben şimdi donmuşlar kullanılırsa benim tedavilerin toplamında 6. deneme olacak olmadı diyelim 2. tüp bebek hakkım var ama ondan sonrası için ben artık düşünmüyorum desem ! denemeyi benim gibi düşünen var mı? bilmiyorum vucuduma bu kadar hainlik yeter diye düşünüyorum kafam çok karışık gerçi olmuyorsa niye zorlayım diyorum sonra da ya pişman olursam diyorum siz ne düşünüyorsunuz?

meldirim cnm benim böle düşünme tatlım tıp ne zaman derseki tamam artık bırakıyoruz son ozaman
biliyorum maddi manevi çok zor ama elimizden gelen herşeyi yapmalıyızki
ileride keşke dememek için
şimdi bunları düşünme
sadece donmuşlarına odaklan tatlım bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…