Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yeterciğim sen nereye karar verdin mrkez olarak.

cnaım henüz karar vermedik belki sesin gittiğin merkese yada başken olacak ama
karışığım işte önceki başarısız sonuçlardan dolayı

ewt yeterciğim çok kötü Allah kimsye yaşatmasın benim 2. de kötü oldu ya herşey güzeldi dr ikiz beklioz dedi ama olmayınca insan bi kötü oldu tam 1 ay oldu benim sonucu öğreneli.

KIZLAR BEN KAÇTIM DAHA KÜÇÜN AŞKIMIN YANINA UĞYARACAĞIM
ŞıMDı KAPILARDA APPA DıYE BENı BEKLıYORDUR

ewt yeterciğim çok kötü allah kimsye yaşatmasın benim 2. De kötü oldu ya herşey güzeldi dr ikiz beklioz dedi ama olmayınca insan bi kötü oldu tam 1 ay oldu benim sonucu öğreneli.

canım inşş bu sefer güzel bir sonuçla bebeşine kavuşursun inşşşş
her güz hepimize dualar ediyorum
rabim dualarımızı ve kucaklarımızı boş bırakamasın

gunaydin kizlar....
gizem yok bugun galiba..Insallah hersey yolundadir canim benim..Karin agrin falan gecmistir insallah..

hakkımızda hayırlısı olsun ama ben merkez değiştirmiycem çünkü dr um çok iyi memnunum.

biraz daha tedavi zamanımız yaklaşsın senin dr bende görüşmeye gideceğim

ayyy canlarıkm benım cok olmasının demekkı cok faydası yok 10 tane olsun ıyı cekırdeklı olsun hee
azra ıkıncıde kac yumurta toplandı canım sende
eeeeee yeter sen ne yaptın okadar yumurta olmamıs bır dahamı baslamıstın tedavıye
azra sızde problem neydı ılk tup bebege karar verırken yanı

gunaydın talyacım nasılsın evet bugun gızem yok yıne artık meldırle benle ıdare et canımcım:::::))))

iyiyim gullucan canim.. bu nete takildim takilali isyerinde islerim hep aksadi heehhe.. birazdan bende cikcam zaten... sen nasilsin?

aynen kız benım bıle aksıyor ama gırmeden yapamıyoum ya
nereye cıkıyon kız bende cok sukur ıyıyım

kiz biraz sonra toplantim var, hazirlanmam lazim... dosyayi falan bi okuyum... 20-25 dakika sonra cikcam ama

canım bızde esımde sperm cok dusuk bende bır problem yokdedıler tahlılerım de temızdı gercı.ama yınede ılk denemede olmadı ıste nasıp

bağımlılık yarattı bu topik bizde paylaşımlar güzel olunca insanın merak etmemesi mümkün değil :)

ok canım sen oku canım benım sonra problem olmasın hollandadı hangı dıl kullanılıyor

aynen meldır esıme anlatıyorum bana sacmalayarak guluyor offffffff dıyor ne kadar bos bos zmanını harcıyon ınternette dıyor
bende kızıdm sen ne anlarsın dedım ona oyle degılmı bız yıne bırbırımıızı anlıyoruz kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…