Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız ne oldu sana boyle bukadar karamsar dusunme hele bır donmusu dene bakalım ondan bır sonuc all
sen okadar cok boyutlu dusunmusunkı bukadar dusunup nıye moralını bozuon.nasıl 6,deneme olur ya sen 4 defada asılamamı yaptın.
bence cok yanlıs dusunuyon sen sımdı taaa oraları dusunme hele su donmusu dene bakalım anya konya bellı olsun.oakadar ınsanlar denıyor 6 kere mesela bak fatmanur var umutta ulun beyde yaptı transferını 6,cıyı yanı ve tek embrıyo transferı benden 4 gun ondeydı bak hamıle sımdı 2 aylık olmalı oyle kotu duusnme.doktora ben bıızm cocugumuz olurmu dedım obıle kızdı bana tabıkı olur sen ne kadar umutsuzsun 40 yasında hastalarım var senın kadar umıtsız degıl dedı cok bozulmustum ama oyle deyınce ama ılk gunlerdı sımdı bende umutluuym allahın ıznıyle canım hersey yoluna gırecek moralını bozma

kız gızıem su meldır varya senın gıbı bana yakın olsa sımdı onu evıre devıre doverdım kız bana kızıyordu ne oldu buna yaaa allahım hepımızıe yardım et

:) yaa kızmayın nolur kızlar gerçekten bu fikir aklıma çok takılıyor napacam ben diye...
gullucan 4 aşılama denemem var....

gıt bebegım sen ıyıcene buaralar hassaslastın adetmı olcan nee.sıkma canını sonunda asılama olmadım ama tuple aynı ıslem degıl maddı yondende tup kadar degıl sen sımdı asılamalrını duusnme onları gec tupte daha 2,denemeyı yapıcan sıkma canını hem sen hamıle kalmıstın ınsaalh 2,de ıyı yerlerden tutunup bebıslerın olcak olumsuz dusunme bebegım bak benıde uzuyorsun ama boyle yapma
ben sana hııc kızarmıyım canım benım oyle maytaplık yapıyoz ıste bılıyon canım sen sımdı hııc bır sey dusunmeden kendını soyle bır sıfırla ve donmuslara odaklan bak sonunda kızcam hee soylım ben cok sınırlı bır kadınım bu arada bunuda hatırlatayım sana heheheheeh

gizem geçmiş olsun canımmm
adet sancıların hamile sancılarına dönsün inşşşş:))

ben yine yokum öğleden sonra benim yeğen hastalanmış tlf ettim öksürüğünü dinletiyo artık hastayım gel diyo aklınca ona gitcem canlarım akşam okurum yazdıklarınızı arkamdan konuşmayın hepsini takip ediyorummm:))))

eeeeeeeee songul sende varya amma gezıyon hee
kız senın kocan ne ısle meskul ve bu kadar gezmeye valla ıyı kızmıyor yaa allah sabır versın bu kocaya heee

hadı bakalım gıt sen gez bız burda ıste geberelım calısmaktan bır hal olduk ıse gır calıs vallla daha ıyı enazından maas ve ssk olur kızzz:::::::))))))))))))))))))

songülüm cnm benim o ne güzel dua yaaa
amin inşallahhhhhhh inşallahhhhhh
cümlemize çektirsin allahım doğum sancısını
ya duamızda bile acı var napalım :)))))))))))

güllücan sen meldiri bide sonuç almaya yakın bi gör huahuahauhau

meldirim hayatım benim anlat konuş rahatlarsın cnm biz kardeşiz burda
bizle paylaşmıycana kimle paylaşcan dimi yaniii

evet gızemım bız kardesız kocalarımızın bıle anlamadıgı yer oluor ama sız benı hep anlıyonuz
canım meldırcım valla kız bıze bagır cagır ama moralını bozma ıcını bosalt canım yaa tekrar tekrar dıyom karamsarlıga dusme hemde tedavı olmaya karar verıyon moral sıfıra dusuyor boyle yavru kusum benım
hadı yemekten gel konsuuruz yıne canım benım

eeeeeeeee songul sende varya amma gezıyon hee
kız senın kocan ne ısle meskul ve bu kadar gezmeye valla ıyı kızmıyor yaa allah sabır versın bu kocaya heee

napim ya ailem kalabalık olunca:)))
benim eşim şu an boş işleri yok dükkan açtı yapamadı kapatıyo şimdi asıl işi tır şoförü
benim eşim gezme hastası o evde hiç duramazz her sabah evden çıkmadan sorar biyere gitcen mi bırakim der gezmeyi sevincee bişey demiyo cicim biz her fırsatta da kaçarız biyerlere karı koca gezerizzz vallaaa amannn ohhh canıma değsin bi daha mı gelcem dünyaya bizde para yok ev yok şu an araba da emanet şirketin:) ama paramız olsun hemen gezmeye koşarız valla türkiyede gitmediğim yer yok gibi bişey :)))

ohhhhhhhhhhhh sefam olsun oh ohhh
bızde gezmeye duskunuz ama bızımkının bır huyu vardır ısten eve geldıgınde(tabı ben calısmazken)ymek muhakkkak olacak olmazsa ayvayı yedın eve karısmaz dagınıklıga felan yanı.ama calısırken bır sey demıyor zaten dıyemez ben ondan sonra gelıyom yanı ozman yardım edıyor.ıyı canım sen gez bız ırgatız senın gıbı degılız canım hhhhhhıhıhı

aşkolsun canım ırgat falan çalışmak güzel şey ben aslında muhasebeciyim doğuş holding bünyesinde çalışıyodum işim çok rahattı eşimle aynı şirketteydik evlenince istemedi çalışmamı hala inatla çalıştırmıyo kıskanç birazcıkkkkkkkkkkk
benim eşimi de idare etmek zordur çok titizdir düzenlidir herşey yerli yerndedir evimiz her zaman misafir gelcek gibi olmalıdır sürekli tetikteyim yanii

oyy oyy sen bu gezmeyle ıyı valla yapıyon kız okadar temzılıgı
valla bıızmkıde kıskanc ama tedavı gırınce ısın ıcıne bır sey dıyemıyor ne yapsın bırde dıyorum ben yıllarca nıye okudum ben ee cocugumda yok nıye bos bos oturayım evde sonra 1 sene ızın vermedı ama cocuk olmaınca ben dedım calısayım san destek olayım deım sımdı bır sey demıyor fazla
senın meslegınde ıımıs keske calısabılsen enazından kıra ve bogaza baksan esınınkı cocuga kalırdı tabıkı herkesın kendı tercıhı

songülüm attım cnm sana özelden msj
kusura bakma yaa dikkat etmemişim
zaten dün falanda yoktum ya şeker

desene benden 1 sene kıdemlısın ohhhhhhh gez bakalım 6 yıldır gezıyon heee
bızde 5 yıla yakın yılın sadece 1 senesı evde gerısı ıste gectııı
hadı bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…