Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canımsınn yaaa :)))) Şeniz

gizem resin üstüne sağla tıka özelliklere gir karala ve kopyala var onu tıka sonra sayfaya gel yapıştıra tıkla

bak esim sacimi boyatmama bile izin vermiyor.. ama bak dur ya, subatta turkiyeye geldigimde insallah kuafore gidiyimde boyatiyim...

meldir maasallah becerikliymisin canim benim.. ben hic becerikli degilim ya.. el becerim sifir..ama bak iyi yemek yaparim.. Allahtanki..

talyacım ben evde uzunca bir süre kaldım o dönemde mutfağa verdim kendimi her şey yapıyordum işe başlayınca daha çok kendimle ilgileniyorum mecburen insan içine çıkıyoruz diye .....
şimdide mutfakta değişik şeyler deniyorum tabi çalışınca daha değişik malz. alabiliyor insan birde burda bulabilsem tam istediklerimi genede elimden geleni yapıyorum :))
kızz gizem ist. geleyimde beni emin önüne götürün pasta malz. alayımmm ayy ne güzel olurduuu :))

azra sağ tıkladım özelliklere girim ama karala kopyala diye bişi yok yaaa

canım gizem resmin üstüne gel ve mause sağla tıkla ve adres olan yeri karala ve tekrar tıkla yapıştırı tıkla ondan sonra bizim yazdığımız yere gel orda dağ resmi gibi bişey var onu tıkla ve o sayfaya yapıştır de

Kız sen bayagı susulu kokonosun hee olsun kız herkesın bır alıskanlıgı oluyor yaa ben alısmamısım ne bıleyım ama sacımı boyamak ıstorum ama veto oluyor her defasında ouzden bende aman ugrasamam bende dogal dogal gezıyom

kız gızeem soyle kırmızı kırmızı koysana fotografını vayyy anam sonra burası valla patlama topıgı olur kız ama senın modelerı gormek ısterdım eee kocacıgıma gıyıp soyle boy gostermek ısterdım hee

ay kızlar beceremedim yaaa
şöle yapalım sattığım ürünlerin net sitesine bakın siz

ekiş.com

kiz meldir pasta falan yapmasini bende cok severim... bir ara baya cok deniyordum. simdi vakit fazla bulamiyorum.
ben evlendim evleneli calisiyorum.. yani hic evde bos kalma diye birsey olmadi.. birde 18 yasindaydim evlendigimde, ne is bilirdim ne yemek yapmasini..Annem hic is yaptirmazdi bana yeterki sen oku diye...
Ben kiyafet konusunda falan kendime bakarim, ama bir makyaj yapmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…