Bıız alısmısın soluk soluk gezmeye oyuzden sımdıde usenıyoz valla kız
ama bızımkı ıc camasıra dayanamz oyuzden kısın altında oyle seyler gıymıyorum yoksa benım ısm vakım bırde bu kecı boynuzu cok azdırdı her aksam zaten eve gıdınce bır partı cekısıyoruz yapmak yuuznden ondan sonra oturuyoz aman sımdı bu sogukta onla ugrasam her aksam yaa
ben değişikliği seviyorum eşim çok kızardı saçımı boyamama kestirmeme 10 gün küserdi alıştı artık :) napayım o da benim zevkim diyorum o kadar çalışıyorum bi masrafım yok bari onla uğraşayım :)))
makyajıda güzel yaparım düzgün ve sade renklerle düğünlerde falanda tam yaparım fondötenli falan :) ama benim elim çok yatkın dantel, örgü, boncuk, boyama çok yaptım severimde :))
ayyy gizem sen camasır satıomussun tam benım uzmanlık alanımmmmm
talyacım ben evde uzunca bir süre kaldım o dönemde mutfağa verdim kendimi her şey yapıyordum işe başlayınca daha çok kendimle ilgileniyorum mecburen insan içine çıkıyoruz diye .....
şimdide mutfakta değişik şeyler deniyorum tabi çalışınca daha değişik malz. alabiliyor insan birde burda bulabilsem tam istediklerimi genede elimden geleni yapıyorum :))
kızz gizem ist. geleyimde beni emin önüne götürün pasta malz. alayımmm ayy ne güzel olurduuu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?