YOKSAM BİZDEMİ GİTSEK KIZ kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol:
meldir ben onceden cok giderdim. Su tupe basladim basliyali ayda bir sefer ancak gidebiliyorum.. Film hastasiyim ben
Varya artik cok basit oldu baskasinin spermiyle tup bebek yaptirmak. Ama cok buyuk gunah ya. Resmen baskasindan yapiyorsun cocugu..
hatçem ben senin kadar sosyel bide kendimi biliyorum okadar huahuahuahuah
valla maşallah sana yaaa
bende aklimdan gecirmiyorum degil..Hep beraber israile.. Aman Allah korusun..
hahahha kiz simdi bak oteki kizlardan yicez fircayi..
buarada gecmis olsun canim. Hala adet sancisimi cekiyorsun..Bende dun oldum, ama Allahtanki busefer fazla agri yok. Simdi ara ara geliyor sanci.
bende aklimdan gecirmiyorum degil..Hep beraber israile.. Aman Allah korusun..
ya hatçem başka bişi bu yaa bak 3. günüm ama sabahı zor ettim mahvoldum yaaaa
toplanın gidiyoruzz
huhuhauhauha
türkiyenin sadece kısır nüfusu onların normal nüfusunu geçer hee
adamlar sanır savaşa gittik hihihihihiih
varya artik cok basit oldu baskasinin spermiyle tup bebek yaptirmak. Ama cok buyuk gunah ya. Resmen baskasindan yapiyorsun cocugu..
kız gızem 2,kocayı aldık mısal spermlı olacagı ne malum hadı tahlıl yaptın 60 mılyon vavvvvvvvv ne cok ama evlendıgınde bır de bakıyon 1-2 tane var ne b....... Yıcez aman bosver allah kendı kocalarımzıdan bızlre evlatlar nasıp etsııın amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
kiz songullllllllllllll nasil oldu da sabah sabah kalkipta nete girebildin.. hehee
kızlar konu martak ta
sizlere bir şey anlatacağım
bizim sorunumuz erkek infertilitesi oldugunu ilk öğrendiğimizde
eşim bana istersen ayrıla bilir dedişti annem beni çağırdı dediki kızım adamın çocuğu olmuyor diye boşanılmaz böle bir şeyi asla aklında getirme dedi
sonra ben bu konuyu çok düşündüm
eğer rabim bir çocuk nasip edecekse bu adamdan nasip eder yok etmeyecekse 10 tanede koca değiştirsen vermez
rabim kimseyi böle şeyler düşünmek zorunda bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?