Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Varya artik cok basit oldu baskasinin spermiyle tup bebek yaptirmak. Ama cok buyuk gunah ya. Resmen baskasindan yapiyorsun cocugu..

sperm bankasından sperm alıp çocuk yapacağıma gider hazır yapılmışını alırım ben evlata onlar anaya babaya hasret daha güzel

yada direk kocayı boşar spermli koca alırım huahuahauhahauhauha
tabi bu tamamen şaka yani

hatçem ben senin kadar sosyel bide kendimi biliyorum okadar huahuahuahuah
valla maşallah sana yaaa

hahahha kiz simdi bak oteki kizlardan yicez fircayi..

buarada gecmis olsun canim. Hala adet sancisimi cekiyorsun..Bende dun oldum, ama Allahtanki busefer fazla agri yok. Simdi ara ara geliyor sanci.

bende aklimdan gecirmiyorum degil..Hep beraber israile.. Aman Allah korusun..

toplanın gidiyoruzz
huhuhauhauha
türkiyenin sadece kısır nüfusu onların normal nüfusunu geçer hee
adamlar sanır savaşa gittik hihihihihiih

hahahha kiz simdi bak oteki kizlardan yicez fircayi..

buarada gecmis olsun canim. Hala adet sancisimi cekiyorsun..Bende dun oldum, ama Allahtanki busefer fazla agri yok. Simdi ara ara geliyor sanci.

ya hatçem başka bişi bu yaa bak 3. günüm ama sabahı zor ettim mahvoldum yaaaa

kızlar bende gezmeyı coooook severım sınemaya gıtmeyı ama pek vaktım olmuyor hele bızım herıf yurume bıle urumuyor cooook yoruldum ben dıyor yaa ancak hafta sonları gezıyoruz yanı genelde hafta ıcı gezersek akraba zıyaterlerı ama cok az oluyor bende pek akraba zıyaretını sık sık sevmıyorum yaa

bende aklimdan gecirmiyorum degil..Hep beraber israile.. Aman Allah korusun..

KIZ EŞLERİMİZDE GÖTÜRECEĞİZ HHAAAA

BİRDE İSRAİLDE YAPALIM 3 TANE ÇOCUK BAŞBAKANIZA AL SANA 3 ÇOCUK DİYELİM :roflol::roflol::roflol:

bizim millet çok nasılsa diye oralı olan yok ölen ölsün doğan doğsun kalan sağlar bizimdir hesabı ellerinden gelse nüfusu azaltacaklar

kız gızem 2,kocayı aldık mısal spermlı olacagı ne malum hadı tahlıl yaptın 60 mılyon vavvvvvvvv ne cok ama evlendıgınde bır de bakıyon 1-2 tane var ne b....... yıcez aman bosver allah kendı kocalarımzıdan bızlre evlatlar nasıp etsııın amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

kızlar konu martak ta
sizlere bir şey anlatacağım

bizim sorunumuz erkek infertilitesi oldugunu ilk öğrendiğimizde
eşim bana istersen ayrıla bilir dedişti annem beni çağırdı dediki kızım adamın çocuğu olmuyor diye boşanılmaz böle bir şeyi asla aklında getirme dedi
sonra ben bu konuyu çok düşündüm
eğer rabim bir çocuk nasip edecekse bu adamdan nasip eder yok etmeyecekse 10 tanede koca değiştirsen vermez
rabim kimseyi böle şeyler düşünmek zorunda bırakmasın

kiz songullllllllllllll nasil oldu da sabah sabah kalkipta nete girebildin.. hehee

hayırlı cumalar hatçem
cuma günleri yatmıyorum zaten doğru dürüst ibadet edemiyorum bari cuma vaktinde yatmim dime ayıp artık yanii:)))

bi de bugün aşuree yapıorum kızlarrr koydum malzemeyi haşlanıyoo
siz hep aklımdasınız bu arada bakim dedim size hatçem sen çıkcan sanırım ben arada bakarım ancak malum çok uğraştırıyo bu aşuree

kız gızeeeeeeem yaa bugun 3 gun nıye boyle sancılısın ıstersen bır doktora gozun yaa enazında nabksınlar nıye bukadar sancın var canım yaa allah sıfa versın sanada butun hastalara

yeter bende aynı şeyi evlenmeden eşime demiştim hastalığımı bildiğim için çocuğum olmayabilir ona göre karar ver demiştim o da saçmalama ben seninle onun için mi evleneceğim dedi olur inşallah ben inanıyorum dedi arada söylerim b... diye bana çok kızıyor böyle idare ediyoruz

gullucan canım ben terbiyesizler dedim ama yalnış anlama şaka yaptım tabi konuştuğunuz konularda hayatın gerçekleriii her evde olan şeylerr:))) şaka yaptım kırdıysam kusura bakma

canim cok haklisin..burdaki bir cogununun sorunu erkek infertilitesi.
Biz bunlari yasayacakmisizki yasiyoruz.. eger cocugu olmuyor diye herkez ayrilacak olsaydi, dusunmek bile istemiyorum. Allahim bize herseyin hayirlisini versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…