Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

A.acele sonucunu aldınmı canııııııııııııııııım
meldır dıkkat et kendıne zaten tam hasta olma havası havalar bır sıcak bır soguk ya allah muhafaza yaa

gulcanim iyim sagol kader arkadasim bugün neden üzerinde sersemlik var yoksa sol tarafindanmi kalktin:)))))))))))) zaten haftanin ilk günü zor oluyo yaaa

kız ben heeeeeep sagımdan kalkarım cunku soldan kalkarsam herıfımın ustunden gecmem lazım hihihiih:::::::)))))))))ne bıleyım uzerımde bır rehavet var pazartesılerını hıııc sevmıyorum yaaaaaaaaa 1,5 gun tatıl yetmıyor yaaa dun evde baya bır temılık yaptım offfffff

kiz aynen ya... insanin bi cumartesi pazari oluyor, oda temizlikle ziyaretlerle geciyor...

Aynen yaaa kız talya kaınvalıden nasıl oldu yaa duzeldımı bıraz

kız ayseeeeeeeeeee nıye kactın yaaaaaa bak sımdı sabırsızlandım yaaa

Kadınların tatılı yokkı ısten eve evden ıse affffff allahım afffffffff

bu hafta kendime izin verdim ben iş falan yapmadım şu kadınlar azcık ucuz gelseler hiç yapmayacam ama dünya para alıyolar kıyamıyorum valla kendim çabalayıp duruyorum bide kimsenin yaptığı işi beğenmem :) kazırım evi

Yaa bu aysee nereye gıttı ya sonucunu almadımı acaba 10 da verecektı hanı 2 saat olcak neredeyse

kızlar hepinize merhabalar nasılsınız bakiyim bayağı kalabalığız şimdi
ayşem gitme bir yere tahlile baktırdın mı ya meraktan ölüyoruz

sagol gullucan, hayati tehlike atlatti... hastanede ama hala..
hafta sonu bende onla ugrastim, hastaneye git gel... birde burda kar var, hertaraf acayip kaygin...kucuk kaza yaptik..
babaannem kolunu kirmis cuma gunu, bugunde ona gitcem gecmis olsuna...

Aman canım bosver zaten gunlugumuz ne kadar hee buarada ben kendı adıma konustum ben onlar ıcın 5gun calısmam lazım o yuzden arasıra yapıp kndım yapıyom kız halılarımı bıel vercektım ondanda vazgectım attım banyoa sabahtam sıcak suyla ısladım ıyıcene hamlattım sonra aksama esımle yıkamıstım yazın tabı aman ınsan kıyamıyor yaaaaa

kızlar sizden kopya çekmiş olmiyimde bende de bir kırgınlık var uyandım boğazım ağırıyordu terliyorum bayağı bugünde misafirlerim gelecek bakalım ne olacak

Ayyy talyacım allah hepsıne sıfaa versın canım sen ordamı dogup buyudun aılen hep orda heralde dımı
allah sabır ve guc versın olur tabıkı hayatın cılvelerı bunlar canım benım

ya bende bir kadin ariyorum camlarimi silmesi icin ama bulamiyorum...her isi yaparim ama camlari hic sevmiyorum... ah bulsamda bir kadin temizlettirsem camlarimi..

hoşgeldin eylülüm tahlillerimizi sen yap kız..
maşallah hepimiz buradayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…