Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kız nevın senı ruyamda gordum sonuc ıyıdı ınsaalh ıyı olur canım yaa

sevdacım hangı unıversıteye gıtcen ınsallah sanada bana yaptıkları gıbı problem cıkarmazlar ınsaalh.

yeditepe bana en yakın olan canım.pıhtılaşma rahimde tutmadığı için canım istiyo sanırım.yok söylemedi eşim gerek duymadı sanırım.zaten doktor açıklama yaptı ilk başta yoğunluktan falan kaydirigubbakcemile Neslihan hanıma takıldı ama eşim burası başarısız tüp bebek merkeziydi dimi diye :roflol: onun da diline yerleşti artık sizi görünce hep bu aklıma gelcek dedi.Çok cana yakın Allah razı olsun ondan

Kızlar ne oldu bıze yaaa burda hava cok kapalı yaĞdım yacam dıyo tabı bende uyudum uyucam dıyorum benı cok etkıler boyle havalar yaaaa kendıne dıkkat et eylulcum

ewt kolay mı kazanıyoruz sanki 1 haftalık para alıyolar :) beğenmeyen küçük oğluna almasın hem çalış hem eve bak yemek ütü çamaşır.... her zaman hep yapılacak değil ya bu hafta tatil yaptım bende :)
yemeğe gidiyorummm

Ama bende sordum benden neden pıhtılasma ıstemıyrsunuz dedım bana sende bır problem gormuyorum sızın dollenmenızde bır problem oldu dedı oyuzden genetık ıstedı.bana bıraz kızarak ıstersen tahlılerın hepsnı ısteyeım dedı tabı bırazda guelrek ama nıye 500 tl veresın dedı bende tamam demıstım.neyse canım yaptır bakalım testlerını ınsaalh hıckımseden bızdende hıc bır problem cıkmaz

Dogru dıyon meldrı aman bosver herzman hermzan temızlık adamı sıkıyor bosveeeeeer hadı sana afıyet olsun canım

valla bilmiyorum canım neden istediğini demekki gerek gördüğü birşeyler var kafamçokkarıştı neyse yaparız sonuçlar iyi çıksında sorun değil

çoğunuz bugün kırgınsınız aynen bende öyleyim ilk iş günü pazartesiyi hiç sevmem bende.Dünde çoğunuz gibi bende iş güçle uğraştım çok yorulmuşummm yaa boshayallersmile

kızlar hamileyim çok şükür darısı sizlerrin başına inşallah .buraya birgün hamileyim yazacağımı tahmin bile edemezdim.

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
sevdanehri54, a.acele, azra2, biricim, esengülüm, eylul08, gizem_im, gurbetkusuu, meldir, talya83

maşallahh bune kalabalık böylee

Tabı canım aman temız cıksın sonuclarda.yanı demekkı bızde gerek gormedı sende gerek gordu hayırlısı bakalım sızde esındemıydı problem unuttum kusura bakma yaa esın ordakı emre beye gorunmusmuydu

ayseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. tebrikler canim. Cok sevindim yaaaaaaaaa... Allahim tamamina erdirsin insallah.....

kız hatçem ben çok severim cam silmeyi benim ev 6.kat camların önünde cambaz gibi gezerm ben hihihi
eşimde çok korkar

bende yemeğe gidiyorum
o kırgınlık benim üzerimde de var ya ayşem kız bi haber verde hepimiz şenlenelim artık

kızlar hamileyim çok şükür darısı sizlerrin başına inşallah .buraya birgün hamileyim yazacağımı tahmin bile edemezdim.

tebriklerrrrr :teytey: Kazasız belasız hayırlısıyla kucağınada alırsın darısı bizlerin başınaaa
kendinden bahsedermisin biz yeniler için guclubacismile nerde ne tedavi gördün sorun neydi daha önce denedinmi

Ayyyyyyyyy aysee tebrıker canım yaaaaaaaaaaaaa sen haketmıyormusun annelıgı sankı canım yaaaaaaa ayyyyy kac cıktı degerım gulum benım allah zxamanı geldıgınde kucagına almayı nasıp etsın

çooook heycanlıyım 1 haftam kaldı bhcg testimeeeee:))))ama çooook rahatım yaaaa içimde hissediyorum onlarıııı:))))dua edin kızlarrr lütfeeeen:)))sizin dualarınız tutuyomuşşşşş

ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
süppersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
allahım sana hamdolsun yarabbim önce hilalim
sonra ayşem inşallah nevinle maralımda bizi böle güldürecek mutlu edecek
bu topik tavan yapacak huhuhuahuahauahuahuhau

hadi bakalım nevin sıra sende hihihihihi
yaşasın yarın nevinim
çarşambada maralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…