Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

slm arkadaşlar bende listede varım fakat ismim yanlış yazılmış nurten74 olacak ve ben merkez konusunda sanırım karar verdim umut tüp bebek merkezi. arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum üç kez düşük yaptım ve bu düşükler düzenli adet gördüğüm halde oldu, yani düzenli adet oluyordum ve hamile kaldığımı anlamadığım içinde hiç dikkat etmedim kanamalar farklılaşınca test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim ve doktorumun dediğine göre belki daha çok hamile kaldım ve adetlerin düzenli olduğu için anlamadım ve düştü. doktorların dediğine göre hiç bir problem yok bekle diyorlar daha nereye kadar bekleyeceğim bilmiyorum bir kez tüp bebekdenemem oldu negatif sonuçlandı şimdi ikinci deneyeceğim

nurtencim düzelticem şimdi adındaki yalnışlığı kusuruma bakma cnm

kızlar marallı aradım
işe bugün başladım
çarşamba test günü
henüz bi belirti yok işlerini toplasın 1-2 saat sonra katılıcak aramıza

gizem cok sagol ya... merak ediyorduk. Insallah hamiledir.
gizem sen herkezin telefon numarasini aldin herhalde

HOSBULDUK CANIM BENIM SAGOL opuyorumnanaktan
RABBIM SANADA HAYIRLI VE SAGLIKLI BI EVLAT NASIP ETSIN INSALLAHHHHH :Saruboceq:
CANIM BENIM LISTE ISIN SAKASI HEPIMIZ ICIN HAYIRLISI OLSUN EVIMIZ BEBEKLERLE DOLSUN INSALLAHHHHHH AMINNNNNN :Saruboceq:

hehehe, gizem listeyi daha yeni goruyorum...hic ilk sayfaya bakmiyorumki..acayip uzunmus ama ha.

Kiz bu arada sudenaz noldu???

hatçem sudenazı öğleden sonra arayacağım
sonuç negatif biliyosunuz
hala istanbulda sanırım hitereskopi tahliller yeni testler falan yaptırmak için bekliyordu
ayıp olu valla bayramdan beri hiç aramadım
öğleden sonra arayacağım inşallah

kaymaklım cnm amin aminnn

hatçem bebem herkesin nosu yok sudeyle maralın var
onlara ulaşmamız lazımdı nete girme imkanları yoktuyaa ondann

nurten74 sana pıhtılaşma ve kromozom ile ilgili testler yapılmadı mı sonuçta hep düşükle sonuçlanmış bunun nedenine bakmaları lazım bence

kiz bilmiyordum negatif oldugunu...uzuldum simdi..dondurulmusu varmi daha? kactane transfer etmislerdi biliyormusun?

teşekkür ederim talyacım kızlar yazılarınız her gün takip ediyorum ve bu samimiyet bu dosluk süper yaa düşününki bir sürü arkadaşınız çok dostunuz vardır ama burdaki arkadaşlık bambaşka bazen çok duygulanıyrum bazen hıçkırıklara boğuluyorum bazen sevinciniz sevincim oluyor ve gün boyunca mutlu geziyorum ve bazende çok ağlıyorum bazen yarın ne yacaklar yada bu soruya nasıl ber cevap verecek diye merak ediyorum beni de aranıza alırsanız çok sevinirim kızlar teşekkür ederim almazsanızda anlayış gösteririm

sevda ehri öyle bir test yapılmadı yaa aslında bana hiç bir doktor böyle bir setten haberdar etmedi bende burda yazılanlardan öğrendim

ha gizem, eger sana siparis verirsem, nekadar suruyor siparislerin gelmesi? ben kayseriye gelmeden kac hafta once vermem lazim siparisleri.

of yaaa masama çayı döktüm hemde kocaman bir bardak ((((((((((

amanınnnn evrak falan ıslanmamıştır inş.

sevda ehri öyle bir test yapılmadı yaa aslında bana hiç bir doktor böyle bir setten haberdar etmedi bende burda yazılanlardan öğrendim

bence iyi bir doktor bul canım kendine ve bu düşüklerin nedenini araştır sonuçta tedaviye başlasanda onlarda düşükle sonuçlanabilir demekki embriyonun gelişmesinde bir sorun var ne bilim rahimde olabilir,pıhtılaşmada hep düşük olabilir,genetik olabilir birçok nedeni olabilir.Dediğim gibi bence tedaviden önce bunlara baktırırsan üzülme riskini düşürmüş olursun a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…