Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız nurten benim meşhur bi oklavam var yaramazlık yapan gacıları onunla dövüyorum belki geçmişte okumuşsundur
bak bi daha duymayayım öle benide aranıza alırmısınız falan filan döverim heeeeeeeee
cnm ne demek tabiki memnuniyetle
biz burda kardeşiz hepimiz sende öle tabiki
iyiki geldin hoşgeldin sefalar getirdin

kızlarr ayyyhhh anca gelebildim sabah muhabettleri bitmedi özledim sizleri :)))
nurten burası hepimiz için aramıza seve seve alırız :) yanlız bağımlılık yapar ona göre... birde düşüklerin aklıma takıldı kanda pıhtılaşma bakıldı mı sana genelde sebepsiz düşükler bundan kaynaklanıyor eğer değerin yüksekse iğne yada aspirin alman gerekiyor

kiz bilmiyordum negatif oldugunu...uzuldum simdi..dondurulmusu varmi daha? kactane transfer etmislerdi biliyormusun?
cnm onun dondurulmuş trasferiydi zaten ama geride başka varmı valla unuttum
vay sakar vay... lülülülülülü
heheh kiz bende cok dokerim..Insallah bilgisayarina falan gelmemistir..
yok pc gelmedide allahtan çekleride son ana kurtardım ya sanki ahtopotmuyum ben yaa
her gelen masama bişi bırakıyo ufff
ha gizem, eger sana siparis verirsem, nekadar suruyor siparislerin gelmesi? ben kayseriye gelmeden kac hafta once vermem lazim siparisleri.
cnm sen ne istediğini söle ben alırım evde bekletirim bacım sen geldiğinde de yollarım sana yavyummmm
ben geldim!!!!!!!!!!!
günaydin kizlaaaar!!!!
nasilsiniz bakalim

hoşgeldin şeker nasılsın bakalım
biz aynen bıraktığın gibiyizzz

ohhhhhhhhh topiğimiz coştu yine azııcık işim var hemen döneceğim aranıza

kız gullucannn bunlar seni sıkıştırmışlar cuma günü tek başına yetersin sen bacım onlara :)) bende yettim geldim.

gizem o ellerine ne olmuş yaşlandınmı kız beceriksiz.vah beni vah bi çaya sahibolamıyon yiğenlerime nasıl bakacan yuh sanaa yuhhhhhhhhh

bu sabah herkesler buradaymış ya:)))öptüm hepinizi kızlar (ki sizde grip olun :))
ben hasta siz öyle enerji dolu kıskandım

Kızlaaar daha yenı geldım hee
kız meldır ben onları gobegımle devırıırım heee
kız gızem ne bu sendenkı sakarlık aaaaaaaa oklava sımdı sanagelıyor hee
sevdacım kan pıhtılasması testını neden ıstıyor sordunmu esın anlattmı sıtemlerını canım doktora
kız talya sen varsın ben daha yenı geldıım
kızlar bugun bende bır aptallık var telde mılletın sesını bırıbırıne benzetıyorum demınde yanlıs tel baglamısım yaa
gızıemcım allah dedene hakkında hangı tarafsa o tarafa yonlendırsın canım
meldır ıyı hafta sonun guzel gecmıs canım yaaaa kız bunların hepsını dovelım bunlar benı cuma fena sıkıstırdı heeeeee

Kız nevın senı ruyamda gordum sonuc ıyıdı ınsaalh ıyı olur canım yaa

sevdacım hangı unıversıteye gıtcen ınsallah sanada bana yaptıkları gıbı problem cıkarmazlar ınsaalh.

Kızlar zaten ben geldımmı herkes kacıyor bukadar ıtıcımıyım yaneeeeee

Nurten hosgeldın canım dogru duzgun bır yerde ıstersen gereklı testlerı yaptır cnım

ıyıyım canım bır sersemlık var uzerımde sabah sabah mılletın sesını bırbırıne benzetıyorum yaa uykum var hemde dun 11 e kadar uyudum yaa.sen nasılsın

gizem im sakarcim kaydirigubbakcemile3 iyiyim canim sagol sen yine yogunsun galiba sen nasilsin dedenede cok gecmis olsun ALLAH acil sifalar versin

burdayız şeker bi yere kaçmadım 12 de yemeğe :) bende sabah çok terledim sonra üstümde soğudu sokakta 10 dk. servis bekled,im o terle yeni kendime geldim sesim falan kısıldı çok fena oldum inş. hasta olmam

gulcanim iyim sagol kader arkadasim bugün neden üzerinde sersemlik var yoksa sol tarafindanmi kalktin:)))))))))))) ZATEN haftanin ilk günü zor oluyo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…