Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kız talya hıc yoksunuzkı sesımız cıksa neyse ben yemege kacar sonra gorusuruz

ayşşeeeemmm çok şükür yaa ilk güzel haber geldi nasıl sevindim anlatamam koşarak geldim yemekten yerime hadii maral nevin sıra sizdeee :))
:teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:

yaa donmuşlar için nasıl korkuyordum güzel haberleri aldıkça hevesleniyorumm :))

crinone jel ,climara forte bant,megadyn,coraspin kullandım.tabiki bütün dualarım sizinle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

YA KIZLAR öyle gergin bi gün geçiriyorumki ya bu şirket batsada bende kurtulsam yaa
zaten iflas ettik geçen sene hala toplamaya çalışıyorum yaa
hepten bi gitsede kurtulsam yaaaa
yoksa delürcem ben burdaaaaaaaaaaaa

gizem sakin ol canim benim... insallah hersey yoluna girecek. Bosver moralini bozma is icin, degmez canim benim.

yok hayatımmm onların kalitesi ii değilmiş gerek yok dedi!sen neler yaşıyosun kaç kez yaptırdın?sorun ne ?

canım bende de esımde sperm cok dusuk bende bır sey yok cok sukur.bende 1 ay once yaptrmıstım ılk denemeyı ama olmadı suan bekleme suresındeyım ve para bırıktırme donemındeyız yanı ama fıkrım degılsmese bende fakulte hastanesınde yaptırıcam para yuzunden canım yaa bakalım hayırlısı benımde sonmsum yok keske olsaydı ama nasıp degılmıs demekkı

gııızeeeeeeeeeeem ne oluyor gulum yaa sen pazartesı sendromunu bayagı agır gecırıyon yıne ne oldu kızz.sen kac senelıksın orda canım yaa sınırlenmmemeye calıs canım yaaaaaaaaaaaa

gizemcim sen istanbuldasın sanırım umut tüp bebek hakkında bilgin vardır ben oraya gitmeyi düşünüyorum ne dersin fikirleri olanlar yazarsa sevinirim

herşeyin hayırlısı tatlım bizede birgün kader gülerrr güler inşllllllhhh:teytey:

ınsaalh bırıcım hele sen bır sonucun al ınsaalh ıyı olur sen bır defada kucagına alırsın yavrunu canım benım

nurten74 ben umuttupte denemıstım ılk denememı.benım doktorum ulun bey canım ben merkezden memnun kaldım cok ıyı ılgılılıer ama bıızm olmadı suan test sonuclarımzıı beklıyoruz tabı dınlenme asamasındayız.sen hangı onden sordun merkezı canım maddı felanmı yanı

nemlendirici aramaktan helak oldum suratım dünya haritasına dönecek yakında soyulmaktan bu tedavilerden sonra aşırı kuruluk var cildimde pul pul dökülüyo hem yüzüm hem vucudum sizede oldu mu kızlar ? saçlarımda cabası onun için kür aldım aktardan bir sürü yağ karıştırdılar bakalım nasıl olacak nemlendiriciler için eşşek yüküyle para istiyorlar

kız hakkaten bendede yuuzmde degıl cıldım bacaklarımda cok oluyor.sac dokumesı vardı zaten sımdı avcumla dokuluyor bır suru olabılır demı bu ıaclardan canım yaa ne olcak bu bızım hallerımız yaa

benim cildim zaten kuruydu ama şimdi dahada beter oldu ben ilaçlara bağlıyorum sanki cildiminnemi yok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…